29

Жена 3

преди 6 години

В нормална държава цялото ви правителство пада. Не само Тодоров и Симеонов, цялото Ви правителство трябва да подаде оставка, ако имате малко достойнство. "Жълти новини" - за вас може да са жълти, за БГ са червени. Как може да докарате лекар до състояние да не може да си плати водата. Как може в Пирогов таваните и мазилките да падат. Дайте си субсидиите на деца и болници. Как може полицаи сами да си купуват униформите. Превърнахте всичко достойно в недостойно, за вас ЧЕСТ е непозната дума.

28

баба янка

преди 6 години

реших:през три дни ще купувам по суджук, но и луканка, щом суджука се поръчва от гербериста от суджук град Добрич, явно , вкусно нещо е, апел:всички да ядем суджук, но и луканка, казва ви го Янка, баба банкянка, досега не е яла нито суджук, нито луканка,като ядете суджук, няма да сте махмурлук, а ядете ли луканка няма да ви гони дрямка,хайде народе, яж суджук, яж луканка.

27

Жена 2

преди 6 години

Българските учени, полицаи, лекари, пожарникари, пенсионери виждат порочният модел на закриване на държавни болници, липса на суверенитет - дойдоха 3-*** USA сенатори и закриха Ю. Поток. ББ каза, че половин милиард транзитни такси било нищо.Колко линейки щяхте да купите за цяла БГ с полв. милиард? Колко заплахи на полицаи щяхте да увеличите. Каква е тази наглост депутат да взима 10 000 лв. заплата, при наличие, че децата ни умират. Защо не си дадохте субсидиите на болниците.Унищожихте БГ народ.

26

Жена

преди 6 години

Как "да не е важно за обществото" това е моделът Кой? Напротив важно е хората да знаят защо умират по пътя към болниците. Защо на конкурси се назначават наши хора. Защо главният прокурор се назначава партийно. Защо децата ни работят по 16 часа на ден за 600 лв. Защо депутатите взимат 10 000 лв и се лекуват в правителствена, а за децата ни няма Национална Многопрофилна Болница, има до ВМА с 10 човека персонал.Вие дойдохте на власт, защото казвахте, че сте честни и различни.Недопустимо!

25

Заложника ДД

преди 6 години

Защо Делян Добрев е станал заложник в парламента този човек знае ли какво е свобода,ГЕРБ изнудва ли го,а роднините му!?Егати ченгеджийницата не е истина!Свобода за Добрев!

24

Анонимен

преди 6 години

Обида на вицекраля? Извини се, бе! Извини се, бе!

23

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Цв.Цв. е...призван да прави...политики,макар че е само с физзкултурно образование,с последваща...школовка в МВР.Това му дава...самочувствие,особенно щом Бочко(пак от МВР) го взе под крилото си и двамата станаха...политици от класа.Така че,искай...политики от Цв.;по...голям политикан от него няма в постоталитарния ни...политически свинарник.

22

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ не са политическа партия, а организирана престъпна група.

21

дона къделя шуменска

преди 6 години

физкултурник и пилот-генерал, гледаме такъв филм.

20

Анонимен

преди 6 години

ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩИЯ УЛТИМАТУМ , ДРУГАРЮ БОРИСОВ !

19

Ха-така

преди 6 години

Ако някой си позволи да обиди президента или някой журналист да бъде прокълнат до девето коляно и разпнат на кръст!Появиха се новите активни борци!Журналистическа етика ли,какво беше това?

18

Leon

преди 6 години

Немах нерви да му прочета простотиите на този....Все някога се надяваме да му разследват корупционите схеми и да ходи на топло...Бас. кадровата политика и лапаница...

17

гербист от ЕНП

преди 6 години

Нека всички да кажем НЕ на жълтите новини. Вече им отмина времето, властта е наша и не ни трябват. А медиите и телевизиите, както и журналистите, да си научат мястото, защото столчетата им могат бързо да изстинат. Важно е да имаме стабилитет за да управляваме тоя народ и занапред.

16

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Господин Цветанов, вие сами се превръщате в централа на жълтите новини въпреки благосклонното отношение на 95% от медиите към вас.То не бяха калинки, то не беше "Ало, Вальо" и Мишо Бирата, то не бяха суджуци и баджанаци ....

15

www

преди 6 години

КОГАТО ВЛАСТТА ПРИНАДЛЕЖИ НА МНОЗИНСТВО ОТ ДОБРОДЕТЕЛНИ ХОРА - ТОГАВА ДЪРЖАВАТА Е РЕПУБЛИКА .. АКО МНОЗИНСТВОТО Е ОТ НЕ ДОБРОДЕТЕЛНИ ХОРА ТОГАВА ДЪРЖАВАТА Е ДЕМОКРАЦИЯ....

14

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ не са политическа партия, нямат нито визия за бъдещето нито нищо. Целта им е да си назначат родата на работа и да ни свият суджука и да повишат данъците и тока на хората какво стана с пенсиите защо излъгаха хоратa.

13

майор грудев-сливен

преди 6 години

Бе Си ***,Бе Си *** ураааааааааа.

12

Един от Северозапада

преди 6 години

Когато казвах, че цялата лабота на Герб ООД по места е такава-наричахте ме комунист.Когато казвах, че не познавам гербаджия, членуващ в партията от идеализъм, а заради интереси, пак ме обминявахте. Сегазапочна да ви лъска голия дирник, и се чудите как да се оправяте.Стара тактика на Герб-взаимствана от цигоните-"Ако мине-мине!".Пускат се бек вокалите, и ако мине номера-мине, ако не-идва Баце на бял кон да замаже положението.Поне до следващия път.А за шуробаджанащината и аферите-нито дума.

11

Анонимен

преди 6 години

Няма да сте в жълтите новини, цвък цвък, вие и вашата нискотарифно недоразумение герб е в централните!

10

Анонимен

преди 6 години

Корпоративният вот+шуробаджанашкият вот+ индийският вот+ ниската избирателна активност= гербаво управление.