163

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен !!: Не знаеш защо и как Русия ИЗПРЕВАРИ САЩ в политическото овладяване! А после хората сами решиха как да живеят!

162

Вулкан

преди 6 години

До Анонимен 8: А пък САЩ нямат спечелена нито една война САМИ !

161

Вулкан

преди 6 години

До Анонимен4 : Няма значение кой какво е създал, а -- КАК го ползва! Тук САЩ изостанаха и затова се оплакват! И да знаеш -- от 2003г. Русия има свой нет --- Яндекс! И Турция го ползва масово! А отделно си имат и ... военен нет !

160

11

преди 6 години

До Анонимен 159А не ти ли идва на акъла, че има още един вариант и той е, че просто нормалния народ ти цъка минуси за 5 минути?

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 160Ако има руски, трябва да допуснем, че има и американски платени.Нали Русия е фалирала и в 19-ти век, откъде намериха компютри, нет и пари?А САЩ нали са номер едно във всяко едно отношение, защо да се оставят руснаците да ги задминат в следенето, послушванията, финансиранията, манипулациите и т.н.АНС е агенцията с най-голям бюджет. Според Сноудън само за месец 8.2.2013-8.3.2013 е събрала над 124.8 билиона тел. записи.

158

до 159

преди 6 години

Абсолютно точно.

157

Прасе с каска

преди 6 години

Ще на пиша и тук.Ама вие вярвате ли си, че ви вярваме на пропагадните статии. Много отдавна стана ясно, че сте едни елементарни лъжци. Контролирането на коментарите и наемане на психопати да пишат и възхваляват САЩ няма да промени нищо.

156

cazzo duro

преди 6 години

До BlackradioСлед малко "кой" ще си??:)) Един от северозапада , Членска карта 7 или "Боби"???:)) Мога да ти напиша и другите никове ама 500 знака не стигат до никъде:) Мислите си, че сте "много умни" а сте толкова елементарни......

155

cazzo duro

преди 6 години

До Анонимен 162За американците не съм чувал ама вие , руските ***, се по 24 часа 7 дни в седмицата по всички сайтове. И така от близо девет години...

154

Анонимен

преди 6 години

Тук доста пишат,че има руски платени коментари. В САЩ 2 500 преводачи в АНБ ежедневно пишат по хиляди сайтове и чатове по света и това се счита за нормално и не се крие. На този сайт неколкократно съм засичал техни писания /не питайте как/. Каквото почукало, това и отговорило.

153

Анонимен

преди 6 години

Да знаеш че Москва те наблюдава ?- американчетата дошли въоръжени до зъби от 10 000 километра до границите на Русия и сега се възмущават че ги "наблюдавали". То само с наблюдение няма да ви се размине.

152

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че има руски платени коментатори под много от статиите. Имат си опорни точки за важните за тях теми и ги използват. Това е груба чужда намеса във вътрешните работи на България, някой трябва да им потърси сметка!Единствено не знам дали пишат от техния център в С. Петербург или са наели някакви кол-центрове на територията на България.

151

Анонимен

преди 6 години

Вчера написах коментар: "Изведнъж тука ще се появят поне двеста коментара, които ще кажат, че няма такова нещо и на тоя коментар ще сложат 15 минуса за 5 минути. Това е ясното доказателство, че има руска намеса поне в българския интернет." Заедно с изтритите коментарите наистина са към 200, а пък моя коментр получи 20 минуса. Ето ви го доказателството.

150

cazzo duro

преди 6 години

:))))))) Самия факт , че за нула време руските *** ми нашлякаха минусите трябва много да ви говори:))))))

149

cazzo duro

преди 6 години

Самия факт, че руските *** са нон стоп в сайтовете вече от 9 години трябва много да ви говори. И както виждате 90% от "коментарите" по-долу са техни.

148

Има инвазия

преди 6 години

Украинския диалект се ползва за важни бързи проучвания и откриване на проникнали духове на опасни жестоки същества.Веднага в цяла Украйна се почва на литературен Руски с цел алармиране на БОжествената ОХРАНА.СЛедва срочна АКЦИЯ ЗА прибиране на непослушните духове.РАзселеването на десетки милиони СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНИ след 1991 година е акция за рязко укрепване на БИосферата на земята вкл от ИЗраел,Германия,САЩ..

147

Внимателно

преди 6 години

Природата взе мерки за спасяване на важни региони с бързи референдуми .Цел обезпечаване ОХРАНА НА важни територии на ЛИТЕРАТУРЕН РУСКИ.ЗАпазването на КРИМ Предотврати ядрен конфликт между манипулирани с наркотици западни лидерчета и тежко въоръжената Руска империя.Медиините манипулатори сравниха Путин с Екатерина като даже го провъзгласиха че уж бил окупирал Крим за Руската империя//Крим е освободен от МОсква преди над 200 години.Преди това МОсква освободила Почти цяла Украйна ..

146

Нема руска връзка

преди 6 години

ОКупирането на Кивска Русия/Украйна с зомби пиво и спец наркотици мина НЕЗАБЕЛЯЗАНО ЗА МОСковските лидери заети с шантава зимна олимпиадка в СОчи../за стотици милиарди ограбени от Ннарода на Русия.Срещу МОсква и цяла русия наглите престъпници ползваха видео клипове и спец наркотици за внушаване на омраза към ХОХОЛИТЕ /това са духове на убити извънземни от преди 43 000 години живеещи по разломни структури надълбоко..Бяха им блокирали напълно коментарните рубрики за да не могат да чуят какво става

145

Нема руска връзка

преди 6 години

Както обявихме смело по българския електронен печат /дарик и новинар нагли престъпнци ползваха срещата в Лисабон з аотравяне и наркотизиране поименно на лидери,помощници пиарагенти и медиини манипулатори.Последва мощна нагло престъпна атака срещу свободни страни членки на ООН вкл Либия,Египет,Сирия,Иемен,Турция и Украйна. наглите атаки с ползване на декодиране на стотици милиони с нагло престъпна техника за лични документи бяха съпроводени с нагли наркомански изявления на западни лидерчета

144

eddim

преди 6 години

Има ли кибервойна на Русия срещу НАТО?Има П А Р А Н О Я !!!