23

Анонимен

преди 6 години

Народа много го обичал. Ама насила. Защо няма едни свободни избори в КНДР да видим колко наистина норода обича Прасето.

22

редник

преди 6 години

Преговорите между Русия и Китай са приключили ! Постигнати са договорености ! След войната , американските територии остават във владение на Китай ! Към Европа е проявила интерес Индия ! Русия е заявила че страната им не изпитва необходимост от разширяване , но ще разглежда молбите за присъединяване :)

21

Анонимен

преди 6 години

Ако не са Русия и Китай КНДР няма да издържи и един ден.И без това приличат всички там като излезли от Освиенцим. Ясно е, че непрекъснато гладуват целокупно. Горките севернокорейци.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонименбрикс обединява силите на 3 млр цгни.

19

Анонимен

преди 6 години

Ко ! Бе. Кой е луд да си спре бизнесът заради краварски пудели ? Непознавам такъв освен БГ .

18

анонимен

преди 6 години

а южна корея ще спре ли настаняването на ам орьжия и сьвместните учения

17

г

преди 6 години

До Българинавсичко е един театър това е играта на уса, насяване на хаос в целия свят, доброто и лошото ченге с русия. само пълен *** може да вземе страна на един от двама психари които разполагат с милиони животи като някакво средство за мерене на пи...ки.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анониментова значи, американците след месец да си купуват *** втора употреба, защото нямат никакво производство-------------------- Бангладеш, Индия, Пакистан, Виетнам, Тайланд,и още десетина такива знаеш ли как ще се зарадват да произвеждат *** за САЩ, докато Китай си ближе оня раота от глад?

15

Българина

преди 6 години

Най големия зор е да няма война до границите на сащ... Нека да видят хубаво ли. А колонийте ю корея и япония риват. Га мятаха 50 г бомби в бл изток хамериканците не ривахте, сега като ви упря изодзадзе, Русия и Китай да помагат, нека ви оправят американците

14

Анонимен

преди 6 години

Последният цитат е типично в стил КНДР и Тръмп, ще си помисли човек, че един стои зад всичко...

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Глупак, я провери дали Путин тайно не опъва и жена ти!Еб-аси мало-умниците в тоя сайт

12

Анонимен

преди 6 години

Путин тайно дърпа конците на прасето Ким

11

Ради

преди 6 години

Юкорейците хубаво дават съвети на Русия,но да се обърнат към Сащ. Първо да оправят цената на петрола,която същите сведоха до минимум с цел да отслабят Русия,а после да търсят помощ от Русия. Всеки си гледа интереса. Нито Тръмп,нито Путин го е еня ко се случва на Корейския п-в,пък и да ви кажа честно ,и на мен ми е все тая

10

Re: До 12

преди 6 години

Оставете го, да се самозаблуждава!Вижте, че не вдява пунктоалните знаци, не отчита запетайката в изречението след БРИКС.Какво да правиш, неграмотници?!Те могат: простичко да изразят себе си: тик так и ку ку.Дори там е сбъркал. "Чукче писател, чукче не читател"...

9

До 12

преди 6 години

Ха, явно само чалга слушаш а не четеш новини. Точно в момента тече заседание на Брикс в Пекин.

8

Япония

преди 6 години

Япония е победена държава, изцяло зависима от САЩ - особено петрол. да припомня, на Окинава японците протестират срещу военните бази на НАТО - ха, ха - мирно, и какво от това?Историята я правят победителите!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Китай със сигурност няма да изпълни искането на щатите да спре всякаква търговия с Пхенян. Заради което щатите ще им наложат ембарго. Но това значи, американците след месец да си купуват *** втора употреба, защото нямат никакво производство

6

Анонимен

преди 6 години

Брикс обединява населението на над 3 милиарда души, чиято икономика е най-силната в света. Да не говорим и за военна сила, щом Русия е там.

5

....

преди 6 години

То е ясно, че ще има сблъсък и че Кимчо ще даде фира, твърде малък е, но няма да се даде безбой като Хюсеин и Кадафи. Япония и Ю. Кореа също ще пострадат, особено ако се ползва някакъв тип ядрено оръжие от любимия им покровител. А и Кимчо все нещо ще успее да изстреля. За руснаците е достатъчно да си пуснат радиозаглушаваннето за няколко минути и му дадат предимство.....:)

4

Исторически

преди 6 години

Изказването на китайския представител в ООН "че Пекин няма да позволи военна намеса в С. Корея" - ще се запише в *** на историята, постави се началото на края на САЩ.Големите играчи са - Китай и Русия, заедно с Пакистан и Индия.Брикс постави началото, златното покритие на рублата,. Ракетата в Т. океан ще докаже, че САЩ ще се сбогуват с концепцията на Пауъл за "нула жертви". Колко провокации издържа Ким с ученията на НАТО до границата му, и нарушаване на въздушното пространство.