26

Анонимен

преди 6 години

А тъй? Бравос! Да видим...

25

Анонимен

преди 6 години

Като искат да вдигат шум до зори - правят си затворена и шумоизолирана сграда и да се веселят. Никой не е длъжен да слуша банда хаймани как вилнее до зори.

24

Анонимен

преди 6 години

...Разделят курортите за забавления и за семейна почивка...Поредната дупка в морето прави неадекватната министерка на мутротуризма.

23

Анонимен

преди 6 години

Давайте да се забавляваме и да купонясваме.Ще почиваме после.

22

до 24

преди 6 години

Е, така е - кой таковал, таковал . Кой не, да му мисли.

21

ВЪПРОС

преди 6 години

А, ТЕЗИ КОИТО СА СИ КУПИЛИ ЖИЛИЩА В КОМПЛЕКСА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА "РАЗДЕЛЕНИ" КУРОРТИТЕ, КАКВО ДА ПРАВЯТ??? МНОГО ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ЖИВЕЯТ ПОСТОЯННО В КОМПЛЕКСА И ДОРИ РАБОТЯТ ТАМ...

20

кого заблуждавате ?

преди 6 години

Когато изчистят от плажа хотел Дюн, тогава ще им повярвам на тия палячовци. Какво ли не правят в услуга на ..."бизнесмените", а Държавата я нама.

19

don

преди 6 години

Доказано е вече , че г-н Симеонов работи целенасочено за съсипване на Българския турезем в позна на същия в Турция.Същият патриот защитник на ромите е за съсипването на българската нацияДА АМЕ НЕ патриотите вън от управлението.кабинета иначе пада септември

18

за почивка ?!

преди 6 години

Направете ги всички за забавление и да се свършва. Прозорец срещу прозорец , ресторант до ресторант, чадър до чадър...кой курорт ще е за почивка ?

17

Активист на БКП

преди 6 години

И на тия ,които се падне семейно почиващи ще цъфнат и вържат !

16

Анонимен

преди 6 години

Трябва и политиците да разделят - за сериозна работа и за майтап.

15

Бам Бам

преди 6 години

До Анонимен, отговарящ на ГоцетоНе е вярно. КАТ (и не само) проверява поголовно и без да е извършено. Нямам нищо против, защото по този начин в клопката попадат много престъпници, които иначе се измъкват от закона. В условията, в които живеем засиленият контрол има смисъл, но нещата трябва да се назовават с истинските им имена, т.е. няма смисъл да се крие, че полицията прави проверки и без да има основание - чисто профилактично.

14

Анонимен

преди 6 години

В Гърция всичко е разделено много отдавна. Всички курорти са семейни. Няма такива за чалгари, диваци и пияници.

13

Анонимен

преди 6 години

Е, как къде... Дремеха под пачките, които им шареха разни хотелиери. В един момент, обаче, народонаселението реши, че иска да почива нормално и се изнесе накъм Гърция и Турция и на Мутроморието останаха само пияни англичани, руснаци и поляци, от които вредата е доста повече от ползата. И сега са в небрано лозе и си играят на законност, щото вече няма накъде, ама късно...

12

Анонимен

преди 6 години

Шутът Волен Сидеров ли ще е министър на забавата?

11

Тт

преди 6 години

Не знам за закона, но колко трябва да си *** да отидеш семейно с децата на почивка в Слънчев бряг? Било им шумно.... Хахахахаха

10

курортник

преди 6 години

Абе тези тотално изпращаха :)) и какво ще сложат табели забранено за хора под 50г и забранено за повече от двама и над 25г :)) Ами поне да направят и един курорт за нудисти поне ще знаят че там няма да има празно и ще е единственото смислено нещо :)

9

исллямска държава 2

преди 6 години

Капитулация пред диваците.

8

Анонимен

преди 6 години

Ангелова,на юг от Царево няма нито една пречиствателна станция,първо оправете инфраструктурата а пазара ще се погрижи за останалото.

7

Анонимен

преди 6 години

Интересно, защо властта грам не я брига, че примерно на Черноморието всеки си строи, където си поиска, стига да има протекции? Или кой стои зад разните му там концесионери? Или как са пускани в експлоатация разните му хотели?Имитация на дейност.