89

Анонимен

преди 6 години

Г-н Цв.Цв, погледни се в огледалото за да разбереш, че целия си жълт. Тези"компромати" са взети от анализите на американските ти господари, така че по презумпция са чиста истина и ако продължаваш да приказваш заучени фрази, могат да те погледнат малко или много накриво. Дръж си езика зад зъбите и внимавай какво приказваш. Цялата държава е пропищяла от беззаконията на твоите агенти, а ти се правиш на вода не напита. И на тебе ще ти дойде времето! И на свестните хора и на подлеците идва времето.

88

Helleborus

преди 6 години

92 Точно така е. Най-сигурният начин да изкорениш едно нещо е с добро, т.е., с измамна стратегия, в която хората да не се усетят. Защото онези, които са побеждавали с нож, рано или късно са били отхвърляни, от наследниците на жертвите си, защото паметта за насилието стои жива. Но когато се прокраднеш под формата на човешки права, липсва елемента на насилието и реакцията на хората не се задейства.

87

ЦЕЦО

преди 6 години

НЯМА ,РАЗБИРА СЕ - ГЕРБ Е ПОЛИТ. ЦЕНТРАЛА ЗА ДЕМАГОГИИ И ДАЛАВЕРИ. ЗАЕДНО С БРАТОВЧЕДИТЕ СИ ОТ СДС ,РАЗБИРА СЕ. ВЕЧЕ ТРИ БОЙКОВСКИ МАНДАТА НИ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО -НИЩО ЧЕ НЯМАТ ПУКНАТ ЧОВЕК В ПАРЛАМЕНТА. РАБОТЯТ ТАКА ,КАТО ЧЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И БОРИСОВ Е НЕЙН ПРЕЗИДЕНТ.

86

Анонимен

преди 6 години

До Helleborus То чунким сега ,демонократите не посягат на християните .Поругаване на християнските ценности , еднополови бракове ,дву и три полови ,гей праидове , ин..це.сто ,наркомания . По големи атеисти и от *** .

85

...

преди 6 години

гроб са олицетворението на шуробаджанащината. още от самото начало са така. имам приятел, който беше в тяхната младежка организация още при първия им мандат. още от тогава всичко е на тази основа, като основния идеолог е този на снимката. моя човек се отказа точно заради това - отчая се, защото видя, че няма смисъл - напред отиват само роднини и "свързани лица", без каквито и да било идеи, цели или каквото и да било.

84

Пешо

преди 6 години

Какви компетентни институции бе от ГЕРБ всички са индянци!

83

Анонимен

преди 6 години

Здравейте шайка!!!!segabg/pic/12590/875430-l.jpg

82

Анонимен

преди 6 години

Вижте му лицевите черти ,да ви прилича на българин този ?

81

от месокомбината

преди 6 години

ГЕРБ няма да произвежда жълтини,а суджуци!Все пак това си е една сериозна партия.

80

още колко дни остава

преди 6 години

Не бройте колко апартамента има Цецо! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

79

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ няма да е политцентрала за жълти новини!Ми тя от начало си е такава централа .Цветан Цветанов призова БСП, когато правят подобни разкрития, да сезират компетентните български институции. Компетентните български институции основно защитават управляващите и едрият капитал. Няма нито един осъден властник от големият преход за 28 години. Така беше и при БСП , с ДПС ,така е и при ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 6 години

На всички ГЕРБЕРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ , плю.я на СУРАТА ви !

77

Анонимен

преди 6 години

Това е е един правилен курс -да не отгаваряш на помията с помия, а и принцип взет от Христовото учение. Разбира се, ако е и на дела, а не само на думи. И разбира се, като поемеш отговорността за собствените си грешки, защото основателна критика не е равна на компромат!

76

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам за какво се борят червените жълтурковци под всяка статия. Имам съвет: Що не вземете Работническо дело, Труд,Земеделско знаме и т.н.?! Вие на слепци ли правите хората, откъде пак безнаказано излязохте? Нямате ли срам да пишете след голямото ви наакване по ваше време... на чавдарци?

75

Helleborus

преди 6 години

Колкото и минуси да получа, аз съм духом наследник на изтребените и мъчени от народната власт, те са посегнали първо на християните. Така че този режим без значение с какво ще ми се хвали, предприятия или икономика, сигурност, е престъпен и зверски. Тия хора доказаха защо материализмът не бива да е политическа доктрина и какво се случва, когато нямаш страх от Бога. Но духът на тия наглеци го виждам и в десни партии, така че никакъв антикомунизъм не ги прави чисти, заради новата им идеология.

74

Helleborus

преди 6 години

Но най-шокиращото е, че те отказват да понесат вина за нещо, което не е записано в закона. Т.е., или сезирай институциите, ако откриеш буква в закона или си мълчи, моралът не е важен. По кой закон тогава тече техния пиар, по който търсят морална вина на цяла партия с нов състав, за събития с давност? Аз не знам закон, по който да обвиняваш всеки депутат от БСП за всички престъпления на "народната" власт. И тези хора говорят за прошка? "Прости, както и ние прощаваме на нашите длъжници" се казва.

73

"-"

преди 6 години

Цветанов: ГЕРБ няма да е политцентрала за жълти новини!-------Абе, Цвъкнал трън, "жълтите новини" ги създават вашите дУпетати, кметове и общински съветници с действията и изказванията им по националните и общинси медии.На колко още "гейтове" ни предстои да станем свидетели по медиите ако знаеш, лошо шЪ ти стане!!!!

72

Helleborus

преди 6 години

Т.е., ако сравним качеството на огъня хвърлян от двете страни, излиза, че от страната на Герб имаме задраскване на една цяла партия под общ знаменател, тълкуване на всичките им действия като злонамерени. На всичките им отправени въпроси те отговарят, говорейки винаги за БСП. Все едно БСП са им някаква доживотна индулгенция. От другата страна имаме Йончева, която дори не е първата, изнесла компрометиращите факти , защото въпросите се задават и от общество и от десни и от кметове и журналисти.

71

Петър

преди 6 години

Тя вече е такава централа. Заприлича на клюкарница. Истината е че свестните хора в България бягат от властта защото тя бавно ги изцежда и убива. Властта и държавната администрация в момента не са за свободни хора, притежаващи съвест и морал. Ето защо онази *** пяна за която говори Бойко трайно се загнезди и в ГЕРБ. Хората вече не могат да ги траят. И проблема не в роднинските връзки а в некадърността , злобата и алчността взети заедно, които дават представа за съвремения управляващ у нас сега

70

Helleborus

преди 6 години

Това, което правят Герб е, че обявяват опозицията престъпна по дефолт. Използват думи като винаги и всякога, за да докажат, че оценка към днешна дата не е нужна. Т.е., нямаме право днес да се убедим в реалните качества на двете големи партии, а трябва винаги да асоциираме едната с престъпленията на комунизма. Затова често често напомнят за смърт, лагери и т.н. Отговарят на всички неудобни въпроси, с квалификации спрямо БСП. На фона на това, да наричаш компроматна война изнесени факти е нагло.