72

Анонимен

преди 6 години

Ясновидството е най-добрия бизнес у нашето племе, новина N1

71

Анонимен

преди 6 години

чак 2020 ? и кво ше правим до тогава ? сега му е времето - сега!

70

ГНИДИТЕ НА БКП

преди 6 години

До ЯсновидецДостатъчно е само комунистите да измрат, но гнидите остават след тях!

69

ядосан

преди 6 години

На калпава ракета комунистите й пречат!Никакъв шанс за подобряване на положението докато образованието и трудът не се ценят в тази държава.Не може да има просперитет с 200 евро месечно. Докато чунга чанга с телефонни измами и кражби построиха палати и никой никого не пита откъде тези пари....

68

Евала на журналиста!

преди 6 години

Топ ясновидка предсказа! Шок! Сензация!!! Медията, да нямате нов собственик? Да очакваме ли и статия за заснето НЛО над някое родопско село и интервю от някой медиум?

67

Анонимен

преди 6 години

До ЯсновидецКогато измрат комунистите тогава ще дръпнем напред!!!..така си мислиш ... и много се заблуждаваш!справка - виж останалите, дето нямат "комунисти" - всичкото "дърпане" е "в аванс", който аванс расте експоненциално ...

66

Ясновидец

преди 6 години

Когато измрат комунистите тогава ще дръпнем напред!!!

65

Анонимен

преди 6 години

е то 2020 свършват "програмите" и играта свършва ... е то мини бейби бум имаше и 2006-2009 г, поради "кешовия бум на големите обещания", след което дойде големия бам-бам-бам...

64

бай Петко

преди 6 години

Очакваше се, като свърши мандата на б.б тогава ще дръпнем !

63

Анонимен

преди 6 години

До Зозо - пророка А *** от БКП- ГЕРБ ,няма ли да пукат ?

62

някой

преди 6 години

Докъде я докарахме -- управляващите /крадливи и некадърни/ нямат програма за управление на държавата ни, а се движат като свободни електрони и вършат безумни глупости и на всичкото отгоре ни натрапват разните ясновидки, гледачки, баячки и тем подобни безумия.А пък медиите услужливо се опитват да "замазват очите" и психиката ни с подобни твърдения.Не вярвах, че ще достигнем до тези върхове на глупостта. Но е факт - доказва го тази поредна, но за съжаление не последна статия.

61

Анонимен

преди 6 години

При "Борисов 15" ще започне възход.

60

Snorky

преди 6 години

Света загива тя предрича възход...

59

българин-юнак

преди 6 години

Да потърпим още един мандат ГЕРБ, то си трябва търпение, докато си пооплетат кошницата и вземат каквото има за вземане. После те сами ще се оттеглят и ще оставят някой да им оправи бакиите. Търпение трябва.

58

Зозо - пророка

преди 6 години

България ще се оправи когато пукне и последния *** и гласоподавател на БСП.

57

Кришна

преди 6 години

Да не ръси глупости, а да ми каже числата от тотото, че пари нямам, а сезона свършва.

56

ЕЕ , У НАС Е ТАКА !

преди 6 години

Не се вярва в бизнес , малък голям или микро . . . Не се вярва на правосъдие и правов ред ! Не се вярва на семейни закони , защото който им вярва е осъдения !! Е кой и как предрича че при такава действителност поумнелите ще се върнат от чужбина ? Такива предсказания са за присмех , главно от страна на поумнелите .

55

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм с ясновидката. След 20 та година няма да има пари от фондовете, няма да има какво да се гепи, Биби няма да е на власт и страната я чака възход!

54

Анонимен

преди 6 години

А ние, които сме останали и я носим на гърба си тази държава, за да имат къде да се приберат онези бегълци (да не използвам по-сурова дума), какви сме? Необразовани, некадърни, неуки, глупави, втора ръка, така ли? Тази женичка неблагодарна...

53

Арети

преди 6 години

Глупости на търкалета!!!:-)))!!! Светът може да свърши преэ октомври таэи година!!! Според някои автори Нибиру отново ще премине преэ слънчевата ни система, и тоэи път ФАТАЛНО БЛИЭО до Эемята!!! Да се рестартира тоэи *** СВЯТ ще е най-доброто!!!