88

Курти

преди 6 години

Просто Гражданската Война в "Република" България, преминава в Активна фаза. България не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти.

87

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Айде, да изчезне завинаги тоя *** с "предложението" си!!! Да си ходи по родните места или при баба Ангела....

86

Анонимен

преди 6 години

Джамията щяла да е доминираща над всички сгради наоколо и да се вижда отвсякъде. Ще стане туристическа дестинация за гостите на София. Около джамията само с покривало на главата и шлифери ще се минава.

85

Анонимен

преди 6 години

Кемил Рамадан да поеме инциатива по изселването си от България по посока ислямския свят.И да анулира българското си гражданство.

84

Анонимен

преди 6 години

В някой страни гражданите са решили проблема със строежа на джамии много лесно. Хвърлят няколко свински глави на мястото, където искат да строят и то става прокълнато според корана. Така сами се отказват и не строят джамии ама ние сме си овце.

83

баста, стига, аман!

преди 6 години

Господин К.Рамадан,ако Вие сте лековерен ( или симулирате наивност и глупост!),то ние имаме опит от годините на създаване на ДПС и годините СЛЕД това..Та и сега си представяме Вашите "авери" от СА как ще Ви финансират, как след това парите НЯМА да стигнат- ще искате от Туркия, от всички "мюсюлмански братя" и как тези "благородни" даващи финансиране ще започнат да строят, да се заселват( както в Босна),да викат родовете си и ВИЕ ще им съдействувате , ще "пилите' по всички ИНСТАНЦИИ, че, видите ли

82

баста

преди 6 години

Кемил Рамадан да се откаже от бългаското си гражданство и да се пресели при "уникалния ' си спонсор.В България нямаме нижда нито от Рамадановци нито от арабски шейхове.Мястото на всичките които радеят за джамии мястото им е на Арабския полуостров.

81

Анонимен

преди 6 години

Тоя приятел на шейховете да ходи да си се кланя при тях и хич да не се връща. За подобна идея преди години щеше да полежи доста дълго време. А сега продаваме себе си и държавата си на всеки.

80

Сердика

преди 6 години

Що там бре х.ай.ван? Мястото срещу паметника на Левски е в строеж. Направо там боднете 1-2 "ракети" ... наглости!Много либерално и демократично ще се получи, цялата картинка ще излъчва толерантност.

79

Боко пържолата

преди 6 години

Когато се построи джамията веднага ще я опеем по нашенски с една свинска глава в храма ....

78

Анонимен

преди 6 години

Поредния ....... получил пари от страните от залива и турция. Огън да ги изгори всички.

77

помацу

преди 6 години

Щяло да има "мащабен"протест и други глупости....Да ама кой ще ВИ ПЛАТИ?!

76

Под секрет

преди 6 години

Вече има планове за 2 нови дамии! Джамия 1 ще бъде на мястото, на Бунденстага в Берлин , 100 процента сигурно! Джамия 2 ще бъде във Вашинктон , на мястото на Белия дом , 85 - 90 процента сигурно!Има разработни планове за грандиозна джамия във Ватикана - остава само да се уреди финансовия въпрос и разрешение (подписано) от Баце!

75

Анонимен

преди 6 години

ха сега да ви видя колко сте демократични! Сигурен съм, че ако САЩ изградят пета, шеста и седма база в България и църквите на минарета ще обърнем, само да се докажем пред нашия "партньор" и "голям брат" САЩ

74

Shark

преди 6 години

То бива и това да бъде позволено, т.е. да допуснем да бъде позволено. Защото ако няма реакция ще го направят. ГЕРБ са национални предатели и трябва час по -скоро да си ходят. И не просто да си ходят, а да бъдат подведени и под отговорност.

73

Ако

преди 6 години

Това стане, Борисов да си ходи! Има си джамия на пъпа на София. Защо не си построим църква на пъпа на Истанбул? Не бива да допускаме тази наглост. БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА!!!!!!!

72

Гражданин

преди 6 години

Всяко разрешение за нова джамия в София ще бъде посрещнато с протест и то мащабен! Писна ни да "ни превземат мирно отвътре"! Вече няма да стане! Накичихте най-българската планина - Родопите - с джамии, помаците (БЪЛГАРИ-мохамедани) им промивате мозъците, СТИГА! В нито един град вече няма да се даваме! Разрешат ли джамия, да очакват отпор!

71

Н.Хайтов

преди 6 години

"Толерантност в зверилник е равно на смърт!"

70

Анонимен

преди 6 години

Като дигнат нова църква Абу Даби-тогава джамия!

69

авд

преди 6 години

Никога не трябва да се позволява строеж на джамии в България!! Причините са, че вече са повече от църквите и християнските храмове-а християнството е основна религия на бъгарите-освен това няма толкова *** за които да са нужни нови джамии. Основната идея явно е да радикализират нови ***!! Може да се разрешава-ако за една джамия, същите инвеститори посторят 2 нови църкви!!