37

Анонимен

преди 6 години

Този си е 100% во ченгене.Затова му крият и лицето....Иска ти се да е така за да не се срути представата ти за света според която си живял до сега и според която виновни за незавидното ти поло ение са все други, а не ти самият. Уви, светът е по-различен и колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за тебе.

36

Анонимен

преди 6 години

До ШопоНяма как случаят да не възбуди много коментари. Смъртта на дете винаги е потресаваща трагедия, а тук става въпрос за хладнокръвно умишлено убийство.В поведението на набедения юноша има необясними неща. Хората се вълнуват, затова пишат и изказват предположения.

35

Анонимен

преди 6 години

Момчето явно има проблеми, които аз очаквам да бъдат изяснени от една съдебно-психиатрична експертиза. ...Абе тия адвокати една и съща *** ли ги прави?

34

Анонимен

преди 6 години

....Според адвокатът му Кънев развитието на Иван било като на 10-годишен и след убийството той играл на криеница и гоненица. Иван е завършил осми клас, живее в Меден рудник.... Всички знаем кой "завършват" така осми клас.А щом с манталитет на 10 годишен носи нощ и убива какво ли ще стане като развитието му "дорастне"до 15 годишен?Този си е 100% во ченгене.Затова му крият и лицето.

33

Винкел симеонов

преди 6 години

Надявам се тази безобидна детска игра да не попречи на строежа на оградата и на каналджии ийските ми схеми. Координаторите ми да си отварят очите на четири!

32

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам на снимката колко е кафяв за разлика от полицаите които го водят,май пак си имаме социален проблем с общноста. За това ли се крият родителите и кои са всъщност. Скоро май като гледам в България ще се заформи голям съпун клаан .Тогава ще разберат кво е бодване.

31

ПатрИдиот

преди 6 години

Важното е, че забранихме бурките!!! Пък децата нека се колят

30

Krib

преди 6 години

Bg proizvodstvo raste...dvoino, troino, i oste po po po....a ministrite sa minali v podzemnito proizvodstvo...

29

Шопо

преди 6 години

Само се чудя що за *** сте ,за да коментирате смъртта на едно дете...

28

ПатрИдиот

преди 6 години

Стига ни занимавайте с този случай вече! Обърнете внимание на ромската престъпност която се шири!

27

Чикатило

преди 6 години

нищо не разтоварва след убийство, така както криеницата :)Между другото на такива индивиди като тези от историята, на запад им казват white trash или trailer trash.

26

По други сайтове

преди 6 години

коментаторите изказват предположение, че има вероятност 15-годишният да поема чужда вина, защото на него по-леко ще му се размине. А може и да му платят нещо.Необяснимо е какво са правили точно там, дали и някой пълнолетен не е замесен в цялата тази отвратителна история и дали момичето не е заклано с цел да замълчи завинаги, за да не се търси отговорност от някого за нещо.Иначе как да си обясниш, че Иван стои у дома си с вещи на момичето и с ножа, по който ще намерят следи от нейната кръв?

25

Анонимен

преди 6 години

Абе направо го пишете че не е добре с психиката и го пуснете да си играе на криеница! Нито ще е първият нито последният оправдан убиец. Каквито управниците такъв и народа и територията! Лека й пръст на детето бог да я прости!

24

До 18

преди 6 години

Или е паднал, или са му помогнали да падне.Нищо чудно някое от децата да се е оплакало на баща си или на по-големия си брат. Във всеки случай, светът се е отървал от вредител. Не знам защо органите на реда не са се намесили своевременно и ефективно. дори да е нямало официално оплакване, кварталният инспектор е длъжен да знае кои са проблемните лица в района му и какви ги вършат.Когато властта не е на мястото си, самоуправството идва на помощ и обикновено е ефективно и поучително.

23

Ee

преди 6 години

През 80 простотиякраят им беше същата простотия!яко обири с побоища ..аз лично съм обиран 2 пъти от по голями..инак се крадеше през Социализм яко!##!питайте бате ви бойко и *** как се крадеше да станеш дрОгар

22

Анонимен

преди 6 години

Според Блиц момчето живее в кв. Меден рудник, баща му е пенсионер, майка му работи в Слънчев бряг, има две сестри.

21

Lan

преди 6 години

"15-годишния Иван Димитров Иванов, беше закаран с белезници в съда от ареста. На заседанието няма роднини на момчето." "Родителите" дори в този момент не са до детето си...ясно що за "родители" са...и колко са били до него през годините.

20

Жика

преди 6 години

Като гледам обстановката, смятам, че инфраструктурата в България е от много голямо значение за възпитанието на децата.

19

Анонимен

преди 6 години

Арестуван е 12-13 часа след престъплението. За толкова време родителите му са намерили кой да го научи как да се прави на луд.На 15 години човек много добре знае какво прави. Знае също, че "бодване" в областта на шията води до смърт.А главата й защо е с тежки травми? Да не би само да е искал да я погали?

18

Анонимен

преди 6 години

Искал да БОДНЕ ! Там където отиваш ще те научат как се бодва и къде, ще съжеляваш , че си се родил .