111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 143САЩ тогава защо взеха за Афганистан и Ирак нашите калашници и после къде ни пласираха накрая оръжията на България. В ИДИЛ!

110

Анонимен

преди 6 години

За да поставиш целите на Томахоуците, ти трябва достоверна информация за координатите. Но в Северна корея няма шпиони на ЦРУ, които да дават подобна информация. Сателитите се лъжат като пенсионери от ало измамници

109

Смях

преди 6 години

Във Вашингтон се напикават от безсилие пред Северна Корея.

108

байхейс

преди 6 години

3,5 млн. доброволци !!!готови да се бият с еврейската-лихварска империя на злото !ха се га си помислете ако Русия нападне Германия да речем,колко немци биха се записали добровилци .... и колко от тях ще са от "бежанците" и колко от тях ще са хомосексуалисти, трансексуални и пр. любимци на толерасткото общество ако тези сериозно си мислят че могат да се противопоставят на Русия - сериозно се бъркат, никоя от тези западни овце с промити мозъци няма да събере кураж да се бие с Русия !

107

Анонимен

преди 6 години

BYLGARITE OPREDELENO PRIPADAT OT GLAD

106

Анонимен

преди 6 години

До #138Не е нужно да спечели, може с една ракета да ни спаси от Холивуд... Паметника му е сигурен.

105

Анонимен

преди 6 години

ЮЖНА КОРЕЯ ИМА ОГРОМЕН ВЪТРЕШЕН БРУТЕН ПРОДУКТ И ОСНОВНО Е ЗА ИЗНОС!!!АКО ЮЖНА КОРЕЯ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ТОВА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОЛОЖИТЕЛНО НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО ЦЯЛО!!!:D СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ АКО НЕ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ САЩ ПОНЕ ЩЕ УНИЩОЖИ ЮЖНА КОРЕЯ :DЖЪЛТИТЕ ЩЕ ПРЕЖИВЕЯТ ЕДНО 100 МИЛИОНА ЖЕРТВИ И С ТЯХ И БEЗ ТЯХ :D

104

Анонимен

преди 6 години

До #136Би ли си развил мисълта за плутония, да ти се посмеем:-)

103

Анонимен

преди 6 години

Каскетите се превъзбуждат като замирише на плутоний и се набират на клавиатурите. Само дето противните им САЩ печелят всичките си войни вече половин век!

102

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха руските *** да подкокоросват социопата Ким, нямаше да има такова напрежение. Но руснаците затова са руснаци, да правят мpъcoтии по целия свят, защото нищо положително и добро не могат да направят. А след това пищят, че всички са против тях и никой не ги обича.

101

.

преди 6 години

НяКОЙ гледа много филми. Във войната която предсти ( до 15 дни) няма да има никакви чарлишийновци.Само дед фром абаув...ако разбират боярищниците какво искам да кажа.И всичко ще е овър за около ден два.

100

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой какви битки е спечелил, но СеСеСЕРЕ фалира и се разпадна. И до ден днешен любимите ви руснаци пият битова химия и мизерстват, а Русия преживява като си разпродава природните богатства в американска валута.

99

Анонимен

преди 6 години

Абе, чува се че имат ядрени бойни глави, но така ли е? Те и американците казват, че тяхните оръжия са най-добрите в света, но това изобщо не е вярно

98

Анонимен

преди 6 години

Чарли Шийн и Уилям Дефо във "Взвод" - холивудско риалити за ужасът на янките във Виетнам.Създаден по разкази на американци върнали се с пост-травматичен стрес от Виетнам.

97

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея разполага с повече мобилизирана армия от Виетнам и с ядрено оръжие. Познайте дали САЩ ще посмее да я нападне.

96

Анонимен

преди 6 години

M16-ките на бургерите им засичаха, хвърляха ги в блатата и вземаха Калашниците на убитите северно виетнамски войници. Смятай какви лузъри са били, ходят на мама си в г*за в джунглите на Виетнам да се бият за корпоративните интереси на чичо Сам. Те и за това загубиха - не става само с кинти да мотивираш. Малките жълти човечета се бият за кауза и за Родината. Същата работа и със Северна Корея - на тяхна територия ли е войната, нямат шанс бургерите.

95

Анонимен

преди 6 години

Ако оставите настрана сляпата си вяра във вечната американска система изградена по света, ще се досетите, че тя се тресе от противоречия и е на границата на баланса.

94

Анонимен

преди 6 години

Голям бълхарник тая КНДР. Тия са изчаткали съвсем. Пушечно месо.

93

Тъпак

преди 6 години

САЩ нямали загубени битки във Виетнам. Ха-ха-ха! Те нямат спечелена там. Едни партизани им свиха сармите за срам на елитната им войска употребяваща наркотици и алкохол.

92

Анонимен

преди 6 години

"Но сега САЩ са първи приятели на виетнамците и няма и помен от червения режим. Викаш целите не са постигнати. Хахахаха."Момче, войната във Виетнам няма нищо общо с днешните добри отношения на Виетнам и САЩ, проумей го. Навремето САЩ загуби войната и войниците й умряха за нищо, ЗАГУБА, набий си го в празната лакейска кратуна. Приятелските оношения бяха постигнати на по-късен етап с дипломация, а войната във Виетнам беше пълен провал за САЩ.