52

интересно

преди 6 години

какви са тия *** комунистически капитализъм и комунист - патриот???? Тва не е комунизъм другари, ако познавате МАркс, това са сериозни компромиси с доктрината ви...Ако не бяха те, сега китай щеше да е отдавна демокрация...

51

товарищи,

преди 6 години

кат ви е толкоз хубав комунизъма, колко българи има в китай и колко - на запад? що не дадете пример и отидете в благоденстващия Китай?

50

Анонимен

преди 6 години

Тоя Калеко как се е рзпенил, сигурно трябва яко да се потруди за порцинчето от ул. Козяк днес. По-внимателно, не се напъвай толкова, все по-малко хора се връзват на опорките дето ви ги спускат отровено общество, хамерика за БГ и други.

49

Калеко Алеко

преди 6 години

До ИСТОРИЯТА ..... Другарю случайно знаем, че комунизЪма първоначално е заченат Европа, но неговите създатели са твърдели, че може да се осъществи само в една развита капиталическа страна. Явно тогава са имали предвид държави като скандинавските, където и в момента имаме високотехнологични социални общества. За съжаление товарищ Ленин го е доразвил и нагодил към една изостанала страна с феотдални отношения, вследствие на което се е получило отрочето му от *** тип, познато ни и на нас .......

48

виден марксист

преди 6 години

До Калеко АлекоНяма нужда да ходим никъде, дестинацията сам ще дойде при нас :) Рано или късно, но неизбежно.

47

Анонимен

преди 6 години

Хибридите пак извадиха хвалебствията.

46

Калеко Алеко

преди 6 години

Тези другари и товарищи, които не харесват Евроатлантическите ценности и "Колониалното робство" е крайно време да поемат по някоя по-екзотична дестинация, където да се отдадат на "Идеологията СИ" или пък на "Идеологията ЧУЧХЕ". В краен случай може да заложат и на добре познатите си "Панславянски ценности" и да заминат за Сибир, за да ги споделят с тамошните Чукчита ..... !!!

45

На китайците

преди 6 години

може да им лапате комунистическите дръжки. Вие си мажете масълце за по 3+ лева и дишайте свободния ЕС въздух, *** ви *** за друго не стават.

44

popa ot razgrad

преди 6 години

какъв комунизъм...при комунизма частна собственост няма...

43

ИСТОРИЯТА

преди 6 години

АКО СЛУЧАЙНО НЕ ЗНАЕТЕ, КОМУНИЗМА Е ЗАПАДНА ИДЕОЛОГИЯ , НЕ ИЗТОЧНА , НО ВЪЗПРИЕТА ОТ ОСТАНАЛИТЕ. ТАКА ЧЕ КАПИТАЛИЗМА И КОМУНИЗМА СА ДВЕ ОТРОЧЕТА ОТ ЕДНА МАЙКА ...

42

Анонимен

преди 6 години

Моята техника е сделана в Корея. Южна Корея.

41

Тодор Живков

преди 6 години

Цялата ви техника е сделана от комунизма-телефони,таблети, телевизори,компютри. Хвърлете ги и си купете от Западналите. Ама те не правят такива неща и ако не са комунистите ще си останете в пещерата.

40

бившо ченге

преди 6 години

До до 37Имаше" висок морал",защото ние държахме фронта!Сега МВР е една имитация!

39

Анонимен

преди 6 години

Срамна работа няма - има срамна заплата!И докато в България селяни и пролетарии се разхождат с Манифеста в дисагите...ще си останат просяците на Европа!

38

Анонимен

преди 6 години

При капитализма и ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в България или Русия. Правото да работим на запад в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС и капитализмът са най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.

37

Анонимен

преди 6 години

Абе за 10 години ЕС и евроатлатнизъм българите станаха световни шампиони по измиране, възторжените евроатлантици изпукват повече и от бедстващите африкански страни.

36

ООН

преди 6 години

Браво на Китайската комунистическа партия!

35

Анонимен

преди 6 години

Ако питате атлантическите тролери, демократична България е в пъти по-добре развита от комунистически Китай. В ЕС и НАТО сме, имаме достъп до всички пазари, цъфтим. Ако ги питате за кусурите- комунистите са виновни. Ако ги питате за постиженията на демократична България, ще ви кажат, че няма такива, защото пак комунистите са виновни. По комунистическо време България стана 5-тата космическа нация в света, а днес през демокрацията сме едно нищо и първи във всички негативни класации.

34

Демократ

преди 6 години

При соца, отпадъците се използваха до ниво, че накрая в кофата вече нищо от тях не може да се използва. Имаше вестник "Направи си сам" как да си направиш мебели от кори за яйца!!! По соца пенсионерите и бедните не си правеха труда да ровят по кофите, те знаеха, че нищо няма да намерят там. Сега при евроатлантизма България е пъти по-богата и съответно отпадъците ни също са пълни с неща, които пенсионерите и бедните при демокрацията могат да ровят и консумират повторно и да се хранят.

33

до 37

преди 6 години

Еййй ти бил ли си свидетел "последните 70" при "КОМУНИСТИТЕ", щото аз си спомням ...не беше "блато" преди повече от 30, 35 години, а тъкмо обратното имахме силна икономика, Армия и достъпни приветливи курорти, имаше висок морал сред ученици, студенти, лекари, граждани и т.н.Безспорно системата имаше и недостатъци, но несравнимо малки със сегашната..