32

Анонимен

преди 6 години

Екстрасенсите са чудесна залъгалка за балъци. "Чекайте, само още малко и ке се оправиме, реки от мед и масло ще текнат!"И шараните нахапват кукичката и почват примирено да чакат 1990... После 1995... После 2000... После 2005... И все си стоят в блатото, докато поръчителите на тези откровения диплят пачки.

31

ЯЯ

преди 6 години

Пак ли ?

30

ХМ

преди 6 години

Ясновидка предрече.Това е новина и панацея за икономическо-демографската криза.Е на 200% ви гарантирам ,че до 2222 няма начин.

29

ХМ

преди 6 години

В България забраниха на цял град да се занимава с икономически дейности защото патоците са по-важни!Какво очаквате от толкова глупаво и безхаберно управлявана държава.

28

"Трябва още няк

преди 6 години

Трендафил Акациев: Не трайте, сменете хазяите!

27

Анонимен

преди 6 години

Ако Винету и Валериту продължават да си разиграват коня няма как да се оправим.

26

Ddd

преди 6 години

Ако народа не си помогне сам, никой не може да го оправи. Виждам все по малко демонстрации, все по малко стачки, все по малко недоволни. Това е народ - мечта за всяко правителство.

25

до Оптимист

преди 6 години

Приятел,90% от наборите ми се борят за да съществуват,естествено ,че живота може да е щастлив ,но това не става когато се мисли само как ще изкараш месеца.Всеки българин в чужбина е усмихнат и щастлив ,а тук тъмен мрачен и затворен в себе си.

24

ХМ

преди 6 години

Нищо хубаво не я чака България.30 години потъва ,а това е половин човешки живот.Честно казано ако съм на 20 няма да чакам 23 години да се оправи държавата.Просто никои не цели да има силна България.Дано да съм жив да и кажа на тази видя ли ,че и по зле даже стана.

23

оптимист

преди 6 години

Вяра се иска, хора, който иска да живее истински живот и сега си го живее, който не вярва, че животът има и красивата страна - един ден пак ще е принуден да я види.

22

Льольо

преди 6 години

лелята се е объркала. Опростачването на нацията ще доведе повече жертви при шарлатани и врачки като нея и тя отъждествява личния си възход като национален :D

21

Манолски

преди 6 години

На какво отгоре ще е този възход, свате ? Това да не е като да ти се падне шестица от тотото ? Опростачването на нацията и наглостта на различните етности са необратими процеси на принципа на снежната топка, която търкаляйки се става все по-голяма

20

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ Е ТЕЖКИЯТ КАМЪК НА ВРАТА НА БЪЛГАРИЯ.КАТО СЕ МАХНЕ ТОЙ, НЕЩАТА ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ.

19

Гробокопач

преди 6 години

2020 г.? М-да, това явно ще е времето, когато Бойко Борисов, ще е паднал от власт, завинаги. Иначе, нема фючър. Не виждам, кой високообразован и милеещ за България;))) в чужбина, ще дойде, да стане сол-та.шак на Мутрата Борисов

18

Т

преди 6 години

Такива "ясновидски предсказания" за бъдещия просперитет на България се слушат от 1990-та... за съжаление процентът на сбъдване е 0. И това за вулкана в Родопите, за който знаели малцина учени е една феноменална глупост. Вулканите в България са описани доста добре. Най-младите вулкани в Родопите са в района на Маджарово, но те са прекратили дейността си преди няколко милиона години.

17

Анонимен

преди 6 години

Като изхвърлят тази шайка престъпници от парламента ще се появи възхода на българия.

16

Анонимен

преди 6 години

taia kakvi hapcheta gylta?

15

Анонимен

преди 6 години

да ми са маате с тия че ако я забласкам в кухата глава

14

ALF

преди 6 години

Когато *** си отиде, тогава ще има възход. Докато простотията се шири масово, така ще си бъде..

13

Анонимен

преди 6 години

Започва масово завръщане на образовани сънародници от чужбина-----------------хаха знаеш ли кога на куково лято.Никой няма да се върне прах в очите.днес.бг =фейк нюз