41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Но след това България си стъпи на краката и народът се замогна.да бе и през 1989 държавата взе, че фалира. Останаха само едни купони и режим на тока. Ама иначе каскетите продължават да реват за правешкия селянин.

40

Гергов

преди 6 години

Миличката тя е вече пътник....днес взела да си изнася багажа от Позитано 20...Ама така ще е като не слуша ...Точно пък тя да ми приказва за борба с корупцията?!

39

Леля Кунка

преди 6 години

Да си идва др.Станишев и да оправя партията.Стига експерименти.Агенти на Иван Костов не ни трябват.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38 Точно така другарю! Ореха трябваше да остане на власт а Пеевски да стане шеф на ДАНС! Никога няма да простим че Свинята и Хидрогеолога не оглавиха службите! Венсеремос!

37

Анонимен

преди 6 години

До *** до 38Нещо твърдо и се клати в петолъчката!

36

Циник до 38

преди 6 години

Нямаше да простим на Виденов...после на Костов...после на Стани-шеф...после на царя...Толкова сме безкомпромисни, че само който не е пожелал...не ни е "обладал" - не народ - а свинкя за разплод!

35

Анонимен

преди 6 години

Ако Борисов си мисли, че народът ще му прости подлия начин по който свали Ореха много се лъже. Нищо не е забравено, нито простено. Изкара си от.репките през 2013-та, опикаха центъра на София срещу заплащане.

34

Циник

преди 6 години

Другаря Гергов го каза в прав текст - ще са му необходими часове да изброи поименно другарите милионери от БългарскатаКапиталистическаПартия!Само носталгични текезесари....и червени пенсионери гласуват за тези!

33

Анонимен

преди 6 години

Големите гюрултии преди 89-та беха докъм 60-та година. Но след това България си стъпи на краката и народът се замогна. И социалната политика я имаше. Единственото, което му пречеше на българина беше, че не може да пътува по света. Стандарта на живот беше за повечето хора, а не за 80-те хиляди, които се влачат в Гърция по празниците.

32

Ааа,нищо чудно,

преди 6 години

Боцо си стъпи на врата,за да свали Орешарски. Фалира КТБ и беше готов да фалира всички банки и да му прехвърли вината. Сега работи упорито да свали враговете си Радев и Нинова и да стане президент.И за да отмъсти на българите,ще нагласи сламеното човече Поплювналиев за премиер. Няма по- отмъстителен екземпляр от Борисов.Дай му да прави преврати и да глътне цялата власт и държавата.Дай Боже да му приседне!!!!

31

от трън та на глог

преди 6 години

До Анонименот КУНева на ***! Няма спасение от жени!!!!!

30

Анонимен

преди 6 години

В Герб освен фурнажийски лопати други нема. Подложиха се на козяците, продадоха България и сега доволни лапат и хвърлят кал по останалите.

29

Анонимен

преди 6 години

Изберат ли Гергов и компания, от Пловдив ще имат 1 глас - този на Гергов.

28

поразителна прилика

преди 6 години

До Анонимен Преди 89-та всичко бе оплискано с кръв а сега и кръвчица не остана!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Ами те Гергов и Свинетка си въртяха далаверите, сега им резнаха клончетата и беснеят. Според мен и Бойко и Корнелия ще станат жертви на преврат в собствените си партии, защото вече не са удобно на някого.

26

Чобанена

преди 6 години

Абе и *** си е една *** мома :)))

25

Анонимен

преди 6 години

И да е Нинова и да е друг Герб ще си останат същите крадци и некадърници, от които България загива.

24

Анонимен

преди 6 години

Родените преди 89-та година не помнят. Но за по-старото поколение, които помним приликата с на Герб с БКП е потресаваща. Същото поведение, същата фразеология. Онези поне нещо правеха та народа връзваше двата края. А тези сега се не наядоха - по три кожи дерат.

23

Песен

преди 6 години

ади са.оня ден некой зема да мели за некаъв стол и ората го махнаа от парлиментоса па некой за стол е тръгнал да говори и кво. кой кае думата стол и одма -вън ли ще му казват? а кога ще работят оти он Симитлийскио Суджо само записва и кой колко неизвинени е назбрал толко Суджи ша да го/я одмълзява маьонезата мъжка

22

Стоян

преди 6 години

щом е била при другаря Костов какво да очакваме.Той се измъкна като пръдня,тя също ще се измъкне.Лъжат та се цепят.Пребоядисани яйца.