22

!!!

преди 6 години

мястото му е в затвора !!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Това, че някой човек е кротък не значи, че не може да убие. Хората са казали от патило - тихите води на най-дълбоки.Какво муе било в главата, какво се е отключило в даден момент, не се знае. Да намерят нож и вещи на детето уи тях не е случайно, нито подхвърлено. ДА се държи неадекватно и да е бил в асансюра с детето, което после е намерено убито в същия асансьор също не е случайно. Друг е въпроса до колко е добре психически момчето.За всяка майка нейното дете е ангел!!! Бог да прости Никол...

20

да

преди 6 години

да гние в затвора за стореното и точка по въпроса..ама майка му, ама баща му..леля му..на кой му пукав затвора и забравяме за тоя !!!!

19

Ужасена!

преди 6 години

Не желая да коментирам кой е виновен и за какво.... Но хора?!? от 3 до 10 години затвор ? Толкова ли струва човешкия живот?Ако наистина това момче е посегнало на живота ѝ, то той ще извърши и още убийства-бъдете сигурни!

18

точно

преди 6 години

Защото другите са го били и подигравали и това е причина той да се превърне в пасивно/агресивен психар явно..тоя от тук насетне не трябва да излиза от затвора щото тотално е психясал и като излезе не се знае на кой ще налети и какво ще направи. те тия дето като ги бият и си траят са най опасни защото всичк таят в себе си и после си намират някоя по слаба жертва от тях и си го изкарват. А майка му е за затвора заедно с него заедно че не го е водила по психиатри.А после се чуди защо ги заплашват..

17

Анонимен

преди 6 години

Да е кротък, кротък, колко да е кротък? Я си представи, пък ако беше бесен. И сега какво? Ще вземе да пропуши ли?

16

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че едно младо детско сърчице спря да тупти! А като си помисля колко хора има, които отчаяно искат деца, а не им се получава. Ето тези факти истински ме натъжават, как е възможно такова нещо...

15

Кой????

преди 6 години

Дайте доказателствата!!!!! :( Ако момчето е невинно тогава какво правим? Кажете ясно,намерихме това,онова, кръв по дрехите му, доказана ли е негова ДНК по тялото на момичето и т.н Има ли нещо което криете МВР???? Кажете на хората да знаят! Койййй, кой уби детето?

14

Suck my dick,bitches

преди 6 години

Очевидно този п.ерко е искал да я заколи.Защо иначе ще се разхожда с кухненски нож?

13

до 7

преди 6 години

КОГО ЗАЩИТАВАШ, ти там ли беше ???? ли кой извърши престъплението та си толкова категоричен че не е това момче ?!? ако знаеш нещо което полицията не знае по добре *** там и кажи не пиши простотии в интернет !!!

12

Анонимен

преди 6 години

Со кротък со благ ,ама хахав ***. Кой ако не той?

11

Bag of dicks

преди 6 години

Тази жена или лъже за да защити синчето си,или не го познава въобще.Бил кротък,не можел да ползва нож и вилица,не пушел и т.н.,но пък е съумял да се разхожда с кухненски нож и да заколи като коледна пуйка едно дете.Очевидно е психопат и вместо да бъде затворен в л.удница,са го оставили да си прави каквото иска.

10

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сте публикували жалките опити на тази майка. Явно цялото семейство им "хлопа дъската". Психопат се отглежда лесно в България, родителите нямат култура, ценности и знание за повече.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако няма алиби за времето, в което Никол е убита, а ножът и вещите ѝ са намерени у тях с неговите отпечатъци отгоре, не е нужно да си следвал право, да си съдия и т.н. , че да отсъдиш виновен ли е или не. И какви са тия глупости при закрити врати - ако си невинен, нека всички научат истината, ако пък си виновен - да си мислил преди това! Само не разбирам защо родителите не са и те на подсъдимата скамейка, все пак тоя *** не се е пръканал от пчеличките и цветчетата.

8

AF

преди 6 години

We are calling to Chan Krum Uwigy back imidiatly

7

Анонимен

преди 6 години

Детето не е убиец. Най-вероятно МВР в бързането си да разкрие случая е хванало него. Държавата ни все повече се разпада, истината трябва да излезе и ще се види, че убиецът е друг.

6

Анонимен

преди 6 години

Затова хора, грижете се за децата си, отделяйте им нужното внимание, играйте с тях, научете ги да споделят, да подбират хората, с които общуват, местата, на които ходят! Но всичко това с ЛИЧЕН ПРИМЕР! Не с думи, правете това, не правете онова! Това не помага. Защото всеки, който гледа да се отърве от детето си тикайки му бургерите и таблета, може да се окаже в някоя от двете ситуации!

5

Анонимен

преди 6 години

Безспорни ли са доказателствата срещу това момче. ако да, да го съдят - ок, ако ли не, да го пускат. Просто безспорни ли са се пита.Трябват категорични доказателства. Абсолютно.

4

Анонимен

преди 6 години

И в завода АВТОВАЗ в Нижни Новгород са пушили наргиле, трима души...

3

Анонимен

преди 6 години

Толкова кротък, че убил дете. Представяте ли си, ако беше буен?