118

А. Генов

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSАбе, кафеджията! Настрий си спамбота да си слагаш сам поне по 10 плюса вминута. тези пет в момента са ти малко!

117

...

преди 6 години

Тиквения от Банкя кво сте го изрекламили тука!? Той няма нищо общо със суджуците, както с КТБ и с всичко останало - дистанциран е и не го закачайте, да не ви изстинат столчетата! А с Албания пък какво общо има!?

116

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До Анонимен140Старбъгс ??? To бива неграмотност.Ти една дума ,не можеш да ПРЕпишеш правилно,а искаш ти и твоите другари да управлявате държавата.За землянките сте си бе другари.За цивилизованият свят не ставате.

115

Анонимен

преди 6 години

Герберастията се размърда, т.н. Старбъгс го извадиха от топлото легло. И ти ли Бруте смучеш сокове мекото макаронче на Банкянския Бабуин? Доста народ е захранил се вижда. Ако беше с негови пари, ОК, но това да ограбени пари от Българския народ. И лаят на палашчетата показва едно, безпомощност и страх. Ще ви удари Народното недоволство, страната е в перманентни протести. Ще избие и дано тези които те познават за делата ти, те накажат както се наказва продажник. Всяко нещо има начало и край.

114

Картинката е ясна!

преди 6 години

Дотук добре, но какво ще се иска от България в замяна? Защото историята ни показва че срещу малки жестове за Българияв в замяна се иска от нас действия, равносилни на национална катастрофа! Утре Албания ще поиска от нас да признаем албанското малцинство в Македония и тогава? Тогава п*ростата и н*еграмотна м*утра Борисов ще направи "исторически пробив"! Ще задмине дори Фердинанд Кобурготски в предателствата и катастрофите,в които е въвлякъл България!

113

Ангел

преди 6 години

Присъствието на хора с българско етническо самосъзнание Албания е жестоко разобличение на македонизма!Време е нашият парламент да обяви македонизма за престъпление срещу човечеството!

112

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Много отрано сте се заплюнчили,бе Другари.Днес е събота.Не си ли поспахте до по късничко.Не се притеснявайте, няма кой да ви вземе *** форум.

111

Анонимен

преди 6 години

впутинците,куфар,влак,москва,сибир

110

Анонимен

преди 6 години

Като няма с какво да се похвали Тиквара, хвали се с това, което изобщо не засяга живеещите у нас. И какво променя с това признание на албанците нашия живот? С нищо. Страхливеца не смее да мръдне без 20 охранители, сигурно сутрин и в *** има двама, докато се изтропа. Смешен човек, смешна държава!

109

Анонимен

преди 6 години

Кмета на Симитли скоро не го ли е ръмбил тоя Суджук?

108

Анонимен

преди 6 години

Питали Ушев Цецо Шестака дали Суджук Паша мастурбираОтговор: - От къде да знам, питайте го него.... - Ама нали ти си му дясната ръка бре, Цецо...!

107

ЛЪжи, мажи ГЕРБ

преди 6 години

Тиквата е доктор на науките с дисертация от коя страна да се държи шланга,А Цветанов е също доктор на науките с научна дисертация за челната стойка.

106

До 122

преди 6 години

Тони ти ли си? Изритаха те от НС, да не би от днес да започна журналистическата си дейност? Браво Тони, продължавай да смучеш вувузелата на Суджук ефенди, сигурно те храни. Такива като теб получават само презрение и погнуса!!

105

Залагам 10 000 лева,

преди 6 години

че Тиквата е толкова кух, че не знае дори таблицата за умножение.

104

Re Наистина

преди 6 години

Разбира се, че сме лузъри, иначе досега щяхме да изхвърлим от НС и ДПС, и БСП, и НДСВ, и ГЕРБ, и Патриотите.*** сме, защото търпим 30 преход - през които ни управляват комунисти и доносници от ДС.1. ББ - член на БКП.2. Цецка Цачева - комунист.3. Плевенлиев - председател на младежкото ДКМС - демек комунист.4. Цветанов - комунист - ДС.5. Доган - ДС6. Местан - ДС7. Иван Костов - политкомисар в УНСС - комунист, доносникДа, лузъри сме, по-добре ЛУЗЪР отколкото ***.

103

До 120

преди 6 години

Блажиш ли мишко, блажиш ли? Колко ти дава Цецо Умника да дращиш тук? Цялата страна ви мрази, ненавижда страхливеца Борисов, един страхлив пуяк, попаднал на много търпелив народ. Ти си като онези долни комунисти преди 10.11.89, които обвинявах всеки за враг, който не харесваше измисления социализъм. Бяха заграбили цялата власт, с прости и неуки, както ГЕРБ днес. И народа ги измете. Така ще изметат и вас, довели България до разруха и поквара. Нищо не е безкрайно!

102

Лапайте ми суджука!

преди 6 години

Tpoловете на ГЕРБ са кухи като Тиквата и не могат да изкарат никакви аргументи освен да обиждат. Вероятно е, тук вече да работи бившия депутата, кукуто Мумията Антон.Нека да напомним, че Бойко Методиев Борисов напуска органите на МВР защото отказва да подпише декларация, че ще напусне БКП. 60% от членовете на ГЕРБ са били членове на БКП, а техните родители комунистически номенклатурчици.И тези ще ми говорят против комунизма, ха-ха-ха!!!!

101

начо

преди 6 години

до всички впутинци Д Г Д и после В Г З

100

Анонимен

преди 6 години

Тук има един- двама верни на Суджука. Верни защото някъде са се закачили и смучат от народа. Суджук паша се е оакал къде ли не! В Брюксел е за писмешище, особено като са заедно с Цецо. Не знаещи и дума Английски, предизвиквайки подигравки с външния си вид, особено кривата тиква на Цецо и дебелия тумбак на Суджука. Като прибавим и десетинат гавази охрана, трагедията е пълна! Целува Танте Меркел но за Шенген тя му заби един шут. Никой не иска толкова корумпирана страна! Ето защо го подритват.

99

Наистина

преди 6 години

са *** и лузъри, онези, които пишат тези отвратителни коментари след ВСЯКО ДОБРО дело на Борисов.Така беше и с президент Плевнелиев.ДОБРЕ е, че за дейците на БСП и настоящия президент НИКОЙ не пише с такъв ОТВРАТИТЕЛЕН език( от човешка гледна точка!)Но по пътя на логиката и изключването се РАЗБИРА КОИ са притежателите на гнусния речник и на кого са фенове( не вярвам столетницата да е поласкана.)