75

Анонимен

преди 6 години

А мима това не е дескриминация? Всички, които предпочитат пържоли пред марули да бъдат унищожени. Аз нямам нищо против те да си пасат ливадата! Същото е и при много оплакващи се от расизъм... Те ми казват ***, защото съм черна. Ми не - просто си ***. Много беше забавно и във филм за викингите да видиш *** викинг, защото така било по правилата, за да не е расистко. Ама, ако аз искам да съм крал на зулусите в даден филм, дали няма пак аз да се окажа расист.

74

шматка

преди 6 години

В тази Европа трябва да си гей-веган и всичко ще ти е наред

73

шматка

преди 6 години

Кожудерска индустрия...хахаАвторче казва се кожухарска...

72

ХМ

преди 6 години

Вие се смеете ,но когато в Екосъюза влязат достатъчно броя екодепутати и наложат забрана или такси и глоби за животновъдство ще ни се плаче.Онова с щастливите прасета беше просто върха на върха на върха на айсберга.

71

Анонимен

преди 6 години

Стига вече - трябва да кажем едно голямо НЕ на всички ненормалници които се опитват да пробутат извратени идеи и даже да ги облекат в закони. Няма заради 10 социопати с големи усти и празни кратуни, да налагаме абсурдни ограничения. Да си отидат в някое изоставено село и да си направят едно хипи затворено общество, където да ядат и правят каквото си искат - не желая повече да ги виждам тези!

70

Защитник

преди 6 години

Обявявам се за защитник на всички растения и животни!Призовавам да се руча само камъни,може и малко киселец за десерт!

69

Вегански джихад

преди 6 години

Веганите са психичноболни комплексари, който непрекъснато парадират нагло и позират с прихичните си вегански отклонения. Такива палячовци ги изритвам от ресторанта като мръсни *** и им предлагам да търсят веганско меню в гората отсреща. хахахаха.Само гавра и доскриминация на такива психариДори кварталните пияници са по-предпочитани кленти, отколкото тия откачалки

68

Анонимен

преди 6 години

Предлагам протести пред земеделското министерство срещу консервната промишленост, която унищожава милиони тонове плодове и зеленчуци, които са живи растения и не могат да се защитят. Превръщат ги във вредни за здравето храни пълни с какви ли не консерванти и отрови.

67

123

преди 6 години

Абе всички имат права, само аз дето плащам за целият масраф нямам. това за норките е верно малко гадно, но все пак... Иначе тоя веган на нищо не прилича. "Горкият" направо ги съжалявам такива хора. Смятам по тоя повод да хапна една пържола или може и риба от съпричастност.

66

само естественото!!

преди 6 години

Изкуствените материи = натравяне,алергии и болести!Не на изкуствените кожи! Долу химията!

65

хм до 65

преди 6 години

То лесното в живота си го е имало винаги.От както е съществувал светът винаги е имало тарикати.Вече нямаме жрици,дервиши и тем подобни ,но вакума е запълнен от нови течения.Хитро е хлапето видяло е новата "секта" и без много да му мисли е станал гуро.Стига му една поразия с "лайф" мотив веган еко и от големите международни НПО-та ще го позлатят.Да не забравяме Калиакра ,знае ли го някои какви ще ги надроби в ЕС централата и дали утре няма да ни "баннат" животновътството.

64

Таню

преди 6 години

*жевотничи ошше си сиди... Леле,леле!!!

63

Чърчил

преди 6 години

В известен смисъл има логика да не се ядат бозайници защото ние също сме бозайници и сме от един и същи вид и се получава нещо като канибализъм но всички други животни могат да се ядат аз например ям само пернати и всякаква риба и морски дарове като какъв да се причисля...!?

62

дръндер

преди 6 години

Имах гадже заклета веганка . Много пърдеше на сън. От храната й . Отразява се лошо на озоновата дупка !

61

Анонимен

преди 6 години

пак ли тоя хахо-"аболицонист" бе? Тия ще им е най-добре в тапицирана стая, само на хапчета като не им се яде месо

60

Анонимен

преди 6 години

Изкуствено се създава ефекта, че тук някакъв спор - не няма, имаме един луд за връзване и трима дето му гледат сеира.

59

Гробокопач

преди 6 години

Тоя Донев, яко го хапе мухата Це-Це, отгледана в лабораториите на "Америка за България"

58

Хой

преди 6 години

Пазете веганите те се грижат да има повече месо за нас!

57

Анонимен

преди 6 години

Интересни професии се навъдиха - веган, самотна майка, третополов или безполов, социално слаб... Доходоносно е явно.

56

Бау

преди 6 години

Подкрепям и съм напълно против кожодерската индустрия въпреки, че съм месояден. Напълно ненужно е при положение, че има страхотни изкуствени кожи. Това си е чиста ненужна глезотия.