43

Анонимен

преди 6 години

И лявото и дясното са крила на една птица.Изрудел

42

до 43 от славянин

преди 6 години

Смени името Рассия със сащ и всичко си идва на мястото, все пак последните са окупирали ''демократично-миротворчески'' целия свят със над 900 военни бази

41

Боби

преди 6 години

До Анонимен 44Само че Грешиш - "Империя на Злото" е ползван по отношение на СССР от Наистина Гениалния Актьор Роналд Рейгън който наистина Гениално изигра Американски президент - Шапка му свалям. Само че СССР го няма. Комунизъм в бившето СССР пространство няма. Има див и много потентен Капитализъм.Така от Империите остана само една - САЩ - Е Време е и на тях да им Лепем етикета "Империя на Злото" - Защото след 1990 колко кръв са проляли - няма думи - НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!

40

Боби

преди 6 години

До Калеко АлекоУмнико Всичките Арабски режими които са приели за свое държавно Устройство Закона на Шериата те Диктатори ли са? Спазват ли елементарните човешки права? А правата на детето?Та Примерно Саудитска Арабия Диктатори ли са? ОПРЕДЕЛЕНО но защо САЩ ги УХАЖВАТ? Защото са им съюзници ...Значи Диктатори са само тези дето не са със САЩ, а другите дето вършат същото, но са със САЩ са просто уважавани Съюзници.

39

Анонимен

преди 6 години

Армията от про-сороските *** вече е мобилизирана! Драги Сороси, и багерче да родите - все тая , сащ са безсилни срещу "малка и гладна" Северна Крея!

38

Анонимен

преди 6 години

До 43: Много точно. Именно затова прозвището "Империя на злото" толкова й приляга.

37

Калеко Алеко

преди 6 години

Най-фрапиращо в случая с ядрената одисея на Пхенян и Ким Чен Ун е, че путин и раССия както винаги се опитват да се правят на умиротворители, след като умело подклаждат напрежението м/у СК и останалия свят. По същия начин путин отиде в Сирия уж да се справи с ИД, но всъщност подкрепи Асад с/у опозицията на собствения му народ. Общото и в двата случая, че майката на съвременните диктатори е путинова раССия и всички престъпни режими по света, търсят и намират опора в нея !

36

Анонимен

преди 6 години

Кремъл към Сеул: Гледайте си в смартфоните и покемоните и не се бъркайте в истинските неща.

35

Анонимен

преди 6 години

Спрете това, онова, а после казват, че корейците гладували. Голям рев за "гладните корейци", защото нямат Макдоналд са се нахранят и да станат западни ***.

34

Анонимен

преди 6 години

Няма съседна държава, която да не е тероризирана от империята на злото, независимо как - пряко или косвено.

33

Анонимен

преди 6 години

Няма тоталитарен режим в света, управляван от диктатор-***, който Русия да не подкрепя.

32

До 36

преди 6 години

До ИнфоАми, ходи се размножавай в С.Корея.Сигурно ще ти е супер.

31

Анонимен

преди 6 години

София към Кремъл: Спрете валутата и инструкциите за "русофилите" !

30

Анонимен

преди 6 години

КНДР бил се борил със световните сили. Вервайте. КНДР е комунистическа държава, т.е. е в масонски ръце. Нищо няма да направят ако не им кажат.В "Протоколите на сионските мъдреци" пише, че три държави ще са пионки в ръцете на масоните и тези държави са САЩ, Китай и Япония.Знае се, че комунистическите революции са масонски революции и в Русия цялата революция е правена по "Протоколите".В СССР само за притежание на "Протоколите" са те разстрелвали.

29

Инфо

преди 6 години

Знаете ли, че населението на СК, от седем години насам, всяка година нараства с половин милион? Причините не ни касаят, но се замислих ние с колко намаляваме всяка година. Това между другото :)

28

Косю

преди 6 години

Южна Корея скоро ще бъде освободена и Мун ще отговаря за пъклените си дела.

27

Анонимен

преди 6 години

Фалшива новина . Поредната манипулация на ПРОДАЖНАТА ПРЕСА .

26

Анонимен

преди 6 години

С оглед на предстоящото разширяване на кндр на юг, wizair пренасочва полетите си до Сеул към Канбера.

25

майорски

преди 6 години

Война не се води GSM-и и телевизори.....!!!!Трудно се сплашва човек с оръжие в ръцете камо ли с атомно оръжие ..

24

Анонимен

преди 6 години

И ако Кремъл не се "подчини", какво? Корекците ще хвърлят по него топки с ориз ли? Или ще използват мощното си оръжие samsung galaxy note 7, което се взривява до един ден след покупката. Смешни са южнокорейците.