54

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

53

:):)

преди 6 години

миговете израел отдавна предложи да ги приведе в авиониката по нато стандарти но няма далавера тук.За една трета от парите за новуте всички мигове ще литнат

52

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПлондир е, но не съм съгласен да ми се харчат платените данъци за ненужни неща, от които някой ще вземе жалък комисион в сравнение с похарчената сума.

51

РККА

преди 6 години

е нали поляците ще ни ги ремонтират за без пари задето вече пета година им изкупуваме гнилите ябълки по нареждане от Брюксел....

50

Анонимен

преди 6 години

Ние ,като уж натовска държава ,а доктрината на НАТОе,че врагът е Русия.Очаквам качествен ремонт.Бай ду ей.Защо трошим пари за самолети?Турците купиха С400.Ще ги свалят и над Сърбия.В кое небе ще се возят нашите пилотите?Докато излетят и ще трябва да скачат.С парите да бяха оправили пътищата.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59"Поддръжката до 2029 г. на негодните мигове ще струва колкото две ескадрили нови самолети. "Голямата цел на сегашните управляващи е да се преливат пари от българския бюджет на дрипавата руска мечка. Всичко друго е без значение.

48

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Вън!!!...

47

Анонимен

преди 6 години

Не гълтай корема, гълтай калорекс!Бахтисвинята. Да купуват нови самолети и да се приключва, че ни омръзнахте

46

Осман

преди 6 години

Лукито не е турчин. Ние не проклинаме и не мразим. Или е еврей или (по вероятно) сръбски македонец като Миленку. Не е 'поганец' 100%.

45

СатаНАТО™

преди 6 години

Нищо странно няма, всичко това е добре координиран театър за пред натовците.Симулират неразбирателство, за да не си изпълняваме съюзническите задължения.

44

С.

преди 6 години

Дали ако шведските аеропланчета бяха добри, руснаците нямаше да сменят МИГ-овете с тях!? Хайде де, господин президент, тия хвърчила руският МИГ ще ги направи на неузнаваеми парчета, още докато набират скорост по тревясалите ти писти..Разбираме, че и на Теб ти трябват пари, ама измисли нещо друго!Виж се! Президент стана. Все ще измислиш нещо....

43

до 64

преди 6 години

КТБ я ограбиха любимците ти Суджука, в съучастие с Доган, Прасилян и Цветилана Бориславова. И обвиниха Орешарски и Цецо Василев.Сега стана ли ти ясно.

42

Време разделно

преди 6 години

Ето сега вече си проличаха кои са истинските руски блюдолизци и кои са истинските българи, патриоти и предани на НАТО и Европейския Съюз.Единият, охулван, сочен с пръст като "русофил" и кукла на Москва, прави всичко по силите си да закупим шведски изтребители Грипен.Други в същото време, наричащи себе си "патриоти" и "антикомунисти", канят руските туристи да прииждат на талази и искат руски МИГ-ове както и руски специалисти да ни направят зависими от Русия! Ролите се размениха май...

41

Анонимен

преди 6 години

А оня Ненчев с присадената коса кога ще бъде осъден и вкаран в панделата доживот ?

40

баба Яга

преди 6 години

Luckygay, преследва те неразрушимо проклятие. Вече не си lucky, а само gay.:))

39

дуро

преди 6 години

ако това е истина този трябва да бъден съден незабавно

38

Анонимен

преди 6 години

Браво на Краси Каракачанов, единственият изразител на интересите на БЪЛГАРИТЕ в това продажно марионетно правителство.

37

Анонимен

преди 6 години

Поддръжката до 2029 г. на негодните мигове ще струва колкото две ескадрили нови самолети. .........Дори и Радка Решетникова го е казала, има го в нета.

36

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че мига гори поне 4 пъти повече гориво от грипена и нальота, и разходите и боеспособността ще са на ниво.

35

до мечти...мечти....

преди 6 години

Не ви вярваме. :)