91

Гробокопач

преди 6 години

До Това не е нормално.Не е нормално, че ГЕРБ въобще съществува. Иначе, твоите понятия за "нормално" не съвпадат с моите понятия за "нормално". Моите понятия за "нормално" са на Българин, а твоите, на еничарин!

90

Това не е нормално.

преди 6 години

Докъде стигнахме!? Извиняваме се на хората, които ни заплашват с убийство, вместо да ги съдим. Заплахата за убийство е престъпление според НК!

89

Иванов

преди 6 години

Г-н Бойко Борисов трябва, да уволни шефът на ГДБОП.

88

boyko.uzunov

преди 6 години

Б.Борисов е страхливец - никога няма да застане в ефир и да отговаря на неудобни въпроси!

87

Анонимен

преди 6 години

Живей свободно !!В 21-ви век сме,а ни управлява мутра от 90-те години

86

до 88

преди 6 години

Какво ще се "разсмърди" ?Правиш ли разлика между свобода на словото и заплаха/закана за убийство. Грам идея си нямате що е то свобода на словото.

85

Мислеща

преди 6 години

"Заплахата", до колкото разбирам, била от м. април т.г., и те сега са го привикали "на разговор"! Абе много "бързо" действат тези от ГДБОП?! А ако има реална заплаха за държавник или държавата, направо не ми се мисли!

84

До 91

преди 6 години

като чета какво пишеш,....сте на един акъл с тиквата.

83

Анонимен

преди 6 години

Чудя се колко трябва да му е акъла на човек - който и да е, не конкретно Васил Коцев , че да напишеш за премиера (не визирам само Бойко Борисов) подобна идиотщина. Възпитание - 0, Интелект - 0 *** история. Какъвто и който и да е въпросния премиер що за уважение ,отношение.... Възмоутен съм. Нормално е да ни казват после,че матряла не бил читав. Бас държа,че Васил Коцев казарма не е ходил. Трябва камшик и тояга на мимини сополанковци. Ако мъжете станат мъжки много по-малко проблеми ще има

82

Ф.С.В.

преди 6 години

Жалко е -огромен полицейски апарат да бъде репресивен към някакви хорица в ФБ а да не се занимава с истинските проблеми - бежанци терористи ислямизация мафия в Бг икономически банндюги и корупмирани съдии и политици! Жалко е Вицепремиер да ходи с датчик за шум с цел да защити хотелиери ! (клиентите на хотелиерите са същите и в дискотеките-затова са в Слънчев Бряг) Жалко и смешно е Премиер да се извинява за репресиите към един пийнал гражданин в ФБ- Правителството е свалило летвата към Пародия БГ

81

Циник

преди 6 години

Викайте "Ура", че не сте в демократична Германия! Там за такива коментари - директно на прокурор! Хайко Мас ще си чупи краката да угажда на сенилната бабичка!В едно отношение фена е прав - в цяла Европа МАСОВО СЕ ПОТЪПКВАТ ОСНОВНИ КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА!!!!И върхушката се стреми да ни убеди, колко нормално е това! Из корен се унищожават мнения , и убеждения - встрани от "мейнстрийма" на лошо върви това цялото!

80

Иванов

преди 6 години

Само гледайте сега как ще се размирише в Европа за този случай с нарушаването на крехката демокрация в България. Лично с това сигурно Г-н Станишев ще се заеме лично всички лидери на ЕС да разберат как демокрацията в България се погазва.

79

:))

преди 6 години

Борисов се извини на Васил по GSM-а: Бопаджиите се престарават!------------------този нармира за нормално да го обгрижват, облизват, да му се мазнят/позмазват, слагат, натягат, ... ! Обкръжен е от свита от ***/същества без човешко /достойнство/, някакви плазмодей, жалки ***. така ли?! Затова ли вместо ББ да се издразни и накаже този който е отговорен бопаджиите да провеждат акцията, се извинява на Васил :)) Борисов е *** - тоя комплексар, както и Васил са жертва на хитреци

78

Анонимен

преди 6 години

Постове във Фейсбук , критикуващи Боко Суджука , това ли е организираната престъпност в България!!?? ГДБОП и ДАНС са по- абсурдни палячовци и от тия в "Полицейска академия ".

77

Пич

преди 6 години

Ако обществото ни мисли, че е нормално някой да напише в публичното пространство, че ще отреже главата на премиера, значи имаме много сериозен проблем с представите за "нормално" в нашето общество. Никъде в цивилизования свят подобни заплахи не се приемат с безразличие от полиция и специални служби. И не би трябвало да се приемат с безразличие. Не съм фен на сегашното правителство, но който и да е премиер, не можеш да пишеш безнаказано, че ще му режеш главата. Има много други начини на критика.

76

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 6 години

Ще се извини, защото социалните мрежи завряха и Тиквата подви перките ! Не си мислете, че гдбоп правят нещо без знанието и дори изричното разпореждане на Тиквата. Просто тук изпуснаха нещата и се разсмърдя много и Тиквун реагира като лукаво и страхливо същество, извинява се ! Тиквун има още много неща за които да се извинява и за които да вдига кръвно. Тиквата е обречен, чувства го, личната му империя потъва заедно с държавата и в действията му си личи паника и страх !

75

Ф.С.В.

преди 6 години

--Поздрави на БОЙКО --ДГД !!

74

Анонимен

преди 6 години

До raveнамали наркотиците, спри алкохола, отдели пари за психиатър, намери си работа.

73

Анонимен

преди 6 години

Едните не искат да спазват законите и стачкуват защото не искат да ги спазват ?Други пък се оплакват, че не могат през ФБ да отрпваят явни заплахи за живота и то на мнистъра ББ. По тази логика от утре всеки може да заплашва, който си поиска, всеи може да си направи дискотека в задния двор на блока или къщата ? Варви разбери кой е възпитавал населението, как се е стигнало до... явно е че тези хора не изпитват срам. Жалко е...

72

Анонимен

преди 6 години

съдиите не пишат само по ФБ,а и дават интервюта по ТВ - че има натиск, че има явна корупция, даже има и имена и никога не очуди факта,че тези имена са от лявата страна.