92

Антихрист 02 /02

преди 6 години

В АДА ИМА ДЪНО И ТАМ Е МОЕТО МЯСТО. БИЛ СЪМ ТАМ. ИМА ДВА ВИДА ОКОВИ. В НАЧАЛОТО СЕ ЧУДИХ ЗАЩО СА ДВА ТИПА. ЕДНИТЕ СА ГОЛЕМИ ЗА МОИТЕ РЪЦЕ, А ДРУГИТЕ МАЛКИ КАТО ЗА ХОРА.КОГАТО ПРЕДЛОЖИХ НА ИИСУС ВСИЧКИ КОРОНИ ТОЙ ОТКАЗА. ДЪЛГО ВРЕМЕ МУ ПРЕДЛАГАХ И ТОЙ ВИНАГИ ОТКАЗВАШЕ. НАКРАЯ ГО ПОПИТАХ:"ЗА КОГО СА МАЛКИТЕ ОКОВИ?"Тогава Иисус стана и рече:"МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ ОТРЕКАТ ОТ МЕН, НО ЗА НАЙ-ЛОШИТЕ(ГЛЕДАЧКИ И ВРАЧКИ) СЪМ ПРИГОТВИЛ ОБЩА СТАЯ С ТЕБ-САТАНА!"

91

Антихрист 01 /02

преди 6 години

Създавам царе. Свалям и давам корони в този Свят. Аз бях дясната ръка на Бог до момента, в който Тпй не реши да създаде хуманоид.Бог направи независим и уникален интелект, който се изгражда и развива сам. После свърза хората с ангелите и със самия Него като им даде душа. За Вас душата е непозната технилогия. Всъщност тя е по истинска от физическото Ви тяло. Душата не е интелект. Душата е връзката между Бог, Неговото Царство. Тя е информация, друг тип тяло неподвластно на физичните закони.В т

90

Анонимен

преди 6 години

Ей, чяк тогава ли ще се спомине Вожда.Недейте така, че ще бъде голям плач и ридание, скръб и неутешима болка от загубата Му.На кого ще ни оставиш, Вожде. Внукът е много малък, Цеца няма да иска.Бегай да ти леят куршум, че тази вещица църна магия ти е направила.Червен конец, да знайш - не помага.

89

Анонимен

преди 6 години

Значи сядаме и чакаме да сойде 2020 година и си мълчим. Ей на тва може само ало-апашираните да се хванат. С много красиви думи вшита една желана лъжа. Вие бачкайте нисши и верайте, пък ния пак ще живеем на корем, а вие чакайе светлото бъдеще, комунизма, демокрацията и извънземните, но си трайте, че лошо ви се пише ако не мирувате.

88

Мнение

преди 6 години

Глупости.Тази ясновидка заблуждава народа, че след Борисов ще цъфнем.Явно е голям фен на Корделка.Само не казва от какъв зор емигрантите ще се завърнат точно 2020г.Война ли ще има ?

87

Анонимен

преди 6 години

Защо Ванга е толкова популярна? Защото каза " България ще се оправи когато падне Сирия" Има и вариант "Когато ни управлява жена" Извод: Нищо няма да правя.По цял ден ще лежа. Като падне Сирия/дойде жена,нещата ще се оправят от само себе си.

86

Just

преди 6 години

Хахаахах ще падна от смях! Тази е луда !

85

the

преди 6 години

Май с това предсказание ще приключи нейната кариера :)

84

www

преди 6 години

Значи към 2020-та да се кандидатирам за властта, така ли?

83

Анонимен

преди 6 години

Ще имам западно образование и ще се върна тука при вас ? НИКОГА !

82

Анонимен

преди 6 години

До бай ПеткоОчакваше се, като свърши мандата на б.б тогава ще дръпнем !ше дръпнете на Мойсей кайсиите :) Докато продължават да опикaват Бузлуджа няма оправия.

81

"-"

преди 6 години

Ами....., наивници у нас много, а "удавникът и за сламка се хваща"!Бг ще я оправи само диктатурата, по подобие на Франко или Пиночет.За огромно съжаление - друг изход не виждам!

80

богослов

преди 6 години

До Не съм съгласенИМА СИ БОЖИ ПЪТ И ЦАРСТВО ЗА ПЛАНЕТАТА. КАКВОТО Е В СВЕТОТО ПИСАНИЕ!

79

Цар Киро

преди 6 години

Както каза братовчед ми от Заксен навремето - след 800 дни!

78

Не съм съгласен

преди 6 години

За Слави Трифонов мога да приема, но как България ще се оправи без Баце. България почва и сигурно ще завърши с Баце. Баце не ни изоставяй, кво ще праим без тебе, без тебе и суджука няма да ни се услажда.

77

John Snow

преди 6 години

Поредната напечена от слынцето кукумqвка

76

Анонимен

преди 6 години

Соня,Соняяяяя и като се събуди какво-изпотила си се.

75

Ко?...Не!

преди 6 години

...че то на всички е ясно, че като падне цар Тиква ще се оправим...

74

Анонимен

преди 6 години

Стига повтарайте заучени фрази приписвани на баба Банга. Много хора вече са се връщали за малко и отвратени от това което са видели са заминавали. Същите партийно-комсомолски отношения с елементи на див капитализъм са в България. И в Европа скоро ще започнат сривовете. Всеки гледа стандрата на Германия, но реално Германия се явява новата САЩ, като препродава стоки произведени в Азия или склобени в източноевропейските неформални колонии.

73

Анонимен

преди 6 години

Първо беше 2010, после 2017, а сега след 2020 ще се оправим :)Както казва Алиса в страната на чудесата - "мармалад вчера, мармалад утре, но никога днес"