32

Анонимен

преди 6 години

При тоталитаризъма и комунизъма имаше само една партия която ни водеше към светлото комунистическо бъдеше а при плурализма и демокрацията имаме много партии които ни водят към светлото капиталистическо бъдеще и можеме да си ги менкаме и живеем добре.

31

Анонимен

преди 6 години

Елементарно бе, Уотсън!Демокрацив е когато управляват повече от една партия, тоталитаризъм/комунизъм или фашизъм/, когато управлява само една партия, а другите са забранени.Е, кой иправлява сега Китай??

30

Анонимен

преди 6 години

В Китай при комунизъма живеят в бедност и нямат тоалетна хартия и банани, а ние при демокрацията и капитализъма като членове на ЕС имаме тоалетна хартия и банани и живеем богато.

29

Анонимен

преди 6 години

"Другари червени пенсионери - комунисти и прости селяни сталинисти ... наистина ли мислите, че в съвременен Китай има комунизъм ?"А да, още един въпрос: кога са президентските избори в Китай и може ли населението да гласува на тях?

28

Анонимен

преди 6 години

"Другари червени пенсионери - комунисти и прости селяни сталинисти ... наистина ли мислите, че в съвременен Китай има комунизъм ?"Я сподели колко партии има в Китай и как се казва управляваща партия. Също така назови името на конкурента на Дзинпин за поста, ако обичаш. Целият съм в слух.

27

Анонимен

преди 6 години

А в евроатлантическа капиталистическа България членка на втора скорост на ЕС пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна у 78% от населението живее в бедност.

26

Анонимен

преди 6 години

Другарю селски комунист, ... Китай се развива именно защото има КАПИТАЛИСТИЧЕСКА икономика, а България вече 70 години е в блатото именно заради любимия ти комунизъм и неграмотни, комунисти като тебе !

25

Анонимен

преди 6 години

Другари червени пенсионери - комунисти и прости селяни сталинисти ... наистина ли мислите, че в съвременен Китай има комунизъм ?Отново грешите и причината за това е, че градите мирогледа си изцяло върху руска пропаганда.

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПРЕЗ ВТОРИЯ МАНДАТ ЩЕ РАЗСТРЕЛВА КОРУМПИРАНИ СОЦИАЛИСТИ, КАКТО И ПРЕЗ ПЪРВИЯ

23

Анонимен

преди 6 години

За разлика от нас, през 89-та Китай изкара танковете.

22

Анонимен

преди 6 години

"Големият въпрос обаче е какво ще прави Си през втория си мандат, след като натрупа толкова много власт."Ще я използва, ама не казвайте на никого. Кажете ми само едно- тези "анализатори" получават ли заплати за великите си мисли?

21

Анонимен

преди 6 години

Китай създаде перфектен комунизъм.

20

Анонимен

преди 6 години

"Критици казват, че се е възползвал от широкообхватна антикорупционна кампания, за да извърши чистка сред политическите си опоненти."Защо ли имам странното усещане, че САЩ дърпат конците на въпросните "критици"?

19

Adolf Eichmann

преди 6 години

Западната идеология никога не ги е напускала. Китайците правят бизнес по типично капиталистически модел - няма нищо социалистическо в тях. И как точно "средната класа" вдига стандарта на живот? Обясни

18

Анонимен

преди 6 години

В Пекин на центъра има монумент с надпис - демокрация, патриотизъм, уважение към традициите. комунизъм няма написан никъде.

17

Анонимен

преди 6 години

А на 8ми ноември кой ще ходи на крака при другаря Си, при комунизма и при дисциплината, за да разговаря с него?

16

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !В КИТАЙ НЯМА КОМУНИЗЪМ, ИМА КАПИТАЛИЗЪМ

15

До 19

преди 6 години

Не е бъш така, но има известна истина.В Китай за разлика от нас Си успя да създаде и средна класа, което е в основата на по-високия жизнен стандарт.Освен това отвори вратите на Китай и ги пусна да праеят бизнес по света, без да се опасява, че ще му донесат "западна идеология".

14

Adolf Eichmann

преди 6 години

В Китай Комунизъм никога не е имало - тва си е чиста доза фашизъм както и да го погледнеш. Пазарна икономика контролирана от мега-корпорации които подържат един диктатор както и той тях за сметка на плебеите които пият студена вода всеки ден - както казах Фашизъм а не Комунизъм ;)

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Моля ви, не пускайте статии за Китай !Именно тази държава разбива на пух и прах теорията на евроатлантиците, че комунизъм и силна икономически държава са невъзможна комбинация.