57

Стийв

преди 6 години

Да не дава Господ но ако аз съм на мястото на бащата на Никол този ще бъде погребан преди нея

56

До 66

преди 6 години

Родителите на момчето не са по-малко виновни. Не са ли виждаликакво расте в дома им?Освен ако и те не са като него, със специални потребности, но това не им е попречило да се шлякат и да създадат 4 деца. Не се знае на какво дередже е умът и психиката и на другите им деца.Като чета материалите по случая, започвам да си мисля, че този Иван е от средите, в които хора със специални потребности създават толкова деца, колкото им се родят и не мислят, че психичните им странности са нещо тревожно.

55

до Срам ме е!

преди 6 години

И през соца де.билни същества вършеха безобразия.Прегледай писаното в други сайтове. И специалисти, които се изказват по този случай, и коментатори пишат за подобни трагедии, станало през 80-тегодини, а също и по-рано.Явно още не е намерен метод за третиране на подобни нещастници така, че да е хуманно отношението спрямо тях, но същевременно да бъдат защитени и хората около тях.Да не говорим пък, че много случаи на психични отклонения биват диагностицирани едва след извършено престъпление.

54

Анонимен

преди 6 години

Децата на "демокрацията". Тепърва ще берем плодовете на анархията, която позволихме. Дедите ни запазиха Майка България през 500-те години турско робство, а ние я затрихме за 20 години. Браво, сънародници! Браво!...Започвам да се чудя дали дедите ни или робството ни е съхранило.

53

Анонимен

преди 6 години

Ако щерката на Бойко или трите трът ли на Цветанов някой като този ги заколи ,колко ще лежи , 3 години ли ???? Съмнявам се дори дали ще се стигне до съд . 55 годишен човек с ментални проблеми го осъдиха на доживот уж за убийство за да си измият ръцете от полицейска некадърност и убийство ОТ ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН А този защото швед и на 15 г ще получи 3 г ще излезе след 2 г въпреки че е заколилил и обезобразил лицето й и откраднал личната карта за да не я разберат коя е .

52

Анонимен

преди 6 години

Да бъдем толерантни. Недейте така с лошо. Все пак шансовете този бял българин да бъде интегриран в обществото ги има. Освен това му е първото убийство, не е рецидивист. Млад е, ще осъзнаете че грешката си и ще си вземе поука. Ще се влее в обществото като нов човек. Ако трябва и църквата да поработи с него, да го научи на ценности.

51

Анонимен

преди 6 години

Цяла нощ шервал новини за убийството на момичето. Опитал се да шикалкави с полицията.Е, не е толкова луд, че да не съзнава какво е направил.

50

Без коментар

преди 6 години

Бил със специални потребности, което означавало физически, сензорен или умствен сакатлък, но родителите му разрешават да контактува с кого ли не в социалните мрежи и му осигуряват достъп до кухненските ножове.

49

Анонимен

преди 6 години

До купроцинне е от самолетите а от на дядо ти парцуцата

48

Анонимен

преди 6 години

ми ко да играй? вии кат убиете човек ко прайте

47

Неа

преди 6 години

ох хора като чета за това момче ... Той е бил със СОП ...със сигурност не носи отговорност , няма да го осъдят . Ще поднови ТЕЛК-а и толкова . Жалко за момиченцето :(

46

Анонимен

преди 6 години

Дъда е виновен престъпниците да са на свобода!

45

Обратно е !

преди 6 години

"...Каквито управниците такъв и народа и територията!..."Не си прав!Управленците произхождат от тъъпия народ.Мухлясалото брашно, народа, произвежда мухлясъл хляб- лоша Държава.Народа е виновен, стига се е оправдавал!Възпитавайте си правилно децата, после няма пак Държавата да ви е виновна.

44

Анонимен

преди 6 години

Семейството на Иван, семейството е причина за тази гадост. На 15 да решаваш проблема с нож????? На къде отиваме като общество? Какво става със семейството? Ненормален е този Иван, не невменяем.

43

Вече писаха

преди 6 години

По други сайтове вече писаха, че бил "ученик със специални образователни потребности". Това е достатъчно, за да отърве затвора. На печелившите честито, на загубилите - двойно! Давайте следващата новина.

42

Темида

преди 6 години

3 години условно ще са. Нали не протестираме срещу съдебната система и тоталната безнаказаност.

41

Анонимен

преди 6 години

Любовна история, по цял свят стават такива неща изневеряват още от малки, но рома не търпи унижения и наказва, затова ромите ще управляват един ден

40

Психолог

преди 6 години

Когато преживееш шок е нормално да има регрес в поведението . Все пак му е първото убийство . Регреса обаче не е психично заболяване ! Моля ви ! Очевидно е ча родителите разполагат с пари щом даже не са си направили труда да идат .

39

мери

преди 6 години

3 години за отнет живот на 11 год дете???????и това ако не е гавра....тоя трябва да гние там до живот

38

Анонимен

преди 6 години

Всички родители трябва да пазят децата си от електронни игри,децата губят чувство за реалност!И особено когато тези игри са с агресивен елемент.