21

nina

преди 6 години

Престанете с тези ТРИ мандата. Двата са незавършени. Защото ББ като види зор-хоп, оставка!

20

Анонимен

преди 6 години

Не си ли разбрал, че с фалшификации държава не се оправя. Ако искаш да я оправиш тая държава народът требе да те хареса. Ако искаш само да крадеш и да затриваш държавата всичко е позволено. Но на Герберските комунисти не им дреме да продължават да крадат. Само от Хасково родата на Делянчо намаза 120 милиона. Ама за Баце това не са пари, затова и го остави.

19

Циник до 16

преди 6 години

Ми айде...като е толКО лесно - давай!Стани и ти - трикратен премиерминистър на България!Явно за теб - няма тайни!

18

Анонимен

преди 6 години

Тия ГербБкп за ч.п за зеле не стават. Освен да плащат на *** да им дигат рейтинга друго не знаят. Не виждат ли, че цел народ ги мрази и не може да ги гледа.

17

Циник до 15

преди 6 години

От времето на "тайните явки" тези не са никаква партия! Сдружение по интереси на полу - и отявлени мафиоти!Ярък пример другаря Андрея Луканов - настъпи по мазола московски олигарси, и свърши застрелян , като бясно куче!Правилната дума за тази организация е КАМОРА!!!

16

Държавник

преди 6 години

Не е виновен стола,а клатенето на Нинова е заради изместен вагинален силикон.Ясно ни е ,че непрекъснато нещо я тормози и затова е толкова яростна. А бе.проста женица!

15

Анонимен

преди 6 години

Е па три мандата на власт всеки го може - с лъжи, измами и фалшификации. Хеле от мафиот кво друго да чакаш.

14

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е ( не бих го нарекъл драма), че се клати стола на цялата пария като изградена единствено на корупционни и корпоративни интереси. Освен избиване на стотици хиляди българи, диктатура, чудовищна корупция, лицемерие, интриги, вярност към една престъпна върхушка извън България, театрални пози тип " ние сме на всеки километър" на връх Бузлуджа, една партия трябва в крайна сметка да покаже и някаква полза от съществуването, а не да бъде раково образувание в обществото.....

13

Анонимен

преди 6 години

От срдесар после бесепар - може. Много хора след 89-та още си мислеха, че Сдс е читава партия. Но от член на Бкп, шеф на Герб - немам думи. Най-големия демократ. От партийна секретарка, член на Бкп - кандидат за президент?? От комсомолски секретар и дете на висша Бкп номенклатура - Президент. Всичките тъмночервени ДС кадри се намърдаха в Герб. И сега реват какви са евроатлантици.

12

щ

преди 6 години

Как може да я търпят тази лъжла и мошенничка, единственото ми обяснение че и колегите и са същите типове

11

Анонимен

преди 6 години

За каква демокрация могат да разговарят герберасти.Гледах едно изказване на Борисов на герберско сборище. Един човечец стана и го попита нещо, но явно въпросът никак не му хареса. Така му кресна, че такива въпроси не иска да чува, че човекът се разтрепери.

10

don

преди 6 години

от Седесар после бесепар и да оглавиш партиятова нещо само в България може да се случиНинова вън от БСП доказано че работи против партията

9

Анонимен

преди 6 години

За кмета на Симитли най-много суджуци има.

8

Циник до 6

преди 6 години

Те и на коча се клатят...ама не падат!Бат ви Бойка - 3 ПОРЕДНИ МАНДАТА Е НА ВЛАСТ!Ако ми кажеш САМО ЕДИН ПОЛИТИК С ПОДОБЕН РЕЗУЛТАТ - ЩЕ ПРИЗНАЯ , ЧЕ ГРЕША!!Супер се кефя - как *** вият от злоба, че никой не им разрешава да крадат от общата копаня!

7

Анонимен

преди 6 години

Герб си мислят, че като се отърват от Нинова ще дойде некой да им се връзва на лъжите. Много им бръкна лошо и не могат да го преглътнат. Борисов дори не смее да говори с нея.

6

Клати ми се КУРО

преди 6 години

Клати се стпла на Бойко Борисов!!!

5

Циник

преди 6 години

Цитат: "БСП е единствената политическа сила, изградена на демократичен принцип и тук няма никакви съмнения."БРАВОООООО!Няма друга мафиотска организация с подобно дебелоочие и наглост!Този лъжец носи палмата на първенството!Истински комунист - лъже те в лицето, и не му мига окото!

4

void

преди 6 години

"БСП е единствената политическа сила, изградена на демократичен принцип и тук няма никакви съмнения." И КНДР е най-демократичната държава и за Ким Чен Ун гласуват и избират със 100% гласове...

3

Жоре Бригадиро

преди 6 години

Тва комунистите като им свърши лапачката и започват да се самоизяждат....Е затова никога повече няма да помиришете власт...

2

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересуват стига сте ни занимавали със тия нито са комунисти нито са социалисти само вдигат пушек.