57

до 44

преди 6 години

Ясно се вижда - ГЕРБ са за корупцията-А дали е така?! Точно Радев направи най-голямата далавера с Грипен. Това е най-голямата корупционна сделка в най-новата ни история. Нинова пък беше изгонена от поста зам. министър от Станишев за корупция зедно с Делян Добрев. Точно БСП са най-големите шарлатани и майстори на корупцията.

56

Китов

преди 6 години

До Анонимен 57"ALOOO RADUUUV BALGARSKITE POLITIZI RABOTYAT I IZPALNYAVAT ZADALGENIATA SI."Ха-ха, вярваш ли си, бе?

55

Анонимен

преди 6 години

Президентът да инициира референдум за промяна на конституцията. За или против президентска република. Мисля, че народа е узрял и му е ясно, че когато отговорността е персонална, а не между 240 ше*беци, държавата може и да има шанс. Ако един човек има повече власт, избран е мажоритарно, то е доста по-лесно същият този един човек да бъде свален от власт, ако не уважава избирателя си. А при настоящото положение никога няма виновни, защото има обща безотговорност споделена м-ду 240 умника.

54

до 37

преди 6 години

На мен руснаците са ми братя имаме един език ,една кутура една религия със кениеца Барак Хюсеин Обама и подобните му нищо не ме свързва. Всеки продал душата си срeщу пари ще си получи заслуженото Още Баба Ванга е казала не се продавайте не Америка за пари, Америка ке падне. А ти си отивай в Пуйкистан ама не можеш щото и те станаха братя с руснаците ха-ха-ха.

53

Анонимен

преди 6 години

Ей всичко се проваля. Съединиението прави силата, а разидинението пратите. Няма как корумпирани хора да одобрят добър закон за корупцията, всичко е прах в очите.

52

Анонимен

преди 6 години

В днешният си брой NYT разгроми Киев със заключението:Корупцията е тотална. Влестта е недееспособна.Няма да се изненадам, ако утре излезе подобна статия за положението и правителството в София.

51

ууууууууууууу!

преди 6 години

Точно Радев ли ще оглави заседания против корепцията, когато той спретна най голямата корупционна сделка с Грипените. Оставка!

50

Оруел

преди 6 години

Президента е много мек, трябва да тропне по масата и да ги мачка силово, както действаше Гоце , но той пък играеше с Бойко!

49

Анонимен

преди 6 години

ALOOO RADUUUV BALGARSKITE POLITIZI RABOTYAT I IZPALNYAVAT ZADALGENIATA SI.KAKAV SI TI DA GI PRIVIKVASH NA SPYAFKA,ZA KAKAF SE MISLISH BE?ZASRAMI SE BE LAPASH 10 0O0 LV. NA MESEZ,A PROSTIAT NAROD VZEMA NINIMALNATA ZAPLATA.

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Я не говори от името на всички, че не е възпитано!

47

6

преди 6 години

Радев най-сетре разбра, че е пародиен президент. Сега му е времето да подаде оставка. Оттук нататък ще става все по-смешен.

46

фгфсг

преди 6 години

Прави ми впечатление ,че и Карадаяту,се е изхлузил освен боки,лъсват им г.зовет на обектите и субектите на корупцията

45

Анонимен

преди 6 години

Г_н Президент,Генерал Радев, във вашите правомощия е да свикате референдум по всички важни въпроси касаещи народа,затова Аз като част от този народ Ви призовавам да насрочите допитване до народа дали иска президентска или парламентарна република ..Давайте г- Президент Вие сте достоен и честен човек целия народ сме с вас достатъчно 28 г търпяхме безобразията мафиотските картели и сдружения именувани политически партии които съсипаха България .

44

Анонимен

преди 6 години

Радев и Нинова могат да си направят кворум -"шведска тройка" с Решетников !

43

Циник

преди 6 години

Без да се обръщам конкретно към никого - уникална е хорската (българска) простотия - президенстка република...и какво?От днес за утре - ще цъфнете и вържете с безпартийния комунист Радев?Или просто искате да "замените" едни крадци...с други...."стари...огладнели"По наивност няма кой да ви топне!

42

анонимен

преди 6 години

затова не гласувам за да не се ядосвам на ---или това е махленска седенкатова са безотговорни чиляци които са отишли за големи заплати и нищо неправене

41

УЧУДВА ЛИ ВИ ГАВРАТА

преди 6 години

АБЕ, НА КОГО НЕ МУ Е ЯСНО, ЧЕ С МАФИЯТА НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ЩЕ СЕ СЛОЖИ КРАЙ САМО С КУРШУМ. ИНАЧЕ ЩЕ НИ КРАДАТ И ЩЕ НИ СЕ ХИЛЯТ В ЛИЦАТА. СЪЩО КАТО ИВАНЧО КОСТОВ С ПРИВАТИЗАЦИЯТА. КАЗВАМ ГО ЗАЩОТО ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ГЛАВАТАРИ САБОТИРАТ ВСЕКИ ОПИТ ДА ГИ УДАРЯТ ПО КРАДЛИВИТЕ РЪЧИЦИ С ЧИТАВ ЗАКОН. ЗАТОВА ЩЕ СЕ ГАВРЯТ И С ПРЕЗИДЕНТА И СЪС ЗАКОНА, С НАРОДА, ЩЕ СЕ РАЗПИЩОЛВАТ В НС, КАТО ПРИЕМАТ ЗАКОНИ, С КОИТО ЩЕ КРАДАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ВСЕ ПО-БЕЗНАКАЗАНО. ВЪЗМУТЕТЕ СЕ! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МОЛОУМНИ НАРОДЕ!

40

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство, че Генералпрезидента на Задунайская не е Обединител !След откритата заплаха отправена от Радев за саморазправа с опонентите си, това е логична тяхна реакция.

39

Анонимен

преди 6 години

Ясно се вижда - ГЕРБ са за корупцията

38

Анонимен

преди 6 години

До Пенсионер Народа ще си каже иска ли президента Радев или не ,а не ти