62

Я гледай....

преди 6 години

Чикатило: Не съм аз.Не съм аз.

61

льольо бг

преди 6 години

Българинооооо къде си бре???? Защо не излизаш да протестираш и кврякаш а? За бой врякаш а за убийство се криеш като плъх в панелката нещастнико!!!!

60

blowjob bg

преди 6 години

Пуснете на свобода убиеца!!!!

59

Анонимен

преди 6 години

Как е бил натопен? Като са му дали окървавен нож и той го е занесъл у тях.

58

Анонимен

преди 6 години

"Той е толкова кротък. Много често другите деца го бият, не е възможно да посегне на човек, а и без мен никъде не ходи"----Това дете без баща ли е,нямало ли е кой да го защити?А ако е така,защо майката не е подала жалби?Да не си развали рахата?Вероятно точно от тези побоища,са предизвикали страх и агресия у това дете.

57

байхейс

преди 6 години

заглавие от Българската преса"Никол крещяла в асансьора, Иван я ръгал"

56

семейството са луди

преди 6 години

Аз само не разбирам като се поощрява лудостта и психопатията в държавата защо въобще се учудвате, че лудите взели да посягат с нож? След като медии масово пускат интервюта с разни смахнати, които си говорили с извънземен разум, след като в МОН са назначени само откачалки, които обясняват, че лудите са просто деца със СОП и не им трябва лечение, а валфдорска педагогика и много любов... Все повече ще зачестяват такива случаи. С луди оправия и интеграция просто няма

55

Burzum

преди 6 години

Малък, но МНОГО ПР.ОСТ НАРОД!

54

Анонимен

преди 6 години

3000 фейсбук "приятели" ..

53

Анонимен

преди 6 години

До 61Както и да се мъчиш да излъжеш младите, непознаващи времето преди 1989 г. такава повсеместна наркомания, никога не е имало. Винаги е имало хора, които привикват към опиатите, най-често след болест. Но им се прилагаше лечение.Бяха на отчет. А това че децата ги пращали в лагери е плод на изпечения ти от наркотици мозък. Как ли си залягал по Ръкси и Пиротска на *** за една дозичка. И сега търсиш оправдание в "жестокото" минало, но ти сам си си го направил. За тези лъжи ли ти плащат сега

52

до 55

преди 6 години

Наркомани имаше и по татово време. По градовете се знаеше. Не е казано че трябва да са на хероин - има сума медикаменти, които по татово време се купуваха свободно от аптеките - за какво са ти дилъри? Държавата не позволявала... да бе да. Просто държавата вместо да лекува децата, ги пращаше в лагери. Такава беше "държавата" тогава - убиец. Що се отнася до демокрацията... комунистическата върхушка ни управлява и в последните 25 години - каква демокрация какви пет лева?

51

Петърчо

преди 6 години

Никол се е самонаръгала! А изобщо сигурни ли сте че съществува Никол? Може да не съществувате и вие които коментирате. Нищо не е така както изглежда! Совите не са това което са. Аз не написах това и вие не прочетохте написаното. Архитекта на матрицата пасти да яде. Имало и по-добър от него в създаването на виртуална реалност. Не виня майката че иска да защити детето си но така само му вреди като се опитва нескопосано да убеждава хората че черното е бяло.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Е по-голяма глyпост досега не срещнах за всичките тези сбъркани 27 години демокраДия. Чакай бе, лъжeцо, и ние бяхме ученици, и ние живеехме до училища и в блокове. Никой не продаваше дрога, а още повече - открито. Защото, за добро или зло, но народната власт, според Мaнro "днес не бие, но ноще-е-е-е-с-с..." Когато се запрестройвахме, тук-там, около "творческите" среди имаше нещо такова скришно, но несравнимо с бума на демокрацията. Та не лъжи, като дърта циraнка, зелено зoмби.

49

Анонимен

преди 6 години

"...Много често другите деца го бият,..."след миг - "... всички деца, които са играли с него, сега плачат за Иван.." Наглата годзила не се чува ...Синът и е със специални образователни потребности, т.е. психиката и умственото му развитие не са в ред. Поради това той няма да бъде осъден, но трябва да бъде настанен в специализирано заведение, откъдето да не излезе никога - той вече е доказал, че е опасен за другите хора. Луд или нормален той е убиец и няма място вън. Стига незаслужена смърт.

48

Месалина

преди 6 години

Едно от най-елементарните неща-да се проверят чатовете на убитото момиче. Второто, което минава някак между другото-нали във въпросния блок, в който уж никой няма идея какво са търсили децата, живеел негов приятел?! Той разпитан ли е, знаел ли е, че идват в неговия блок? Трето-ако нищо не е такова каквото се представя (т.е. малоумната версия с наргилето) пази Боже кой, защо, с каква цел и средства прикрива евентуално нещо много гнусно...

47

Анонимен

преди 6 години

Кротък ама луд ... като повечето серийни убийци!Според мен това момче трябва да го държат далече от други хора и деца! Напомня ми на Лени Смол от книгата "За мишките и хората" на Стайнбек!

46

Шлосер

преди 6 години

Няма нищо по-нормално от това една майка да иска да спаси сина си, дали от затвор, дали от правосъдие или линч. Мен лично повече ме притеснява самата майка, като гледах видеото с интервюто и. Тази жена ме плаши до смърт !

45

Шоп

преди 6 години

Изобщо не изглежда като ретард, колкото и да му замазват лицето.

44

Анонимен

преди 6 години

Според думите на майката синът и не извършител на убииството! В задачата се пита кой тогава закла момичето? Да не би сама да се е самозаклала? Или е имало трети с тях? Ако е имало друго лице с тях защо това синче не го казва? По колко версии работят разследващите? Имали доказателствен материал че това момче я е убило? Отпечатъците по ножа негови ли са или на някой друг? Има и още много въпросителни които разследващите трябва да изяснят!

43

Анонимен

преди 6 години

Proverka na intern na pokoinoto momi4e feisbuh i dr neschta ivan prihi4esko bolen li e kma li defektor na lajata ubiistvoto e ujasno