43

Спеца

преди 6 години

Намаляла трънки!Намаляха записите в полицейските управления , намаля населението , но престъпността се увеличава!Като прибавим и ежедневното издевателство на властта над гражданите ....ясно , няма да има управия!Царете на фалшификациите са на власт !В техните отчети всичко е по мед и масло!

42

Anonimen

преди 6 години

Престъпността беше намаляла единствено по време на служебното правителство.След като тия се върнаха на власт отново се увеличи.Недей да лъжеш министре.Всеки ден стават тежки престъпления,побои,изнасилвания,убийства.На кого разправяш тия врели-некипели като всички виждаме какво става всеки ден.

41

Анонимен

преди 6 години

До факт16. Да хората немат доверие в родната полиция и не подават жалби . МВР се тресе от скандали - каналджии, нарко и още и още. Проблем в МВР има, но реформа нема и нема да има. Сигурен електорат и бюджет охолен. Искаш дават, пак искаш и пак получаваш.Резултати само на книга за отчитане , реалност съвсем друга.

40

Олимп

преди 6 години

Ами отвисоко така се вижда, бре!

39

Анонимен

преди 6 години

Звъниш на 112 - благодаря ще предадем и полиция не идва. Подаваш жалба в районното и инспектора ти обяснява - това е малко престъпление и сигурно прокурора ще откаже образуване на дело. Е за какво ни е тая полиция. От 5 дена кордони с каруци обикалят квартала и тарашат де що гаражи и мазета докопат. 1 полицай не се е появил въпреки многото сигнали на 112. Трябва си гражданска война и въоражаване до зъби. Друг изход няма. Да се закрие бездарната мързелива полиция. Опс, милиция.

38

спонсор на МВР

преди 6 години

Престъпността намалява! Е, само изнасилванията, грабежите, кражбите, убийствата, побоите и телефонните измами се увеличават, ухили се някой си другар Радев.

37

Анонимен

преди 6 години

Е, да сме спокойни тогава. Нищо ,че посред бял ден могат да ни претрепят и изнасилят... престъпността все пак намалявала! Ще взема да спя спокойно тази нощ!

36

Анонимен

преди 6 години

Новият Ариел пере още по добре! Старият изпираше всичко, та нямаше повече накъде!!!???

35

Анонимен

преди 6 години

не се вързвайте на репликата"сигнализирайте " -обадих се за ро.. м .. и , които мародерстваха по първите етажи /терасите/ после те се разправяха с мен , напълно подкрепям патрулиращите полицаи - е , залавят го като краде .. и какво следва , помните ли полицая , който залови р..о ..м , гаврещ се със знамето - нищо .Просто Радев си нахлузва старата униформа и тръгва ден и нощ по наряди из градове и села ,това е задължение към данъкоплатеца, така до Нова година , и тогава прави статистика

34

Анонимен

преди 6 години

Каква самодоволна усмивка само, а бе тези от ГЕРБ всякаш една майса ги е раждала, нагли, самовлюбени и некадърни.Хора есента наближава, почивките скоро ще свършат, и отпочинали на улиците причини колкото щеш.Наскоро пак имаще пребити момчета от парапитеците, нехайството на държавата към този проблем, ниски доходи, увеличаване ток, вода, за анти Българската дейност на НПО за геноцида над Българите и още стотици причини да излезем на улицата.

33

Анонимен

преди 6 години

Вече никой не вярва на статистика. Действителността е много различна от това което е написано на лист. Да не говорим колко хора въобще не съобщават за престъпни случки.

32

Селски кмет!

преди 6 години

Нещата са прости и ясни дори на пръв поглед.В моето кметство след като хората измряха предния мандат, сега отчитам рязко понижение и на смъртност, и на престъпност. някой ден като дрънне камбаната за последния, ще загасим лампите, ще дръпнем шалтера и ще се приберем у прясно саниран апартамент. Там ще пуснем телевизора и ще разберем от местната телевизия, че престъпност в село Кон у ряка вече НЯМА!

31

анонимен

преди 6 години

Тоя е по- зле и от Бъч.

30

лимита до буква

преди 6 години

Жалка гледка е един уж генерал застанал в ТВ студио като на разпит да показва разни картинки формат А4 наречени още по жалко и претенциозно стъкмистика. Което е специалност на Бачварова! Абе, застани като генерал и се дръж генералски.Тези показвания са за някой твой асистент, адютант, секретарка, метреса, паж, гей.....! Като искаш да покажеш носи го със себе си и да носи цял куфар нагледни пособия от епохата на студената война.или просто ход с флашката, а те телевизионните техници ще се справят!

29

Панов

преди 6 години

Димитър Велчев - вещо лице, графолог в СГС, бивш агент на ДС, политик от радикална партия "българска пролет". Стефан Бенчев - бивш служител на МВР, ДС, вещо лице в Софийски градски съд, изнесъл и оставил без надзор предмет на експертиза(тефтера на Златанов) чрез което е откратнат. Същия е свидетел на подсъдимия си колега Палазов с цел подпомагане... Стефан Бенчев е и вещо лице на същия подсъдим-ищец в граж.дело, където дава в негова полза, че е заплатил 300 хиляди лева капаро!?

28

РусенецЪ

преди 6 години

Вижте, аз съм последния който ще защитава българската полиция, но има смисъл в думите на Валентин Радев. Има обаче една подробност. Винаги, абсолютно винаги в жалбата ви до полицията посочвайте "копие до прокуратура"!!! За юридически неграмотни като мен, бе необяснимо, но РАБОТИ! Измама с мой близък щеше да бъде заметена вероятно, ако не написах вълшебната фраза. Е, Метин Селимов от Виваком - Русе, предстои ти дело! Ти измами мой близък. Надявам се за възмездие! Надявам се да влезеш в затвор!

27

Анонимен

преди 6 години

По всички случаи се работи....А пачките и торбичките със спестяванията на бабите хвърчат от терасите,никой не вярва на полицията,никой не се оплаква,пък статистиката както иска човек,такава може да я натъкми!

26

Анонимен

преди 6 години

Цифрите говорят! Но говорят лъжи.

25

Валентин Радев

преди 6 години

Валентин Радев копира напълно вече забравения министър Емануил Йорданов, който провали Иван Костов и на когото вечно съм благодарен за своята некомпетентност!

24

Анонимен

преди 6 години

Статистика е вярна до толкова колкото сме изпреварили румънците, че безработицата е изключителна ниска, че средната заплата е над 1000 лв и няма корупция - по думите на Борисов щом няма осъден значи няма корупция. Просто МВР е докарано до изпълнение на административни услуги. Униформени полицаи стават все по-малко за сметка на администрацията. Има заповед никой да не отваря прозорците на сградата на ул 6ти Септември, че някой може да изпадне.