42

Мима

преди 6 години

До ГошоЧесто срещам по улиците 45 годишни мъже с вид на използвана салфетка и празен поглед, хванати под ръка от "мамчето", което настървено му дудне. Нямаш си представа, колко "***" спят със синовете си в едно легло, че даже и под една завивка. Това според учебниците е содомия, педофилия и е подсъдно.

41

Edin

преди 6 години

Пичове, това го има навсякъде по света.. за съжаление. Луди винаги е имало и ще има. В България преди десети в моя квартал имаше случаи, в които са си забивали пирони в главата, но тогава това не излизаше по медиите.

40

Анонимен

преди 6 години

баси в какво се превърна България през последните 28 години, как подивя и оскотя народът, младо и старо...

39

Анонимен

преди 6 години

Майката и бащата на *****също трябва да се затворят, цялото семейство изглежда като пси.х.о.п.а.т.и. Нямат място сред нормалните хора.

38

Анонимен

преди 6 години

Те точно с такъв профил са подобни убийци, а не биячите в квартала !

37

Анонимен

преди 6 години

Абе те и родителите на момичето ако ги питаш ще ти кажат че тяхната дъщеря не ходи сама с батковците да пуши и т.н , но жестоката истина винаги е на светлинни години от това което си мислят родителите

36

Анонимен

преди 6 години

Начина на отразяване на случая не говори добре за обществото.Гимнастичката от националния(!) отбор имаше служебен психолог всеки ден(!), който беше я завел и на друг, за по сигурно, но все пак направи опит да се самоубие.Жонглирането по темата е по добре да спре.

35

Анонимен

преди 6 години

И аз имам един познат, гледа страшно, сто и много кг, псува кат каруцар и нямате си на представа що за благ характер има.

34

анонимен

преди 6 години

Не съм сигурен до колко майката на момчето казва истината или лъже, а и няма как да зная след като не познавам тези хора. Но си мисля , ако наистина това момче е умствено изостанало и никъде не ходи само,а само с придружител....не е ли възможно истинския убиец да го познава и докато си е играело пред блока да му е подхвърлило ножа и вещите на убитото момиче. Момчето се е прибрало в къщи и след като са дошли полицаите наистина да не знае нищо и да е объркано. Само хипотеза, звучи като филм,но...

33

Анонимен

преди 6 години

Да простиш не значи, че той не трябва да си понесе наказанието. Как иначе ще разбере, че е сбъркал. Да го гладим с перо по главата?

32

Анонимен

преди 6 години

OPREDELENO E ZA ZATVOR I TO DYLYG

31

Анонимен

преди 6 години

Това, че е тих и кротък нищо не значи. Като нищо може и да е той. Няма ли психолози, психиатри в това Мвр? Ако го пуснат току-виж пак извърши престъпление.

30

Анонимен

преди 6 години

Аз лично на МВР не вярвам! Може и той да е, може...и да не е? По долу са писали, ами какво криете ,ако наистина има доказателства неоспорими,тогава е ясно ! Ама ако някой друг е убиецът, ще имат ли съвест съдиите да си признаят грешката?

29

рускиня

преди 6 години

Чикатило е бил много притеснителен,незабележим и срамежлив в повседневния живот. Имал жена и дъщеря, за които се грижел - те също не могли да повярват.Австриец - дето държал 25 години в мазето на верига и насилвал дъщеря си - съседи го описвали като тих и възпитан човечец.

28

Гошо

преди 6 години

До НадетоСпоред самата нея, Иван не можел да спи сам. Мисля си, че ако аз на 15 гдишна възраст спях с майка си, щях да имам ментални отклонения. Слава Богу майка ми не е обсебваща и нямам спомен да съм спал с нея. До колкото знам, от бебе съм спал в собствено легло и от 5 годишна възраст в собствена стая. Дали за да не преча на сексуалния живот на родителите си или по педагогически причини - все едно.

27

Анонимен

преди 6 години

Хората с умствена изостаналост

26

Иван

преди 6 години

Бил натопен, интересно от кого и с каква точно цел.

25

Анонимен

преди 6 години

*** са много лесни за натопяване.

24

Надето

преди 6 години

Ако този е имал психически отклонения,защо майка му не го е завела при психиатър?Не е ли по-добре детето и да получи професионална помощ,отколкото да го оставя да се мъчи и да се забърква в такива каши?!

23

доверие?

преди 6 години

Чудя се на съседите дето ще пишат подписката в защита-ако го пуснат ще си пускат ли децата да играят без надзор с него. Замислите се, подписка, доверие, ама ще дадат ли на децата си отново да са близо до него.