331

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен..... Крим руски...Колкото и да *** руските *** и Крим и Калининград и Курилите ще се отделят от руската ***.

330

Анонимен

преди 6 години

Крим - руски, хаха!!Свиквайте, западни лицемери и слугите им в България!От Калининград (Руски)Русия може да контролира цяла Европа, разбрахте ли??

329

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски, свиквайте, западни лицемери, айде вземете го, да видим, смешници!!!Няма да има база на НАТО в Крим , ясно ли е ??Поняли, хаха???

328

Anonymous

преди 6 години

Фашистката хунта в Украйна прави етническо прочистване срещу руснаците, Путин трбваше да е вкарал армията, но не беше много твърд за съжаление.

327

До 339

преди 6 години

До до 335 SsddЗа грамотния наблюдател и Гугъл Ърт и източник на ценна информация. Аз например мога да ти покажа, къде са базирани прословутите F-16 на PAF, дето така искат да ни ги пробутат, а някои от тях са служили и в USAF.Но това съм аз, умея да гледам, да анализирам, да мисля, да си създавам мнение, а не ти, дето знаеш да кълнеш като стара бабичка. За другите читатели, нека знаят - на брега на Океана, на един от Азорските о-ви - Терсейра, на солените океански пръски!Ясна ли ти е разликата?

326

zzz

преди 6 години

Еми айде обесни де ? Нали си финансист ,плъх нещастен.Заучени мантри въртиш ,а грам идея си нямаш за какво пишеш.Най-лошото е ,че се гордеш ,че си т*п та вдлъбнат !

325

Анонимен

преди 6 години

До zzzКрайно неприлично е да си поставиш веднага сам + на опуса некадърен! Каквото и даобясняват, нямаш рецептор да схванеш. Нямаш потенциал да разбереш! Да те насоча към казаното от Путин във "Валдай" или към тезите на Си, ще е безполезно! Не си дорасъл!

324

До Анонимен 343

преди 6 години

Съвършено прав си - човечецът е глуповат и се прехласва по нещо, което му е чуждо и което няма как да вкараме в ред! Обладано от егоизъм, страст да властва, да поучава, то изби милиони невинни хора с претенциите, че носи добро! Днес то не е всесилно, появиха се сили, които могат да го спрат, спират го (в Крим, например) и чудовището беснее. Търси гръмоотвод,за да покаже страшната си сила. Но този гръмоотвод не е Русия! Не е Китай! Не е Иран и даже КНДР! То може да направи Голямата беля!

323

zzz

преди 6 години

Не се обеснявай бе русофилски плъх.Дай аргументи как ще фалират ,айде нали си финансист ? Мога да ти налея акъл по темата ,но такива неуки палячовци като тебе знаят само да псуват "хамерика" и да се кланят на Русия която е държава от третия свят.

322

Анонимен

преди 6 години

Долния коментар е писан от човек нямащ си и идея какво значи понятието експоненциално. Приятел, ори си нивите и остави финансите на хора които са учили и практикуват това. Външния дълг на САЩ расте експоненциално, което е заплаха за световната икономика. А какво мисли *** тракториста може да си го запазиш за себе си.

321

zzz

преди 6 години

Колко бил външния дълг на САЩ...Повтаряш някви мантри от които си нямаш хал хабер.Дългът на САЩ е много голям ,но той в никакъв случай неможе да фалира държавата.САЩ са най-силната икономика и най-сигурната ,която неможе да фалира,въпреки прословутия дълг за който толкова много говорите.Осведоми се малко и тогава повтаряй русофилските си мантри.

320

До Ssdd-3

преди 6 години

Е, това в Русия го няма. Има чудовищен напън да се излезе и надскочи световното ниво. И в много отношения успяха!Дават колосални пари, за да се въоръжат така, че в ничия черепна кутийка на не мине за миг да ги нападне! Сун Цзъ е казал:"Започни войната, когато вече си я спечелил!".Русия има задачата да оцелее след подлярски внезапен превантивен удар, каквато е американската военна доктрина. защо не ги нападат още, макар, че са ги обградили?Не смеят, отговорът ще бъде унищожаващ, това май го разбр

319

до 338

преди 6 години

Прав си. В Германия съм и за последнкте 6 години започна да пропада. Бавно но осезаемо. От пословичната немска дисциплина и чистота е останал само спомен.

318

до 335 Ssdd

преди 6 години

Той разбиириш ли ги гледал на Гугъл еарт. Абе що не вземеш да скочиш от някъде ама да е по високо та ако оцелееш да ти дадат инвалидна пенсия .

317

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ СЪЩО ИМО ДОСТА КУСУРИ, НО ТАКА ПРЕХВАЛЕНИЯ ЗАПАД Е ПЪЛЕН БАТАК. ЗАД ЛЪСКАВАТА ОПАКОВКА СЕ КРИЕ ГНИЛО СЪДЪРЖАНИЕ. ТАМ НА ПОЧИТ СА МАНГАЛЯРИ, ИЗВ.РАТЕНЯЦИ, НАРКОМАНИ И ВСЯКАКВА ПРОПАДНАЛА ***.

316

До Ssdd-2

преди 6 години

..САЩ? А колко е на Русия? За да може да ме разбереш даже ти, ще използвам сравнение. Ти строиш фантастична триетажна вила с градина, проектирана от голям специалист.Вилата кара Френк Ллод Райд да се върти в гроба си от завист, а видовете иглолистни са повече от тези в Ривиерата. Това е, защото ти си похарчил много пари, чужди пари и хич не те е еня, защото няма да ги върнеш никога. Бил съм в Бевърли Хилс, там има и частни улици и тротоари. За колата ни дотича валет и я прибра в подземния гараж

315

До Ssdd

преди 6 години

Разглеждам света чрез Google Earth и се обогатявам неимоверно. Но друго си е да го видиш. И понеже, за разлика от теб, съм поживял доста в Русия и в Щатите, имам най- непосредствена представа за това кое какво е. Не сравнявам богатите, пребозали от чужди богатства САЩ с обикновената Русия. Какво сте се захванали с нея, гледайте как тук разни неандерthalци ви управляват и крадат безсрамно! Воювайте с тях, ама не ви стиска! От изброените места не съм бил само в Маями. Колко е националният дълг на

314

Ssdd

преди 6 години

До 326 :Еми аз през свободното си време харесвам да обикалям в GоogleEarth и да ти кажа Руските градове приличат на място което туко що е излезнало от война.Все едно бомба е паднала навсякъде и времето е спряло.Дори българските градове изглеждат като Париж пред руските.А сега ти погледни в САЩ места като Бевърли хилс,Маями,Лос Анджелис,Ню Йорк,Чикаго и.т.н...да видиш какво е елит,богатство,развитие,после и малките градчета да видиш чистота и зеленина и направи разлика с руската кошара.

313

zzz

преди 6 години

До 330 :Това за ракерите някъв намек ли е ? Защото си чул недочул нещо и повтаряш.Ракетите са американски, а двигателите са произвеждат в руски завод от американската компания Pratt&whitney върху които двигатели американците държат и патента.Причината за това е че излиза много по-евтино ,а за да го преместат в САЩ ще струва на НАСА около 5млрд долара ,което е безсмислено при положение че може да се прави в Русия за без пари.Така че не се прави на интересен без да знаеш,***.

312

Сокол 9

преди 6 години

Само една ракета лети с произведени в Русия от руско-американска фирма двигатели и то заради цената избрана на търг преди много години