48

Анонимен

преди 6 години

КЕМИЛ РАМАДАН Е МЮСУЛМАНИН КОЛКОТО ТРОЦКИ Е ХРИСТИЯНИН. КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.

47

Анонимен

преди 6 години

ДЖАМИЯ ДА ПОСТРОЯТ В ТУРЦИЯ НА МЯСТОТО НА МОВЗОЛЕЯ НА АТАТЮРК

46

Анонимен

преди 6 години

ВТОРА ДЖАМИЯ ДА СИ ПОСТРОЯТ В КОНЮШНЯТА НА ЕРДОГАН, МОЖЕ И В СПАЛНЯТА.

45

Анонимен

преди 6 години

"Инициативата му е в отговор на недостига на място в софийската джамия" МЯСТО ИМА ПРЕДОСТАТЪЧНО, ПРОСТО МУСУЛМАНИТЕ НЕ СЕ ПОДРЕЖДАТ ПРАВИЛНО.

44

Анонимен

преди 6 години

КЕМИЛ РАМАДАН НЯМА ЛИ ДА ПРЕДЛОЖИ ДА ОБЪРНЕМ СТАРАТА ДЖАМИЯ НА КОНЮШНЯ?

43

Слънчасал е

преди 6 години

До паметника на Левски - джамия?Горкият инициатор, слънчасал е човечецът. Не му се сърдете, той едва ли е в състояние да прецени какви реакции ще предизвика.И аз искам да има голяма православна църква в Мека, на не повече от 50-60 метра от свещеното място, което ритуално обикалят вярващите там, но съзнавам, че това е неуместно и затова не занимавам обществото с подобно предложение.Иначе този човек е прав - това демонстративно групово д/пене насред София, около Баня баши джамия, не е уместно.

42

Анонимен

преди 6 години

прах в очите. каквото са казали и всичко от тяхната страна е ставало и ще п. макар, че ни правят на слепи, НО... шапка ще ви хвръкне от днешният вятър. дори вече не си струва да пишем и да ви четем... бсп, дпс, герб всички те са едно цяло-в Харманли се изкупува земята от гърци, в Хасково хотели построени преди няколко години и лично на Доган-посока Кенана, вход 50 лева само при влизане. дано не ви подведа, но мисля, че по този начин хем ви заблуждават, хем искат да си преброят по точно запазят и

41

Валентин

преди 6 години

Най-добре да си навре проекта, а ако ще и цялата джамия, знаете къде.

40

богомилът

преди 6 години

КАКВО ПРАВИТЕ БЕ, ВЕРИЦАТА ВИ САТАНИНСКА!!! НАРОЧНО ЛИ ДРАЗНИТЕ ХОРАТА??!!! ДЖАМИИТЕ - В ТУРЦИЯ!!! ЩО НЕ ПРОБВАТЕ ДА БТНЕТЕ ПАМЕТНИКА НА ШИПКА И ТАМ ДА СИ НАПРАВИТЕ ТЮРБЕТО?? Е НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ БЕЗ БОЙ...КОЛКОТО И ДА СМЕ ДОБРИ И ТОЛРАНТНИ, ВИЕ САТАНИСТИ, ЯВНО ЩЕ ДРАПАТЕ, ДОКАТО СИ ПОСТИГНЕТЕ ЦЕЛТА...КРЪВ ЛИ ИСКАТЕ???!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Сигурно на кафенце шейхът е казал на нашия: Инш Аллах! (говори се, че когато арабите обещават нещо, което най-вероятно няма да се случи. казват това).

38

Анонимен

преди 6 години

Бутнете ЦУМ на Гергата и там я направете.Тъкмо до Синагогата,вие сте си дружки от време оно.До паметника но Левски-само през трупа ми!АНАДЪМО???

37

аз

преди 6 години

ходи си в Абу Даби да си строиш копторите. Тук няма място. Аре бегай.

36

Анонимен

преди 6 години

Не си е пил хапчетата.

35

Анонимен

преди 6 години

Може, но да пеят вътре САМО на български, а не на арабски :D

34

Agamemnon

преди 6 години

Не нужно човек да е специалист за да прецени , че г-н Рамадан е за психиатър.

33

Gun

преди 6 години

Да ама НЕ казах.

32

широк демократ

преди 6 години

добър ден за българската демокрация и свобода!Аз, като демократ и широко скроен човек изцяло подкрепям изграждането на джамии за новите български поданици от Египет, Ирак, ИД, Сомалия и други знайни и незнайни кътчета!Да живее мултикултуризма, САЩ, свободата и равенството. Амин!

31

Marie Claire

преди 6 години

НЕ!!!

30

замислете се

преди 6 години

Във България за момента има 1200 джамии и 800 църкви.Така не е било и по време на Турското робство. Тенденцията е джамиите да стават повече и по големи.Иначе смятам че тоя никой не познава и е провокация.

29

куката

преди 6 години

Пробвай на "Дондуков" 1 или 2, или в двореца на пл. 9ти септември, там по лесно ще пробиеш!