178

anonimen

преди 6 години

В замяна Борисов признава албанците в Македония и им дава карт-бланш да командват цяла Македония?Губим влияние в македония, албанците пак ни прецакаха здраво.

177

георги иванов

преди 6 години

аз предлагам да обявим пингвините от антарктида за българско малцинство и след това ще присъединим антарктида към българия ,за да можем да оземлим сите македонски ***,дето ни се примъкнаха

176

Анонимен

преди 6 години

До Крайтук имаше нещо мое,но къде ли е? То е ясно скроихте ми шапката

175

не е грешен

преди 6 години

До КрайНа пръв поглед нищо работа,признава се някакво малцинство!На втори не чак толкова!Защото това е спирачка за Албания към Македония!Не знам дали макетата си дават сметка за последиците от договорката!Реално тя ги спасява!

174

Анонимен

преди 6 години

Сега всички албанци ще се изкарат от български произход и скоро ще станат 'Българи'! А честито!

173

Край

преди 6 години

Да бе да. Срещу това ще подкрепяме "държавата" Косово и ще подарим половината Македония . Борисов грешен ти е съюзника.

172

светъл пример

преди 6 години

По отношение на турците ,ще вземем пример от самите тях как се отнесоха с българите в одринска тракия.Изгониха част от населението,други изпоклаха ,а къщите им запалиха.Компенсации-нъцки.Няма пет,шест.Танто за танто.

171

Шоп

преди 6 години

До Глупав та дрънка!утре ще поскат в замяна той да признае албанското малцинство в Македония - от над милион албанци--------------Самият ти си глyпав, и не само дрънкаш, а крещиш на всеослушание. Албанското малцинство в Македония няма нужда от признаване, то е факт от около няколко хиляди години, а по конституция е равнопоставено с македонското мнозинство. Ако не знаеш, Македония в албанската си част е двуезична държава - албанският е официален език.

170

Глупав та дрънка!

преди 6 години

Албанците не са балами! Много добре знаят какъв кух, та вдлъбнат премиер си имаме и решиха да го използват максимално! признаватедно българско малцинство от 20 - 30 000 българи в Албания, начесват к*растатана самовлюбения нарцис, и утре ще поскат в замяна той да признае албанското малцинство в Македония - от над милион албанци! И тогава ето ви го готов ислямския полумесецнад Балканите под егидата на САЩ!Поредната размяна на кон за кокошка!

169

Ангел

преди 6 години

Признаха това Малцинство като Българско защото иначе трябваше да го признаят като Македонско а никой в Албания няма интерес да твърди че в Албания има повече Македонци.Не ме разбирайте погрешно.Знам че Македонците са всъщност Българи !!!

168

славянин

преди 6 години

След 20 години в световните масмедии:Парламентът на *** призна наличието на българско малцинство в ***!

167

Анонимен

преди 6 години

Аре бягай бе побългарен Ром и ти за Турци ще ми говориш , радвай се че не са ви изибили до 9-то коляно през Византия и Османско , върви навън да подишаш въздух

166

хаха

преди 6 години

Боко, ти нали с Македония подписа договор за вечна дружба, а какво стана? Албанците ни признаха малцинството. Кого лъжеш и какви дипломатически успехи си прписваш? Хал-хабер си нямаш защо така стана. Албанците ни искат срещу Македония бе тъпо!

165

Анонимен

преди 6 години

Нещо за ПРОДАН БОРИСОВ И 16те МИЛИАРДА УПРАВЛЯВАНИ ОТ НЕГО . За братовчед МУ . Наберете малко смелост ,де !

164

Пешо

преди 6 години

Тодор Живков има една, ама същата снимка.

163

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Турци ??? Турчин е синоним на омерзен човек ,на гадняр ,*** .. Турци създаде Аттатюрк . С бой ,кръв и насилие .И с наколкостотин хиляди избити във въстанията против синонима -турчин.

162

Анонимен

преди 6 години

Фалшив премиер, фалшив човек, фалшив политик, и новините му такива като него - фалшиви.

161

:(

преди 6 години

С политиката на този предател, скоро българите ще бъдат малцинство в... България.

160

Анонимен

преди 6 години

ФАЛШИВА НОВИНА . .........САЛИ БЕРИША ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ ПРИЗНА БЪЛГАРСКОТО МАЦИНСТВО И СЕ ОБЪРНА КЪМ ТОГАВАШНИТЕ УПРАВНИЦИ у нас ДА ПОМАГАТ НА БЪЛГАРИТЕ ТАМ С КНИГИ, УЧЕБНИЦИ .Филм съзадоха за българите от Голобърдо ,за това как им се помага ,как мислим за тях.

159

Анонимен

преди 6 години

Тоя интелектуалния му капацитет се изчерпва с "Винету", а кулинарния - с плюскане на суджук на аванта.