74

Анонимен

преди 6 години

Браво, Краси - мачкай националните предатели (гърбавите суджуци и фашагите на далавери симеонов) !

73

Анонимен

преди 6 години

Най-после нормален министър, а не натовски главоч-хибрид, за когото всичко руско е антинатовско. Американците плащат за ракетни двигатели и за транспорт до МКС. Те са най-големите русофили.

72

агент ШКЕМБЕ

преди 6 години

Нищожеството с име на женски полов орган, колкото и да си придава образ на способен да спаси държавата си лидер,е всъщност един пълен некадърник.Русия умира, икономиката и се свежда само до износ на оръжие, което почти никой не купува. И износ на енергоизточници.Младите бягат, огромни територии са обезлюдени, морален упадък - пълен.Мафиотщина и олигархщина - тотална.Фашисткий карлик е един отчаян човек, и това е самата истина.Добре прикривана истина.

71

има ли съмнение

преди 6 години

Има ли съмнение на кого са агенти--т.нар. "патриоти" ? Те обичат руския ботуш повече от родината си. Как иначе може да се обясни, че новият изтребител бил по-зле от старите съветски щайги.

70

Не мога веч да го кр

преди 6 години

И аз се отричам от този пркажен народ,и много други мои познати, въпреки, че не смеят да си го признаят,за да не се конфронтират с *** - патриоти.

69

Калеко Алеко

преди 6 години

Що за глупост *** да ни съвместяват с НАТО ? Мислех че тази тема вече я приключихме !

68

Анонимен

преди 6 години

"СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ!" ли? Алоооооо ,ДАНС няма ли да го прибере тоя или ще прибираме само тези които споменават г-на Борисов ? Е , няма по некадърни служби за сигурност от нашите.

67

luckyman

преди 6 години

Няма нужда да страдате от патриотизъм към тоза пркажен народ и подобието му на държава.Те не го заслужават.СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

66

Анонимен

преди 6 години

Дали от ГЕРБ са му заделили от суджуците на тоя?

65

Анонимен

преди 6 години

КАК ТАКА ЩЕ ДАДЕМ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ ВРАГ ДА НИ РЕМОНТИРА МИГОВЕТЕ?

64

..и кво сега ..?

преди 6 години

Руснаците ше поправят нашите МИГ-ове .....ЗА ДА ИМ ХВЪРЛЯМЕ БОМБИ ПО ГЛАВИТЕ, ЛИ...ха,ха,хаааааааааааааа.....ШКЕМБО-ВОЙВОДАТА , НЕЩО........Е ИЗТЪРВАЛ ВЛАКОВЕТЕ...!!!!ПСИХЯСАЛ Е ГОРКИЯ !!!!НЕЩО......МНОГО МУ ДОЙДЕ ТАЯ СЛУЖБИЦА......!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Войводата с рубашка един от най-големите българофоби и национални предатели.

62

Анонимен

преди 6 години

След тоз доклад за заплаха от Русия дали ще ни ремонтират МиГ-вете?. Кво стана с др. мистър Ненчев дето купи двигатели за Миговете ни от Полща уж ремонтирани? Нещо си траят управлеващите и той техен човек бе комисионни наверно.

61

Кракачаноглу

преди 6 години

След като ги ремонтират братушките миговете ше фъркат на брикет!

60

Merica Hamerika

преди 6 години

Мисля ,че Каракачанов по този начин казва на ДАНС и другите служби за сигурност на България,че са корумпирани или просто са купени от *** !Някой яко се здуха!

59

Анонимен

преди 6 години

До Странджа 97Ха-ха-ха......след 5-10 години такива като тебе няма да ги има в България (и слава Богу), а другите няма да "тъгуват" по сегашните (отминали) времена, а ще плюят и проклинат!

58

Анонимен

преди 6 години

Вън руските натрапници водещи подривна дейност срещу България

57

Анонимен

преди 6 години

Стрaнджa нещо не си в чaс, зa руските еничaри в Бг.- то рaсиятa не сaмо, че не е врaг, aми петорнa aсвaбудителницa, мaмaшкa и родину любимую

56

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

МИГовете да изчезват на мига... - да дадеш на врага да ти ремонтира самолета е пълна идиотщина...

55

Анонимен

преди 6 години

Кaрaкaчaнкaтa е стaрa рускa ***, тъй че нищо кой знaе кaкво не се е случило. Губерниятa си е нa мястото- под неумития дирник нa проскубaнaтa мецaнa. Плaщaйте нa москaлите зa aнтичните им скрaб- Мигове, грaбете тоя *** нaрод с Белене, ю. потопи, Лукойлове, Бтк и още и още...