111

Анонимен

преди 6 години

124 - Всеки ден има 50000 коментара, искащи войни с Македония, избиване е на ***, държавен преврат, връщане на комунизма и прочие. Това е от 15 години насам. Откакто интернет стана масова сензация. За 15 години, никой не им е отговорил.Призивите на троловете в интернет са ... Шега. А и има свобода на словото и такива тинтири минтири, така че всички са щастливи. Едните разпускат, другите им се смеем. Е някой се засягат, ама рядко.

110

Не вярващ на Ина

преди 6 години

Мила Ина, звучиш като активно мероприятие.

109

Анонимен

преди 6 години

Този в дясно не изглежда нормален,трябваше да го респектират малко и да го въдворят в Карлуково,а не да става медийна звезда!Че то всеки пийнал си малко пред компютъра ако призовава за граждански размирици с колове и сопи какво ще стане..трябва да има граница на нормалното което българинът често прескача и за да не се повтори глоба!

108

наблюдател

преди 6 години

Приятелството става на маса. Да се съберат, всеки да извади бахурец, суджучец, домашно винце и ракийка, доматки и чушки от градината и готово,и ще заровят томахавката.

107

Ина

преди 6 години

Васил е едно изключително нагло създание, където се бута за всичко и навсякъде. И не, не подкрепям тиквата, ама познавам Коцев лично от едно време , където скачаше и сменяше партии и цветове как му скимне! Лицемер, които от години се опитва да привлече медийно внимание и сега успя. Браво. Правете глупаците известни!

106

НаРодната Милиция

преди 6 години

- биещото сърце на Партията !

105

Анонимен

преди 6 години

Еххх как искам Боко да ми звънне ей така да се по лафим

104

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун и кръглия суджук от Банкя рамо до рамо

103

До Гробокопач

преди 6 години

От коментарът ти излиза, че българин е равнозначно на престъпник, щом за теб е нормално да се заплашваме с "отрязване на глави". По-добре се върни в училище и научи какво означава еничарин, а после коментирай!

102

Така е

преди 6 години

Тоя Васил не ми изглежда нормален. Има му нещо на човека.Синдром на Даун.

101

Некъф луд

преди 6 години

Че се прави и на великодушен нашия ***. Извинил му се. ***

100

Анонимен

преди 6 години

Нали е демокрация ,всеки да си пише каквото иска , или се връщаме към комунизма

99

ЧНГ 1984

преди 6 години

Джордж Оруел беше прав !

98

Кожогризец ООД

преди 6 години

Айде сега баце му се извинил по телефона и вече са приятели, даже на следващите избори въпросният ще гласува за баце ви! Нещо звучи като съшито с бели конци, постановка, театро за кратуните в бостана, да си викат ей, гледай го вожда какъв благ излезе, как враговете връща приятели, а утре ще накара от чешмите мед и масло да текат, а водата ще превърне във вино! Така е в Тиквостан, всеки ден чудеса!

97

:(

преди 6 години

Боко връща мутрите и тоталитаризма. Такова нещо не се е случвало нито при Съсела, нито при Царчето, нито при Костов. Брутална полицейщина. В същото време, диви талибани-ислямисти преминават границата без проблем, из половината джамии се проповядва радикален ислям, а по селата "ромовете" избиват старите хора за да им вземат жалките пенсии. Дано Господ накаже виновниците. Той не прощава и винаги е справедлив.

96

Мнение

преди 6 години

Не симпатизирам на Борисов и компания но не мога да приема дори и по формата на закачки и майтапи да се заплашват хора а камо ли политици чрез социалните мрежи.Изборите са точното място къето всеки решава кой предпочита.Лично аз никога няма да гласувам за ГЕРБ СДС и всякакви прослойки скрили се под фразите демокрация и свобода.Бля бля бля ,свобода няма и никога не е имало и акцията на силоваците е доказателство.За червената Нинова пък изобщо да не говорим.Боядисани капиталисти в червено.

95

Анонимен

преди 6 години

Б.Борисов е страхливец и мултак..и министрите са му такива .. - никога няма да застане в ефир и да отговаря на неудобни въпроси!

94

Анонимен

преди 6 години

Нааканите ченгесари да опитат да хванат истински престъпник, куража им стига само колкото да потъпкват основните конституционни права на гражданите - свобода на словото и неприкосновеността на кореспонденцията.

93

Анонимен

преди 6 години

ОЧЕВИДНО МЕТОДИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ СЕ УДОБНИ И ЗА ДНЕШНАТА ВЛАСТ?

92

Анонимен

преди 6 години

Заплахата от преди пет месеца - сега го търсят.Ако тази заплаха е била реална, за пет месеца е щяла да се осъществи.Ерго, службите работят музно и на практика не ефективно.