115

Анонимен

преди 6 години

че сте прости ама, да вие по-долу

114

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименБегом да стягаш куфарите и емигрирай в любимата ти корея. И да знаеш, там всичли са на вегани и ядат трева. Даже имата готварска книга как се приготвя трева по 1001 начина. Цял един народ на обелки и тревичка. Успех.

113

Анонимен

преди 6 години

Разбирам ги веганите, но няма как да ми обяснят, защо животинските видове си се трепят едни други и си се ядат, а ние не можем да ги ядем.Изключение правят слона, жирафа и още доста животни които ядат само треви и листа.Ама иначе...Ако си гладен отиваш в планината и си ловуваш. Иначе това с фермите и домашното отглеждане на животни, да така е - не се дава шанс на животното, което е гадно, но това е човешкото общество.

112

Анонимен

преди 6 години

на вегана не му избива ечемик, а лимец

111

Анонимен

преди 6 години

веганка реже салата и реве- защо ревеш?- заради лука!- еее вие веганите вече прекалявате

110

Анонимен

преди 6 години

Така де, мислят, чувстват, а понякога бягат с най - добрия ти приятел. Пък за кожодерството - не индустрия, направо си е цяло изкуство, особено в средата и края на месеца.

109

Анонимен

преди 6 години

Мразя веганите защото те ядът моите приятели салатите. Зеленчуците също имат чувства, доказано е отдавна.

108

Анонимен

преди 6 години

Не подкрепям веганството, но това отглеждане за кожи верно си е ОТВРАТИТЕЛНО. Забрана!

107

До ВЕГАНчето

преди 6 години

Господин вегана е научил следните думи Фростриран,безумно, хуманно ,безумно, ненужно и безумно. Употребява ги във всяко изречение а доводите и обясненията са му БЕЗУМНИ. Сух, изпит веган с прическа "Всеки косъм се бори за независимост" Господин веган имате ли дете ? ако нямата като си направите хранете го само с марули и треви, не му давайте риба, месо , яйца ..... докъде ще стигне. ????

106

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ Северна Корея пенсионерите не ровят в кофите за огризки от храна както в евроатлантическа България която нищо не произвежда. Северна Корея има икономика, произвежда всчико, дори спътници, населението е младо и има достатъчно за пенсии на пенсионерите които не са много, а не както в България нация от пенсионери и старци.

105

Анонимен

преди 6 години

Да, а за разлика от животните веганите нито мислят, нито чувстват, просто няма с какво друго да изпъкнат! Детето на една моя братовчедка страда от тежка анемия, защото от малко е "веган". Не му слага и ваксини. Мисля, че детето до 18 г. има право на пълноценна храна и нормален живот, след това да решава само!

104

питам

преди 6 години

Мразя всички животни, но съм твърдо против насилието срещу тях. В кой лагер съм - на едните или на другите?

103

Анонимен

преди 6 години

прием на член на куклус клан му дават да задача да убие двама черни и една котка и тои попитал: а котката защо

102

:)))

преди 6 години

кой каквото си желае това ще яде, според кесията. ние не ядем месо, защото парите вървят за други неща. а иначе отглеждаме животни, но се отказахме, защото се краде и то крадат богаташите, а що се отнася до тях, мога да кажа, че в днешно време са много по-умни от хората, единственото нещо, което им липсва, това е, че не могат да говорят. понякога , когато закъснея за храна на петела и ми скача, а не дава човек да влезе чужд, хапе яко и това не е шега, има много по-важни неща за решаване, НО...

101

Анонимен

преди 6 години

Вижте му телосложението на този веган, от недохранване (липса на месо) се е превърнал в анорексик.

100

нормален

преди 6 години

ей гадни вегани, тук на земята царува човека, най-голямата ***, той яде дори свои, а вие искате да не яде чужди? ще ви ядем гадни животни, обичаме да си тъпчем тръбуха с мазнотии, причиняваме смърт и болка, мъчим малки животинки, оправдаваме убийството на улични котки и кучета, защто ние сме най-силните и МОЖЕМ да ви мачкаме. джунгла е, и най силното *** печели. ние хора убиваме,за вас ли да мислим? коне, крави, прасета, ядем ги! никакъв хуманизъм, няма милост, искаме кръв и пържоли!!

99

хм

преди 6 години

Опашкаря последно какъв точно го раздава?Екозащитник или люцернояд.Нерде Ямбол,нерде Стамбул!На някого му се иска да се намести в келепира с НПО екологията.

98

Анонимен

преди 6 години

да, веганството възниква във великобритания, след като на един ингилиз, доналд уотсън, му писнало да яде гумени домати и поискал целият остров да произвежда истински храни. островът е и първата страна, узаконила хомосексуализма (70% от кралете им са били бездетни поради тази причина и дават короната на жени), избрала за глава на църквата си обратен. и въобще, не ми ги хвалете тия бозавите, дето от 7 години им се раждат само мохамедчета и ахмедчета.

97

Анонимен

преди 6 години

Не се заблуждавайте - веганството не е секта, която учи да спазвате определена диета, това е фанатично общество от социопати, чиято цел е цитирам "трябва да бъде краят на експлоатацията на животни от човек"!

96

Анонимен

преди 6 години

Ами сега ? Ще се мре от глад . И растенията имат чувства и ги боли ! megavselena.bg/chuvstvat-li-rasteniyata-bolka/