56

varg

преди 6 години

Богата фантазия на Красимир Крумов написал тази статия и не познаване на униформите по света.Оранжево сивото именно е характерно за главният герой от култовата игра Half Life 2,а също и за служителите на редица комунални фирми по света,докато расистите носят черни якета със оранжева подплата,а пък затворниците са черно-бяло на раиета.По-добре ли е да са облечени,като *** каквито снимки направих аз вчера.

55

Анонимен

преди 6 години

Гледайки снимката комбинацията ми се струва много семпла, удобна и неангажираща. Ми да - няма да изглеждат като Гери Никол и ли Фикито.....

54

cxbfffd

преди 6 години

Какви им се дадът, такива ще носят. Проблема е написан в подзаглавието "родителите - на бунт". Мноо прости родители има, пък после се чудите за децата. Браво на г-н директора на училището.

53

Веско

преди 6 години

До Анонимен 39"Униформите учат и на благоприличие, едно време носехме сини престилки с бели якички или сини поли с бяла блуза. Бяха прилични и естетични"Търся да закупя оригинална престилка от онова време! Някой може ли да помогне? Или направо да е пусне в базара. За около 1,65 височина ;)

52

Анонимен

преди 6 години

Ако глупостта имаше криле въпросният директор би се реял като волна гургулица в небесата.

51

К

преди 6 години

Абе тея не знаят какво искат :) Оранжевото е цветът на втора чакра - символизира и стимулира сексуалните функции и привличането между половете!!!

50

тъпа асоциация ХАХА

преди 6 години

дебилска асоциация и коментари а за холандците и националния им цвят същото ли да кажем

49

Ааааааа!

преди 6 години

Защо нашите деца трябва да бъдат облечени в цвят, присъщ на анархисти, расисти и затворници. ЗАЩОТО ГИ ОБУЧАВА ЗА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПРОФЕСИИ, И СИ ГИ ТРЕТИРА КАТО ТАКИВА.В 90% ОТ АКТИВНАТА ЧАСТ НА ДЕНОНОЩИЕТО ДЕЦАТА НИ СА ПОД НАБЛЮДЕНИЕ И ЛИЧНОСТНО ФОРМОВАНЕ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТ , НО НИЕ РОДИТЕЛИТЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА АГГРЕСИЯТА КОЯТО ПРОЯВЯВАЛИ ДЕЦАТА НИ

48

anon

преди 6 години

много сте ограничени и прости хора. според Българина:* зимата се носят тъмни дрехи, за да не се изцапаш* синьото е цвета на сдс* червеното е цвета на бсб* зеленото е цвета на берое* жълтото е цвета на обратнитетолкова сте сиви и жалки. толкова предразсъдъци. толко суеверия. голия цвят най го уважавате. 12 годишни може да ходят разголени като ***, но да облечете нещо цветно - сакън

47

Баладжията

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, колко жалък и смешен народ населява тази страна вече... Хора с претенции, самочувствие и вечно недоволни, а без НИКАКВО покритие. Въобще какво да се чудиш, защо учениците ни са толкова неуки, те самите им родители са неудачници... същите тези родители, които през 90те години не можаха да научат разликата между свободия и слободия.

46

Потребител

преди 6 години

Дрес код е желателно да има но решението за него, както и какъв да е, не се взема от днес за утре.Дрес кода не е задължително униформа - може да е определени цветове и типове дрехи.Предполагам са избрали сиво и оранжево по чисто функционални причини но да се приписва оранжевото само на "престъпници" е меко казано скодоумие. Следвайки логиката да не избираме черно (погребално), бяло (библейско), синьо / зелено (милитаристично), розово (женско) и др. От друга страна и училищната база трябва да 6+.

45

venix

преди 6 години

Питайте Павел Павлов колко кинти е получил да въведе униформите.

44

Анонимен

преди 6 години

Дрес код

43

анонимен

преди 6 години

То туй нЯщо на анЦУг мяза, не на униформа.Всеки ден като на спортен полуден!

42

Анонимен

преди 6 години

Според мен трябва да има сред код, а не да се купува специално изработена униформа. Примерно синя или черна пола под коляното, топ в бяло, синьо или черно, без тесни, прилепнали, лъскави и нестандартни модели.

41

L

преди 6 години

Не мога да разбера хем задължителни хем ги купуваш на цени от висшата мода

40

директора

преди 6 години

Униформите са задължителни. Може да ги закупите срещу 150 лева комплекта (може нимум 2 комплекта) от баджанака ми...

39

Прованс

преди 6 години

Ярките цветове са желателни за да се виждат тецата на пътя.Зимата хората са масово с черно -сиви дрехи (да носят на мръсотия) и изкачат като духове на платното.

38

Афуз Али

преди 6 години

Липсващите учители министър Вълчев да вземе от големият резерв от1500 млади ХОДЖИ, коита имат права и на учители

37

фортекс

преди 6 години

Леле колко е изтръпнал народа...