36

Социолог

преди 6 години

Досега реваха за униформи сега ги е яд че неможе да си облекат децата с парцалите от мола дето накупили....

35

Анонимен

преди 6 години

Униформите учат и на благоприличие, едно време носехме сини престилки с бели якички или сини поли с бяла блуза. Бяха прилични и естетични. Сегашното облекло е като да сравнявате графити с чиста стена на сграда

34

Анонимен

преди 6 години

Училищата са обществена собственост и са финансирани с пари на данъкоплатците. Мутропрактики от сорта на "като не ти харесва търси си другаде" нямат място тук

33

Анонимен

преди 6 години

Извратени родители с болни мозъци от медиите. Как не се сетиха за песента "Оранжево небето..."?

32

кой

преди 6 години

е този нагъл, корумпиран, алчен дебелосерец - директор, който ще си налага селския вкус на хората!? Вън феодалното куче!!!

31

гуз

преди 6 години

неблагодарни родители, гордейте се, че всеки от вас е платил новия мерцедес на човека на директора!

30

Анонимен

преди 6 години

Като чета мненията съзирам нагласи за нов тоталитаризъм.Българинът с подчертано робската си психика винаги си търси господар и желае да се уеднакви.Не бих записал детето си в училище със задължителна униформа.Всяко дете трябва да показва своята индивидуалност и дори социален статус чрез облеклото.Другото е прикриването им както е било при тоталитаризма.Тогава били еднакви?!!! Колко бяхме еднакви се разбра везнага след 10 ноември. Едни с капитали и собственост, други с дългове и мизерия!

29

Анонимен

преди 6 години

А още по-хубавият въпорс е кой ги продава тези униформи? КОЙ? Някой роднина на директора? Униформи ок, ама защо трябва да е суичър(боже каква е тази дума)? Това все пак не са бойскаути тръгнали по гората...

28

Анонимен

преди 6 години

Хайде на бас, че същите тези възмутени родители не си плащат входната такса в блока, защото пестят за важните неща в живота, а именно цигари, ракия, мезета, Голф 4-ка и т.н.

27

ДИДИ

преди 6 години

До АнонименВсички хора се потят,уважаеми.А те иначе и без друго дане би да ходят с нещо друго облечени-по екипчета са си.

26

???

преди 6 години

Големият въпрос е от къде по******** родителите знаят какъв е цветът на дрехите на затворниците в Гуантанамо???

25

Анонимен

преди 6 години

Одобрявам униформите. Така бедни и богати изглеждат еднакво. В кварталното училище се обличат като за стриптийз бар

24

Анонимен

преди 6 години

До Аз 18Никой не твърди, че анцузите са официално облекло. Това все пак са деца - играят, потят се, цапат се. Трябва да се купят 5-6 тениски и 3 суичъра. Това не е ВИП английски лицей, където лордове ще купят на децата си по 5-6 костюма и цената не е проблем.

23

Гошо

преди 6 години

Оранжевия е цветът на Оранжавите - Холандската кралска къща .

22

ДИДИ

преди 6 години

Перничанин влиза в магазин за анцузи и продавачката го пита:"Какъв го търсите,за всеки ден или за сватба?"

21

Анонимен

преди 6 години

И ние на времето сме носили униформи - черни или тъмносини, но никой не протестираше. Дрехите си бяха много удобни и разбира се през извънучебно време не ни задължаваха да ги носим, вкл. и през лятото. Сега протестират не толкова заради цвета, който е само някакъв измислен повод, а заради самия факт, че трябва да носят униформи.

20

Анонимен

преди 6 години

Мисля си, че какъвто и цвят да се избере, все ще има поне една държава по света, която да използва същия цвят за дрехите на затворниците.

19

...

преди 6 години

Спомням си времето, когато се обличахме в тъмно сини ученически костюми, изработени от някакъв ужасен плат, от който през лятото краката ни се епилираха като на девойки. Обаче всички бяхме еднакво сини. Вярно, че нямахме смЪртофони, но пък бяхме задружни, отговорни и най-важното - в очите ни имаше живот и светлина!

18

Тревопас

преди 6 години

Ха ха ха, значи оранжевите тениски на националния футболен отбор на Холандия са затворнически, баси *** са тия шуменлии!

17

Проповедника

преди 6 години

Така е по добре да бяха и турили и чип за да знаят къде е ученикът по време на училище (пак излишни пари така учителите ще взимат повече пари) 😙