138

Анонимен

преди 6 години

русофилско бсп хибридите кви4ат зна4и е свтанало нещо лошо за русия мда някой е поразбил нейното проек4е за македонизма

137

Shopp™

преди 6 години

Името на д-р Бойко Борисов ще бъде записано в историята на България със златни букви, а комунистическите национални предатели ще горят в пъкъла.

136

Анонимен

преди 6 години

най успешния БГ премиер от 9.9 1944 на сам

135

Анонимен

преди 6 години

BOIKO BEZ TVOE RAZRESHENIE SLANZETO NE MOGE DA IZGREE.

134

Анонимен

преди 6 години

Утре очаквам да се похвали, за успех, че научил втора дума на Английски. Първата я знаем. А може би, че е дочел Винету? Е, тогава ще победа. Му-ха-ха!!!!

133

наблюдател

преди 6 години

Пробива е исторически, защото е пирон в ковчега на македонизма. Македонците в Албания също са българи.

132

Makedon

преди 6 години

Bravo za Bojko be..... ima Bolgari vo Albanija...????? Ne VERUVAM ama ako..... gi natera ALBANEZOTE da klecat pred CAROT na Balkanot

131

До Санитар

преди 6 години

Явно си изпълзял от моргата и се опитваш да дадеш глътка одобрение за Батко Буби, който е доказан съвременен Бай ***. Без култура и образованост, без интелект, със самочувствие без покритие и страх, превърнал се в параноя, да не му светят маслото пострадалите от него.И лакомия, безгранична лакомия за пари и власт. 2милиона прокуду, бедност и болести, рухнало и ограбено здравеопазване, принизено образование, лъжи за ниска безработица, заеми и Батак, пълен Батак навсякъде.И с Албания ли е успех?

130

наблюдател

преди 6 години

Най -накрая и нашата дипломация да извоюва един успех след многоти издънки в последните години. Браво и на бат Бойко, след издънката за шеф на ООН донякъде се реваншира. Отчитам като плюс и намаляването на миграционния натиск, чрез връщане в Турция на издирвани от нея лица.

129

ВЕОЛИЯ БСП и ГЕРБ

преди 6 години

ГЕРБ -от 9 XI 2010г. Веолия притежава мажоритарен дял (77.11%) във ВиК оператора с частно участие "Софийска вода", 25-годишна концесия (до 2025) за експлоатация и поддръжка на ВиК мрежата на град София чрез ПЧПБСП НДСВ ДПС - Веолия Енерджи България (предишно име на компанията Далкия) започна дейността си през 2006, след като придоби дял във фирма КЕС АД (Компания за енергоспестяване), която управлява първия договор за енергийна ефективност на Балканите.Топлоенергия:Банско, Варна, Ихтиман

128

Обичам ДПС и ГЕРБ

преди 6 години

ГЕРБ приоритети:1.Върна 77% акции на Софийска Вода продадени ноември 2009 на Веола, която позорно е изгонена от Ф-я и Г-я. Филм - Вода за продан.2. Премахна лимита за направления - българите могат да се разболяват, когато пожелаят.3. Премахна такса сградна инсталация, сихронизира Директива на ЕС с Наредбата за енергетика в БГ.4. Премахна 70 фирми на изхода на Козлудуй, и в момента БГ потребител да избира да купува евтин ток от Козлудуй.5. Върнахме Ю.П. и получаваме полв. милиард в НЗОКУра

127

Санитар

преди 6 години

О-хо-о-о,червените калинки са изпълзели много рано и активно си цвъкат ли цвъкат... Ей, вие,дето знаете,че всичко се оправя с едно замахване на магическа пръчка защо не се замислите малко,бре,защо не погледнете по-далеч от носа си ?!Късогледството не е никак полезно,когато си никой,а критикуваш някой ...Направете и вие нещо,а не само да си пъл ните джобовете и гушите!Впрочем,българинът е майстор в намирането на кусури-машала!

126

Анонимен

преди 6 години

Браво!Бойко Борисов е истински патриот и далновиден политик.

125

Анонимен

преди 6 години

банкянското ци.гане пак го удари на хвалбивеликана марионетка

124

Крум

преди 6 години

Най големия пробив ще бъде когато това лице от Банкя,се разкара от политиката и влезе в затвора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

123

Дам

преди 6 години

А българското малцинство в България, някой ще го признае ли, Борисов? Поне да можем да се изравним с правата на ***, ако не друго?!

122

Petrov

преди 6 години

Много е кофти, когато се чудиш как да се похвалиш и да кажеш на черното бяло, т.е. на смешното - велико и избираш невзрачна Албания за "велик приятел" и "исторически пробив". Типично по бойковски.

121

Анонимен

преди 6 години

До Исторически пробивЕвалла, смях се от сърце!

120

Георги

преди 6 години

"Изключително усилия" да признаем някой зад граница, и още по-изключителни да затрием едни тук.

119

Анонимен

преди 6 години

пирон в ковчега на кремълската агентура и македонизма