311

Смехурко

преди 6 години

"Ако нямаха богатства, нямаше изобщо да се говори за тях. Целият този шум е заради руските природни богатства, които САЩ не могат да докопат и това ги вбесява."Я не се излагай! Като имат толкова богатства, защо живеят като мизерници?Ще ти открехна. Първо, защото тези богатства руските олигарси ги разпродават на безценица. Така че няма нужда някой да им ги взема.И второ, матряла, брато. Човешкият матрял калпав. Ти знаеш ли Конго какви богатства има? Ама на, Конго!

310

Анонимен

преди 6 години

Стига с тея природни ресурси бе.Русия дори с тях е възможно най-слабата и недоразвита държава от водещите сили.Природните ресурси ти подмогагат икономиката но нищо повече.Западните държави нямат природните ресурси на Русия,но въпреки тва са 15 пъти по-богати и развити от тях.Ресурсите отговарят за 20-30% от икономиката на Русия ,а дори и с тях тя е като джудже пред Запада.

309

Анонимен

преди 6 години

До zzzАко нямаха богатства, нямаше изобщо да се говори за тях. Защо никой не се заяжда с пигмеите в Африка? Целият този шум е заради руските природни богатства, които САЩ не могат да докопат и това ги вбесява. Сравняваш ги с Бангладеш. За миг си представих, че и Бангладеш притежават такава модерна бойна техника и ми стана весело. Между другото, с чии двигатели са оборудвани американските космически ракети?

308

Преди

преди 6 години

Путин беше смешенНапоследък е просто гнусен...

307

За сметка на това

преди 6 години

Никой никога не е имал доверие на Пичин и шайката му...

306

Анонимен

преди 6 години

До мъничко човечеНе си ли чул в близкото минало някой друг някого да е нападнал? Защо претенциите са все към Русия и Путин? Или те, другите винаги имат право и не подлежат на обсъждане? Досега беше така, но вече не е. СВИКВАЙТЕ!!!

305

До zzz

преди 6 години

Някои от бедните руснаци ни наричат "голодранци". Имаш, предполагам, Google Earth.Ами поразходи се по руските градове. Виж как е, не дрънкай глупости! Пусни си руска ТВ. Ще видиш различни неща - и не много красиви, и това, което Обама се уплаши да види и след срещата в Александровския дворец се побоя да види Санкт Петербург - трябваше да продължи да мисли, че от Оралната стая по-големо нема!Виж по Канал 1 "Контрольная закупка".Посмей се на дивотиите на "Кухня"!Гладни? Изостанали, бедни?Тыпак!

304

Боби

преди 6 години

До ОтговорЕхх Ако беше ОТГОВОРЕН поне малко щеше да се консултираш с експертиЕто ти малко сметки за да се УБЕДИШ че такова нещо като Руско нападение над Украйна няма(1)Танкова Рота е 10 танка по 2,5 боеприпаси и 2,5 тона гориво им трябват 5 камиона и 5 цистерни(3)Мотострелкова рота е 10 БМП (100 човека) поне 3 камиона и 3 цистерни(1)Артилерийска батарея е примерно 8 Самоходни оръдия 6 цистерни и поне 16 камиона с боеприпасиЕдин Батальон е 48 бронемашини и 50 камионаКажи ми как се крие тов

303

Отговор

преди 6 години

И Европа имаше доверие в теб , докато нападна суверенна Украйна и анексира Крим.

302

Анонимен

преди 6 години

Parite ot korupciya ne sa trayni.

301

Анонимен

преди 6 години

Този лъже повече от дърт ром!

300

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 312Родопите винаги са били ислямски. Още от 8-9 век.................О, те са били ислямски още преди Мохамед! А ти имаш ли нещо в башката си? Съвсем малко поне?

299

Аз съм №314

преди 6 години

*** в поста ми да се чете "мыло". Дадох пример, на който съм свидетел, наивно вярвайки, че истината има някаква стойност. В същото време една част от нашите студенти в същия град се надпреварваха да се харесват на комсомолските секретари! Та по въпроса за робите, тук май сме най-добрите специалисти, щом тази сакрална думичка ни владее до ден-днешен!

298

мъничко човече

преди 6 години

Под доверие на Путин в Европа ( не на мацква ) разбирай, че човека е очаквал да си разиграва безпроблемно коня, а Европа да му мълчи и да не му троши хатъра да напада съседите си!

297

ГОЛЯМ МАЙТАП

преди 6 години

Все едно сериен изнасилвач да каже, че се предоверил на изнасилените...

296

zzz

преди 6 години

До 315 :Какви пари от руските бедняци ,ти луд ли си ? Те самите тънат в мизерия ,нямат пукната рубла,икономическо джудже са с икономика равна на тази на Индонезия и Бангладеш,ти ни говориш ,че давали богатства на другите...Тая мантра си я въртете само вие русофилите,щото сте крайни демагози.

295

D

преди 6 години

313....kFFa maKIA te e razdala...ot krivonosite...?...togava razbrano...Ce inace...., aBE, dali ne sa te izpuskali na glava v rodilnoto...,ili prosto si nasledstven.deBBiLLL...

294

Анонимен

преди 6 години

Всеки които е успял да търгува с Русия е видял само пари и богатства,само бившите комсомолски пумпали се въртят като *** в небрано лозе.Аре престанете с това Европа,Запада-идентифицирайте по-отделно.

293

До Анонимен 288

преди 6 години

Темата за робския народ се раздува от правнуците на роби, освободени от робството си "волею и любовью Императора Всероссийскаго Александра Второго", както пише на един паметник в центъра на София. Който не се казва Британски, Френски или Пруски, ясно защо!В средата на 60-те години бях в Ленинград и ме поканиха на комсомолско събрание.Двама студенти бяха бити от дружинници и натопени пред Ректората, който реши да ги изключи. Е, какво стана!"Милицията - ***!Ректората - ***!" И спечелиха!

292

zzz

преди 6 години

До ЯЯРОКаква сигурност бе,мазохист нещастен.Русия ни обявява война два пъти за последните 100 години ,избиха една камара българи и ни докараха до просешка тояга.Последното нещо което можеш да получиш от Русия е сигурност..А повярвай ,Запада нарочи ли те ,сигурност няма който и да си.