77

ОПАААААА

преди 6 години

ВЪПРОСИ С *** ОТГОВОР.ТАКА СЕ ИСКА НА НЯКОИ. ТАКА СЕ НАСАЖДА НЕИСТИНА.

76

Анонимен

преди 6 години

"Висшият министерски сановник, от който зависи да им дадат лиценз, им казва: "Ще получите лиценз, но ще ни носите 7 процента от годишната печалба, иначе ще ви спрем лиценза. "------Висшият министерски сановник обаче си има началник.Ако не дели с началника, ще загуби ли доверие?

75

Анонимен

преди 6 години

Кумовете не са дошли на сватбата.

74

???

преди 6 години

Борба с корупцията,т.е. най-корумпираните да тръгнат да воюват сами срещу себе си???Те да не са луди,сами да режат клонът на който седят всичките?!Всичко това е парлама,театър за един зрител-народът,който продължава да гласува за тях,но нали знаете притчата за лудия и зелника?!За това на следващите избори без мен и моето семейство!!!Значи,мен ще ме задължават да гласувам,а те селските първенци или големци могат да отидат,могат и да не отидат на съвета?!Значи и аз решавам повече да не гласувам!!!

73

Пепо

преди 6 години

Какво може да се очаква от корумпирани политици-естествено бойкот!!!

72

Анонимен

преди 6 години

ЯЕЦ Белене ли бе приятел...

71

AZ22

преди 6 години

ГЕРБ се самозабравиха и това ще им струва скъпо!

70

Fakt

преди 6 години

Obstonarodni majoritarni bg regionalni i nationalni referendumi ne iskat. Priaka bg demokracia ne iskat. Iskat samo pompozen paraden luksozen monarhicheski jivot na garba na bg narod. ....a sofiiskoto metro e veche amerikansko metro...

69

K

преди 6 години

Срам

68

Анонимен

преди 6 години

КОЙ уби Мишо Бирата, КОЙ уби Ало Ваньо.КОЙ управлява три мандата.Именно ТОЙ е генераторът на корупцията и няма как да се бори сам със себе си.

67

Румен Стоянов

преди 6 години

до 49 пишеш неточности. ПРОБЛЕМА Е В СЛУГИНАЖА КЪМ МОСКВА. ОТ 1944г Страх ги е и живеея с митове , че живото им зависи от Москва. За каква сигурност живеят. С промяна на статуквота на всички пришълци от изтока в България да им се търси отговорност ЗА ЯЕЦ БЕЛЕНЕ, ЗА ЦАНКОВ КАМЪК, ЗА КОЗЛОДУЙ, ЗА ЕНЕРГЕТЕКАТака както продавам услугата си. Давам касов бон или си дупча билетче за1.60лв.Така да се отчитет и тези разходи за милиярди пред НАП.. Питам Нинова - какви са ТИЯ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ

66

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа?! Провалило се едно заседание на КСНС.Гербаджиите и останалите партии цялата държава провалиха, та едно нищо и никаво заседание няма да провалят!Бог да пази България и българите!

65

Анонимен

преди 6 години

А бараката Ф16, колко шока в канчетата на Тиква & co. им трябваха докато бяха на Козяк за да се навият да ги лансират? Що Тиква Първа Суджушка не говори вече за американски инвестиции? Що не говори за Мариците и за концесиите? Щото много бързо ще лъснат компроматите на Тиквата по всички медии.

64

Анонимен

преди 6 години

Борисов нагледно показа на Радив, че народа е по важен за него отколкото претакане на зелето и селфи пред герба в Президентството !

63

Анонимен

преди 6 години

За какво иде реч. Например, идва чуждестранна фирма и иска да работи в България. Висшият министерски сановник, от който зависи да им дадат лиценз, им казва: "Ще получите лиценз, но ще ни носите 7 процента от годишната печалба, иначе ще ви спрем лиценза. Съответно представителите на тази фирма отиват в своето посолство и почват да плачат и да реват на посланика, че в България ги изнудват. Посланикът веднага докладва на своето правителство. После Меркел казва: "Абе, всичко много хубаво, че правим дружба, обаче България има проблеми с корупцията и правосъдната система."

62

Анонимен

преди 6 години

ALUUUU ZA 10 000 LV. ZAPLATA NA MESEZ--REZULTAT OT RABOTATA MU NULEV.NE STIGA CE NISHTO NE RABOTI,AMI I PRECI.A VIE GOSPODA RAZBERETE CE BOIKO VI DAVA PARITE,AKO NE E BOIKO OT GLAD SHTE UMRE BALGARSKIAT NAROD,ZATOVA I VCERA NA IZBORITE GERB PECELI.

61

Анонимен

преди 6 години

До до 44Каква далевера? На всеки вещ в темата авиация му е ясно, че Грипена е по-добрия избор. Само на платените продажници от Козяк не им е ясно.

60

Президент

преди 6 години

Най-сетне България да има един достоен президент който да работи в името на народа, а не да смуче от вимето на народа.

59

Природен закон

преди 6 години

Който заплашва, го Бойко`тират !

58

Анонимен

преди 6 години

*** колко гушна за да лансира грипена