177

Анонимен

преди 6 години

да се разтреят вси4ки комунисти а и няма да има корупция ДОКАЗАНО

176

Анонимен

преди 6 години

Е па на мене корупцията не ми пречи. Аз вземам добра заплата и си гледам кефа. Кой какво откраднал не ме интересува. Борете си я вие.

175

Анонимен

преди 6 години

Некадърно планиране на митинга от Президента. Ние в нашата фирма си планираме митингите по-добре. Когато хората са в командировка шефа сменя датата на митинга. Ама той нали е остър военен, с никого не се съобразява.

174

Анонимен

преди 6 години

Гербаните съществуват защото америка и корупцията ги подкрепят. Те не могат да ухапят ръката която ги храни.

173

Анонимен

преди 6 години

До АниСоциализмът и корупцията /извръщение на български/ вървят ръка за ръка.Народът е казал: "Куче влачи - диря няма"По-малко социализъм - по-малко корупция..........А сега социализъм ли е?

172

Анонимен

преди 6 години

Дали наистина Борисов е простил на Радев, че спечели с предизборен клип, в който затвори книгата Винету? И дали още от тогава не са намислили тази вендета, прикрита зад партийните функционери, уж без знанието на Борисов?

171

Анонимен

преди 6 години

Нашите без корупция не могат, а камо ли да отидат на заседание срещу корупцията. Та как ще се очудим че се крият.

170

Анонимен

преди 6 години

Тези със зор ще я докарат до Председателството, а се натискаха за пълен мандат!

169

Анонимен

преди 6 години

До ЦонкоА в крайна сметка не разбрах ти какво имаш срещу корупцията

168

анонимен

преди 6 години

Нашите политици не знаят що е лоялност и дисциплина.Ако бяха достатъчно коректни,щяха да насрочатдругите си ангажименти извън насрочената среща на КСНС.Браво на Б.Борисов,че е уважил първо работниците от ЕМКО.Закъснял е ,но не си е тръгнал по-рано,все пак.

167

Президента-отсвирен

преди 6 години

Отсвириха льотчика без да им мигне окото. Какво ли ни чака нататък?.

166

Цонко

преди 6 години

От къде на къде, някаква руска пионка ще свиква съвет по национална сигурност?!! И какво общо им президента с борбата срещу корупцията, та ще назначава председател на комисия по разселдването й?!! И точно човек, който е минал цялата кариерна стълбица в корумпираната среда на държавната служба!!! Аре бе?!

165

Аз

преди 6 години

БРАВО г-н Президент!Следващия път по-смело ако трябва и бой по празните кратуни!Народа е с Вас, колкото и на гербавите да не им харесва този факт!

164

Kortes

преди 6 години

Забелязвам едно странно явление че в една държава колкото народа и е по чалгарски и кючекчйски настроен толкова повече корупцията и рушветчйството се издигат в култ. Когато успее народа да се отърси от тези красти и промени манталитета си тогава корупцията ще намалее до минимум........което значи никога...хе..хе...ееех Българският манталитет...

163

Ани

преди 6 години

Социализмът и корупцията /извръщение на български/ вървят ръка за ръка.Народът е казал: "Куче влачи - диря няма"По-малко социализъм - по-малко корупция.

162

коко

преди 6 години

До АнонименТИ СИ АБСОЛЮТЕН Т Ъ П А Н А Р

161

едно на ум!

преди 6 години

Пробив в корупцията ще настане, когато народът (материалът) започне да мрази корупцията. Засега я тачи и обича, защото в мнозинството си и то от памтивека, търчи да се оправя по "втория начин"!

160

ШАЙКАТА НА БОКО

преди 6 години

ЗА БОРИСОВ СЕ ЗНАЕ,ЧЕ Е СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ И НЕПРЕКЪСНАТО ДОКАЗВА ТОВА С ПОВЕДЕНИЕТО И ПРОСТОТИИТЕ,С КОИТО НИ ЗАЛИВА.И ПАРТИЯТА МУ, ПАРДОН ШАЙКАТА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ГЕРБ И ТЕ.ЗАБЛУЖДАВАТ СЕ,ЧЕ СЕ ПОДИГРАХА САМО С ПРЕЗИДЕНТА-ЕДИН ДОСТОЕН, КОМПЕТЕНТЕН И ЧЕСТЕН ЧОВЕК, ПОДИГРАХА СЕ С ВСИЧКИ, КОИТО ОЧАКВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТОТО ИМ И ДА ИМА НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСЕКИ.ДНЕС,ТИЯ СИНКОВЦИ ДОКАЗАХА, ЧЕ СА ИСТИНСКИ БАНДИТИ С ВЛАСТ. А СНИМКАТА СЕ КАЗВА"НЕГОДНИЦИТЕ И ПРЕЗИДЕНТА"!

159

PD

преди 6 години

Интересно! Генерала, избран от народа, очаква подкрепа от елита. Всъщност е просто парашутист. Не е ясно, по тема корупция, колко може да разчита на също корумпираната политическа сила която се обявява в негова подкрепа. Тя ще е зад него само когато тема корупция не я засяга пряко по интереса. Генерал е, ама нещо и армия зад него няма, и президент на народа си, не му се получава. Към момента, симулира дейност за пред медиите, и прави дъвка на електората-публика. Идеален избор на господарите.

158

Анонимен

преди 6 години

177 - кое НПО ти плаща да изливаш помия върху българското президентството? Колкото до Русия, знаеш ли, че цяла Западна Европа активно търгува с нея??? Нищо, че непрекъснато гласуват санкции. Това е за глупаците.