77

Анонимен

преди 6 години

Може би е трябвало да му обяснят че под "бодване" се разбира секс.

76

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОт страх именно се пораждат множество неврози и психози. Впоследствие личността не развива потенциала си. Хората трябва да се възпитават в себеосъзнаване и осъзнаване на последствията от действия си, както и поемане на отговорността за тях."Лошото е, че те нямат респект от родителя. Той трябва да е строг, корав, когато трябва да бие, да се кара, да наказва! Детето трябва да има страх от родителя и да знае, че му е длъжен!!!"

75

Анонимен

преди 6 години

До до 82Отидете в джунглата, за да живеете по законите на природата и бъдете спокоен.

74

hmn

преди 6 години

абе какво убийство... Никол сама си е прерязала вените (на врата) в асансьора от любов по него. Той е невинен!

73

до 82

преди 6 години

Когато режеш гърлото на живо същество вече не си дете.Не не си дете ти не си ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО ЗАТОВА В ТИБЕТ ИМАТ СМЪРТНА ПРИСЪДА . Монасите в Тибет са го разбрали това и който убива бива убит.Сега ше кажат че се страхува , че съжалява, че не е знаел какво прави .Защо е откраднал личната карта ?защо е обезобразил лицето?скрил се дори при задържането е излъгал къде учи. Не искам този да го храня искам да знае че ще умре и да разбере тогава какво е да ти отнемат живота.Смърт за смърт... ама да я чака в затвора докат му дойде реда .

72

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че те нямат респект от родителя. Той трябва да е строг, корав, когато трябва да бие, да се кара, да наказва! Детето трябва да има страх от родителя и да знае, че му е длъжен!!! Когато уважаваш родителите си, ще уважаваш и учителите си, от там ако имаш възпитание и връстниците си.

71

.

преди 6 години

Да му скрият *** на Иванчо, това не е дете, и човек не е, доживотен без право на замяна или смърт са единствените справедливи наказания. Когато режеш гърлото на живо същество вече не си дете.

70

наблюдател

преди 6 години

Уви, парите и скъпите вещи от гурбет не могат да запълнят празнотата от липсата на родителите. Жалко за момичето, мисля си, че ако бащата бе тук това може би нямаше да се случи. Дано почива в мир!

69

kolio99

преди 6 години

кога ще ги оправим тия закони, бре кви са тия от 3 до 10 години!!!дайте му направо пробация да се не мъчите!!!!

68

Анонимен

преди 6 години

Категоричен психопат. Трябва да е нонстоп под наблюдение. Пуснат ли го, веднага ще поиска да "бодне" някой друг.

67

Анонимен

преди 6 години

майка му каза че незнаел да държи лъжица ,вилица камо ли нож ... оплакал се веднага същата вечер пред родителите че фейсбука му бил откраднат и такива дивотии абе цирка пълен ...накрая да не се окаже че НОЖА САМ СЕ Е ЗАБИЛ В Никол ... В България всичко може ...ми да

66

Анонимен

преди 6 години

Ей като онзи дето сгази хората в планината и отиде да се крие.... за съжаление тоя не завърши "криеницата" като другия малолетен престъпник!!!

65

Неа

преди 6 години

Аха май става въпрос за друг Иван

64

Анонимен

преди 6 години

Във Флагман писаха, че има свидетели, че Иван е играел пред блока по време на убийството и че е натопен. Освен това не са открили в дома му никакви вещи на Никол както беше оповестено. Играта загрубява.

63

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е от комунистическо семейство.

62

70,

преди 6 години

в кои страни е това, може ли да кажеш?Знам, че народът иска кръв за кръв, но то е първосигнална реакция на повърхностно мислене. Повечето хора са си с такова. Тук още фактите не се знаят, ръгнали да раздават "правосъдие" на база жълта преса и изнесена в нея неясна информация или откровена дезинформация.

61

Анонимен

преди 6 години

Да,в тази личност има нещо сбъркано- произходът й не е чист!

60

Юрист

преди 6 години

В много страни законодателят предвижда при извършване на тежко престъпление от непълнолетен същия да не се ползва от защита за това че е непълнолетен а да бъде съден с цялата строгост на закона ! Според мен такава промяна има положителен ефект в правото ! По сега действащия НК в РБ извършителя на това тежко престъпление би лежал реално около 5 години ! Тоест излизайки от затвора ще бъде на 20 години ! Оставам на вас да довършите тезата !

59

до 63

преди 6 години

Господи вярно е , този не просто я е наръгал в сънната артерия той я обезобразил и ограбил ,дори в подслествие излъгалпо полицайте къде е учи и открили че е следял нета за това което е сторил .Добре че са били приятелки на жертвата са направили снимка на фейсбука му който малко преди задържането му е изтрит !Този ще се измъкне казва че бил с отклонения а й е швед .....Ако найстина тва беше убило депутатско чедо намаше да жив ,Гаси държавата сме . Хранят ги с наши пари и им позволяват да продават наркотици .

58

Анонимен

преди 6 години

Поредния изперколясал от перманентните комунистически обири на България и от неадекватностите на своята съмишленичка Минова.