6

дядомраз

преди 6 години

Нещо умно! Добра идея! Но противоречи на закона където има часово ограничение за шума. Въпреки това подкрепям разделението или поне частичното такова в рамките на един курорт.

5

Анонимен

преди 6 години

След време в тези гета ще трябва да се влиза само с тежко въоръжение.Значи такъв е бил замисълът на Валери -да разлае кучетата, за да има повод за смяна на статута.

4

о, безумна тъпота

преди 6 години

И как точно тази поставена на министерския стол женица си представя, че ще привлече качествени, културни и интелигентни туристи с това неадекватно предложение??? Докато сега е негласно, то тогава официално ще си станем *** на Европа. Хайде вече да се махат тези,че вредите, които нанасят започват да стават трудно поправими.

3

Кога ще ги стигнем?

преди 6 години

Поредна глупост. В Италия музиката в курорта, в който бяхме, беше до 10.30 ч вечерта и беше само италианска. У нас не можеш да разбереш в коя страна се намираш с този звуков фон.

2

Хи хи

преди 6 години

Това разделение, не знам как си го представя Ангелкова, но ако изобщо стане ще бъде само на думи. И нищо няма да се промени. Най-добре Ангелкова да обяви "преход".

1

гошо печения

преди 6 години

Да вземат и шофьорите да протестират пред кат, че са проверявани. И що само за курортите, да направят и студентски град място за забавление. И при нас също, пешо отсреща на 9 тия жули ракии, планета на макс и се забавлява. Дискотеките трябва да са шимоизолирани. В цялата страна. Голямо мислене, голямо риване