61

ПАНЕВ

преди 6 години

До Анонимен: КИЛОГРАМИТЕ И СА СОЛИДНИ ЗА ДА НАТИКА *** НА *** В УСТАТА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКА.-ЛИКВИДАТОРСКА.ДАВАЙ ,НИНОВА , *** ИМ МАЙКАТА НА ЛИКВИДАТОРИТЕ ОТ СДС И ГЕРБ СЛЕД 1989 Г. НАРОДЪТ Е С ТЕБ- НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ОТ ИЗМЕННИЦИТЕ В БСП.

60

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Другарката Нинова не може да активизира в своя защита и доаенът на партията майка, бат Ламбо! Поради ниското му либидо, му остава само да се радва (по детски) и да ръкопляска.

59

Аз човекът

преди 6 години

Полицаи продават дрога,ало измами,рекет,корупция по върховете.НАРОДНИ избранници-бандити.ГРАНИЧНИ полицаи-каналджии.ПРЕЗИДЕНТ-продажник.БОЖЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ

58

Анонимен

преди 6 години

Те и на коча се клатят!

57

Анонимен

преди 6 години

До 57 :"Кой" е за одушавени лица и "Какво" е за неодушавени предмети...😉

56

Анонимен

преди 6 години

Добре

55

Анонимен

преди 6 години

Абе не мислете за стола на Корнелия,герберопитеци.Мислете за стола на Суджука,че Ленчето сега ще му набие чемберите в съда.

54

месара

преди 6 години

другарката лъжа нинова вече няма стол, толко на сериозно се взе че сама си го бутна. то не бяха лъжи и обещания, то не бяха конгреси и другарски съд, изтрита старите кучета от управлението на бсп и почна да "гради управленска кариера"....... и се згромоляса . а така си вярваше че ше вдига самолета.......... :)

53

Анонимен

преди 6 години

Не е съвсем по темата, но е важно. Става дума за грамотността на пишещите (за коментиращите да не говорим), която е мерило за нивото на интелигентност и култура на нацията. Това ниво определя и избора ни на управляващи, и развитието на икономиката, и изобщо начина ни на живот.Поводът за тези размисли е заглавието на статията "Клати ли се стола на Корнелия Нинова?". Кой се клати? Столът. Подлог, следователно - пълен член.

52

Анонимен

преди 6 години

В момента наблюдаваме кървав двубой между седесарите в БСП Георги Гергов, който през 2000 година говореше за СДС в първо лице множествено число "Ние от СДС..." и че БСП е нещо минало и ***, която беше дясната ръка на Иван Костов и приватизира 47% от Техноимпекс. По-късно Гергов се сети, че е трето поколение комунист а *** прегърна и осребри лявата идея и дори стана председател на БСП. На всички комунисти да им са честити.

51

Анонимен

преди 6 години

54 на 50 тлъсти 4ервени тавтани един от тях е и брата депотат на русенския разбойник

50

но

преди 6 години

До АнонименВече не е за клатене. Столът е стабилен. Общоизвестен е демократизмът на Партията и други подобни по целия свят. Лидерите са дълговечни. Защото ръководните органи, както и всички членове, са твърдо обединени около блестящите си вождове.

49

Анонимен

преди 6 години

Герберски мечти.И Корнелия,и Йончева ще продължават да ви развалят рахатлъка,суджуци ***.ОСТАВКА-3 е въпрос на месеци.

48

Душо

преди 6 години

Когато и да я сменят все ще е късно .

47

Анонимен

преди 6 години

Само Решетников подпира стола на Нинова.

46

До Анонимника 45

преди 6 години

Да! Хората реват за правешкия селянин,защото живяха добре. Ще го търсят и ще съжаляват за него. Сега реват ОТ банкянския селянин,който разби живота на няколко поколения напред и жертва държавата за да бъде на власт. Хората си спомнят с носталгия за правешкия Живков,но ще си спомнят с омерзение за банкянския Борисов.Гарантирано.

45

сминдух енд чесън

преди 6 години

Профила на нагаждача и подлеца е широко застъпен в червените редици,най видните представители са в ръководството,ако може да се нарече ръководство шайката престъпни лицемери обсебили властта .

44

Циник до BURZUM

преди 6 години

Ф е с...за твоята болест - лекарства няма открити!

43

Анонимен

преди 6 години

Килограмите и са доста и е нормално да се клати стола и.

42

Анонимен

преди 6 години

Безспорно е че прави реформи в БСП.