135

Анонимен

преди 6 години

Ултравеганите не ядат растения върху които е паднала сянка от животно.

134

Веган лъжата

преди 6 години

Израза "трупно месо" би трябвало да звучи ужасно според веганите... ами живо ли да ядем животинчето ?!И веганите не пасат директно на поляната, а ядат трупни растения, обравотвани с пестициди и хербициди, химически торове и т.н.

133

Анонимен

преди 6 години

Новите сектанти ! Психари дето обричат на глад милярди защото зелечука няма да стигне.

132

Ганьо

преди 6 години

До ХариНапълно съм съгласен с теб. Целта е да купуваме вегански буклуци, като веганско мляко, които са чиста химия и не са никакъв заместител на нормалната храна. Ако не е било месото, човечеството нямаше да го има, или както казва един приятел "Защо древните хора са рисували в пещерите животни, а не броколи или картофи?"

131

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Мен ме притеснява това, че ако този вегераст успее да вдигне самолета и направи едно ***, после ще го измъчва с марули.А едно бебе има нужда от много белтъци.

130

Чобака

преди 6 години

Мене ми пречат разни мучащи по тротоарите.

129

Анонимен

преди 6 години

Разни мутанти вегани трябва да бъдат обвинени в тероризъм и с доживотна присъда в пандиза.

128

#

преди 6 години

А и още нещо - някой мисли ли в другата посока - природата си знае работата.Да не стане грешка и вместо да помогне, тоаз идея да промени баланса още повече от сега.

127

#

преди 6 години

най-обичам да ми дават наклон...Скачам с 200 СЛЕД като научите месоядните растения да са вегани ;)

126

От 141

преди 6 години

До /Там е проблемът, те НЕ ограмотяват, те откровено НАТРАПВАТ вижданията си. Посредством агресивни капмании, които предизвикват повече погнуса, смях и пренебрежение, отколкото някакъв ефект на преосмисляне на хранителните навици; Те НЕ агрументират позлите на веганската диета, ако има, а пискат истерично срещу всеки, който не споделя вижданията им; В по-голямата част веднага започват да обиждат-за справка коментара над твоя.. Така че категорично не мога да се съглася, че това е ограмотяване

125

Хари

преди 6 години

До /а растителната храна не е отровена в наши дни - ти и на село да си я гледаш пак е толкова зле колкото и тази от магазина, както и всичките БИО глупости - всичко расте на на една и съща земя. Вземете се стегнете, правилното хранене е важно, другото е пълна боза

124

Анонимен

преди 6 години

Я колко много мършояди се изходили отдолу. Спокойно, ***, никой няма да ви изяде сужука. Яжте си мършата наволя и гласувайте за бат' бойко сужукофила. Вие живеете още в каменната ера, то си ви личи и по 2-та пръстта, които имате за чело като любимеца си от Банкя.

123

/

преди 6 години

До Пълни загубеняциВеганите определено са по-здрави от свиноядите, най-малкото защото си спестяват всичките токсини, антибиотици, плесени, *** и т.н., които се съдържат в трупното месо.Не налагат идеология, а ограмотяват хората на по-ниско еволюционно ниво.За инфо - не съм веган. Но лично съм си доказал, колко по-здравословно се живее, ако месото се замести от правилно подбрана растителна храна. Месото в наши дни е отровено с какво ли не.

122

.

преди 6 години

Да си веган е диагноза!Нужно е лечение со кротце и со благо,и с едно по яжко дръвце с повечко чепове и по-неокастрено!

121

Пълни загубеняци

преди 6 години

Цялата им идеология и методи да я налагат, са тотално сбъркани. Обвиняват "месоядните" (как звучи само) все едно са престъпници, вменяват вина, показните им акции са колкото скандални, толкова и гнусни, а и никак не са евтини според мен. Т.е. тези хора имат финансиране, с което се правят на големи тарелки месо, вместо да го насочат за нещо смислено, като толкова ги е грижа за животните. Но нямат и друг избор, при положение, че веганската диета няма нито една здравословна полза за човека.

120

Хари

преди 6 години

*** е тоя, какъвто и да е и всичките му фанатизирани поддръжници. Най-добре новите лекарства да се тестват върху откачалките, но резултатите няма да са адекватни спрямо другите нормални хора консумиращи месо и носещи кожа :DDD

119

Vlado

преди 6 години

Абе аре в лево бе ... баси откачените хора .... кат не искат да ядът месо да не ядът! Ама да спрат да карат другите да го прават ....

118

/

преди 6 години

Само не разбирам защо всички спорещи с вегана изглеждат угоени точно като прасенцата, които похапват.Вегана е прав , човечеството трябва да еволюира най-накрая в мисленето си и постепенно да се оттърси от животинските си инстинкти.

117

ceko

преди 6 години

Откачалки!

116

Анонимен

преди 6 години

Абе аз разбирам, че веганите го правят уж по хуманни съображения. Но да го питам това хилаво същество хуманно ли е да не издоиш една крава? Какви чувства предизвикваш у нея, ако си стои неиздоена? Имам много приятели вегетарианци - готини хора, ходим си по заведения, веселят се с нас. Познавам и шепа вегани - до един сбъркани в мисленето и все натрапват своето поведение като единствено правилно.