123

Анонимен

преди 6 години

До 124 :Боли ли истината путинофилче жалко :) Москва е като Бангладеш.

122

Анонимен

преди 6 години

не бе, те не се итересуват от Русия, Русия е изостанала...

121

Анонимен

преди 6 години

До Русия е изостаналаИнтересно защо никой не се плаши от Нигерия, а само от същата като нея Русия?....

120

Анонимен

преди 6 години

Всъщност не случайно Сащ толкова набляга на пропагандата на последък. Ми толкова излагане по цял свят трябва да се компенсира с нещо. И то се компенсира наричайки бялото черно и обратно.

119

Анонимен

преди 6 години

До ссдд 120Мдааааааааааааа.......абе, шоро.ш.ките тролчета изпълзяха!!!! Колко сте смешни и жалки!!!!!!!!!!!!!!!!

118

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.................Боже, откъде се пръкват такива и.д.ио.т.чета???????

117

Анонимен

преди 6 години

Сащ какви победи има, че не се сещам. Освен голо репчене са нула пресечена. Особено големия кеф беше как се биеха в Сърбия. Къде ли не пускаха бомби дето не се бяха целили, включително и в Горна Баня - България . Свалиха им простите сърби два невидими "стелта", хванаха им двама пилоти и ги разхождаха напред-назад, ключително ги показваха по телевизията. А янките от много акъл ги обявиха за герои. 3 месеца се мотаха в Ирак. За Корея и Виетнам да не говорим, срам и резил отвсекъде. Циркове.

116

Анонимен

преди 6 години

До БъдещетоДетройт е един от най-бедните американски градове ,но ако беше на територията на Русия ,щеше да е най-елитния град и Москва щеше да изглежда като село пред него.Това е разликата между САЩ и Русия.

115

Анонимен

преди 6 години

в предаването на канал Звезда 20 най големи руски ПОБЕДИ са изброени 2 ЗАГУБИ Бородино и Брусиловския пробив и Още 14 битки където русия въпреки 4исленото си предимство дава пове4е загуби примерно Полтава - толкова за кадърната руска армия )))

114

ссдд

преди 6 години

До 117 :МИГ-41 ? Това е изтребител който никога няма да види бял свят.А дори и да излезе ,САЩ до тогава сигурно ще имат летящи чинии.Просто руснаците са аматъори ,които все още немогат да разберат дори как работи стелт технологията и са новаци в тая сфера и не случайно "новият" им изтребител СУ-57 не покрива изискванията за 5-то поколение и неможе да види бял свят.За справка САЩ разработват стелт технологията през 1958г.! А Ф-22 е на 20години и все още няма конкуренция във въздуха.

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен115 в сибир що фалирали градове има Детрой цвете ще ти се види

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109 русия превъзхожда с техника от сорта --квадратно колело-- Дървен компютър - и неподвижен танк тип армата )))

111

Анонимен

преди 6 години

До 111 Циркон ! МиГ 41 . АТП -51 .

110

Русия е изостанала

преди 6 години

Русия е икономически като Нигерия, само че със сняг!

109

Анонимен

преди 6 години

Чорапите ти миришат ,Детройт !

108

111

преди 6 години

До 109 :Такива митове като "военни руски технологии" не съществуват ,а ги има само в главите на русофилите,камо ли тези "технологии" да се конкурират с най-развитата държава в света с най-модернизираната и технологична армия за всички времена - САЩ.Русофилите очевидно не сте и частица наясно с нещата ,а само сипете кремълска пропаганда и помия,на която никой не би ви повярвал.Нещата които са "измислени" от *** са или крадени от САЩ или западна Европа и то с 50 години закъснение.

107

Анонимен

преди 6 години

До Бъдещето факт е 4е фалиралия Детройт за 2016 е с по голяма икономика от подобния по големина руски Тула

106

Анонимен

преди 6 години

До руска изостаналост БН-800 ??? Бърз Неутронен . Атомен реактор -ново поколение . Русия !!!!

105

Бъдещето

преди 6 години

През 70те Детройт беше индустриален център с население 2 милиона и с високо платени работници работещи в автомобилната индустрия. Днес Детройт е град прирак населението е 600 хиляди, повечето от които са безработни а уличните кучета изоставени от собствениците които напуснаха града са истинска напаст.

104

Членска карта №7

преди 6 години

До 106Дори и това е възможно(ако приемем, че някъде трябва да се загубят няколко хиляди носители на ядрени бойни глави)!