16

Аз

преди 6 години

Всеки има право да харесва или да не харесва оранжевия цвят. Мен ме притеснява нещо друго. Кой и кога реши, че тениската и суитшъртът са униформа!? Идеята на униформите не е да облечем всички в едноцветни тениски, а да се положат основите на правилното отношение към хубавото облекло и изискания вкус. Аз не искам тези деца след 10-тина години да смятат, че да си облечен официално означава да си с анцуг и маратонки...Това е облекло за спорт, а не за сериозен учебен процес...

15

Чиновник

преди 6 години

Абе много прости и неуки сте вие простолюдието. Никой няма да седне, да се съобразява с непрестанните ви мрънкания и капризи. Като не харесвате оранжево, запишете си децата в "зелено" училище.

14

бай иван

преди 6 години

бах маа му. Аз се чудех защо като си облека оранжевата тениска и всеки ми прави място в градския транспорт, а такситата не ме качват.ПС: Като гледам снимката (ако е достоверна), то само тениската е оранжева, пък и целия екип да е оранжев какво ти пука. Нали оранжевото е новото черно.

13

Българина

преди 6 години

Не в шуменското а и в цялата страна трябва да се въведе, в най богатите държави е така от преди комунизма, какво му е лошото. Така децата няма да си мерят маратонките и тениските а ще мислят за учене което се предполага е основното им занимание.във всички случаи няма да навреди. Цветът е въпрос на избор. Аз съм за и то много по масово.

12

Циник до 15

преди 6 години

Отворко...в Цялата "Бръшлянова лига" се носят униформи...и там се учат тези, които утре ще управляват света. Нищо лошо няма в спретнатата униформа, която те прави част от нещо...изрусените майки , с изрусените дъщери сигурно са притеснени, че няма да им се виждат татуировките! А и днешните ученици са толкова разхайтени, че училищата приличат на хипарско сборище ( не съм вярвал, че ще го кажа това ) това да им е проблема....не дрога...не двойки...и т.н.

11

Joe

преди 6 години

Да бъдат заменени тениски на Slayer или Motorhead!

10

Пипи

преди 6 години

Най-малко 20 % от цената на униформата отива по сметка на директора.

9

тодор

преди 6 години

Родителите не ги бива. За това сме на този хал.

8

анонимен

преди 6 години

Оранжевото е цветът на будиските монаси в Япония и на кралското семейство в Холандия. Въпрос на гледна точка е с какво ще го асоциираш. В Япония дори децата от детските градини са с униформа, включваща всичко, от обувките и чорапите до баретата на главата.

7

Анонимен

преди 6 години

Айде глупости сега... по същата логика, децата като рисуват дъга по изобразително, ****дераси и ле*бийки ли стават?Тази телевизия съвсем ви е промила мозъците.

6

Анонимен

преди 6 години

Пак някоя наша фирма е взела пари за тия грозни "униформи". Вижте униформите на Запад!!!

5

Местен

преди 6 години

Що е кифла писна на мама и тата, че няма да може да демонстрира "индивидуалност". За справка, елитните училища в чужбина са задължително с униформи. Създава чувство на принадлежност и децата се чувстват равни. Ако толкова не им харесват цветовете - да предложат други.

4

?

преди 6 години

Според мен родителите малко се изсилват. Чак да се прави асоциация с ИД? Сивото и оранжевото са нелоша комбинация. Униформите са хубаво нещо, засилват принадлежността към учебното заведение и помагат за дисциплината.

3

Цонко

преди 6 години

То има и други училища, на които човек може да бъде директор...

2

Българна

преди 6 години

Що пък не?

1

Анонимен

преди 6 години

Не виждам да е грозно. Къде са родителите, когато момичетата ходят по голи баджаци на училище?