143

Анонимен

преди 6 години

Износа на работни места в чужбина, развитието на технолгиите и компютрите доведе до постоянен спад на жизнения стандарт в САЩ. За да го запазят американците започнаха да работят повече и да взимат кредити - САЩ е трудов лагер, взимат кредити, работят на предела на силите си, стресирани са, изчерпани са, не могат да работят повече и следователно да поемат повече кредити, достигнат е лимита.

142

Анонимен

преди 6 години

Параноичните притсъпи на говедарите предизвикват искрен смях!

141

Анонимен

преди 6 години

САЩ е олицетворение на богатството и елита ,а *** е олицетворение на мизерията и беднотията.

140

Анонимен

преди 6 години

Общият резултат политиката на САЩ за националната икономика е колосална деиндустриализация, крах на средната класа, спад на брутния вътрешен продукт, безработица и маргинализация на цели прослойки от обществото. Печеливш е единствено глобализираният финансов капитал. "Американската мечта е мъртва", заключи Тръмп при старта на предизборната си кампания.

139

Анонимен

преди 6 години

Русия има повече общо с Афганистан от колкото с развитите държави.

138

Анонимен

преди 6 години

Призванието на Русия е да накаже силния за неговата наглост.

137

Анонимен

преди 6 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

136

Анонимен

преди 6 години

До 142 : И да си ги въртите тея мантри ,факт е ,че САЩ е най-богата и развита страна в света ,също така и народа и е най-богат.Всякакви други твърдения и митове са просто русофилски мантри.Целият свят знае - искаш ли пари ,отиваш в САЩ ! Искаш ли мизерия и беднотия - отиваш в Русия !

135

Анонимен

преди 6 години

Броят на бездомните деца в САЩ се е увеличил с 60% за последните 6 години. Според организацията "Бедност USA" през 2016 1,8 млн. американски деца са спали в приюти за бездомни. Според доклад на нюйоркската полиция в града има 84 лагера за бездомни, кризата с бездомниците нараства застрашаващо и се превръща в "епидемия".

134

Анонимен

преди 6 години

До мдаа...И какво искаше да покажеш ? Не гледайте средната класа в САЩ ,защото тя е двойно по-висока от средната класа за останалият свят.Статистиката я свалят главно черните и мексиканците в САЩ,които са около 50-60млн-а и се водят по-бедни,но дори и те живеят като богаташи пред руската средна класа например.

133

мдаа...

преди 6 години

Средната класа в САЩ днес е малцинство а през 1971 г. 61% от американците са живеели в домакинства на средната класа. Доходът на домакинствата от средната класа в САЩ е намалял с 5,36% през 2000-2016 г.

132

111

преди 6 години

До майорскиНе пиши глупости ***.В САЩ навсякъде и всичко е поддържано ,дет се вика дори и тревата е по-зелена и цялостната картинка е елитна.Не случайно САЩ е мечтата на десетки милиони хора по-света.Имаш интернет ,пусни си Гугъл мапс ,влез и разгледай.

131

Анонимен

преди 6 години

Русия става все по силна на международната арена ...Ахахаха. Със съюзници като Асад, Мадуро, Ким и последно кралят на СА ли?

130

майорски

преди 6 години

До Анонимен 135иди в САЩ , в някой щати и някой градове а САЩ обстановката е също като в Ирак и Сирия ....все пак да не забравяме ...Ирак и Сиря го превърнах в това което е Американците

129

майорски

преди 6 години

4 години изолация/санкций и тем подобни ....И какво Русия става все по силна на международната арена ....САЩ и Европа се съобразяват с Русия това е факт......просто запада рябва да приеме Русия като основен международен партньор...колкото и да не им се иска .... ако не беше Русия днес нямаше да има Сирия а Ислямска държава ..... с хим.оръжие в ръцете си ....

128

Анонимен

преди 6 години

Русия е една страна от третия свят свят и това си е съвсем сериозно.Извън Москва ,обстановката е точно като в Сирия и Ирак.

127

Анонимен

преди 6 години

Да де, САЩ са силни да бомбрадират и убиват цивилни, ама оражневия дъртак само се пени и подскача докато малкият Ким го рита по мордата и не може нищо да направи.

126

Анонимен

преди 6 години

До :)Е те ако могат да победят с такава лекота САЩ ,която е най-силната и модернизирана армия за всички времена ,значи могат и да завладеят света бе баси.Интересно защо тогава са в изолация ? :)

125

фабрика за лъжи

преди 6 години

Щом е от DW, значи е лъжа. И Доналд Тръмп им го каза.

124

:)

преди 6 години

"Не смятаме САЩ за нещо повече от бучка, която можем да победим и превърнем в желе по всяко време" заяви Ким Чен Ун