103

анонимен

преди 6 години

хората не се оплакват защото нямат доверие в мвр и затова статистикатаподвежда реалността е страшна по селата няма необрана и полуразрушенакъща и на кого да се оплача и къде да отседна ако отида в дядовата къща

102

extremist

преди 6 години

"ПОЗОВАЛ СЕ НА СТАТИСТИКАТА....." - АБЕ РАДЕВ РАЗБРАХ ТИ МЪДРАТА МИСЪЛ: ТА РАДЕВ АКО ЕДИН ДЕН В ГОДИНАТА НЯКОЙ НАПОРИСТ ХОМОСЕКСУАЛЕН МАНИАК ТЕ ХАРЕСА И ИЗВЪРШИ ПОЛОВ АКТ ПРОТИВ ТВОЕТО СЪГЛАСИЕ, А ДРУГИТЕ 364 ДЕНА В ГОДИНАТА ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА, ТО СТАТИСТИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО (1/364) НА ТЕБ ТИ НЯМА НИЩО, НАЛИ ТАКА...

101

Анонимен

преди 6 години

До бг Козяк дърпа конците ,а Търтела от Банкя е за фасада .

100

Анонимен

преди 6 години

И нищо за учителката от Литаково ,изнасилена и с отрубена глава . Снишиха се покрай Асеновград, Смолян, Бяла . Сега и Варна . А гено..ида над българският етнос продължава ,Гарантирано от Герб!

99

бг

преди 6 години

Боко дърпа конците. Министрите са само говорители.

98

Вальо Радев

преди 6 години

Престъпленията намаляват, смятам, че изнасилените и пребитите ще оценят това.

97

Анонимен

преди 6 години

До регистраторТе и самите хора вече масово не пускат жалби,защото знаят,че няма да има никакъв ефект,само губене на нерви,пари и време.

96

Министър Чибурашка

преди 6 години

Щял да назначи телефонните измамници в МВР щото били много добри. Там е работата, че тои трябва да се маха оттам защото за нищо не става.

95

Анонимен

преди 6 години

Радев, заври си цифрите ....., разпусни охраната и се разходи където ходят хората!

94

регистратор

преди 6 години

Преди години ми откраднаха документи и пари -Пуснах жалба в полицията за кражбата. Беше разпределена за кварталния-Пет пъти ме вика при него за да си я изтегля. Разваляла показателите.

93

Анонимен

преди 6 години

Как става номерът с "намаляващата престъпност"? Просто е - не води статистика. Знаете ли че в България изобщо няма безследно изчезнали хора? Защото никога не е имало статистика за това. Ей така се намалява престъпност - всички власти досега работят така.

92

Анонимен

преди 6 години

Министъра ако го набият ще го питам кое е по-важно - статистиката или усещането! Малко ги бият, затова им е фалшива сметката.

91

АЗ

преди 6 години

До АЗей какво като гласуваш за герб бе, ***! Мини през живко суджука да ти даде малко суджук.Да не се завършил ВИФ?

90

азс

преди 6 години

Намалели престъпленията да ...*** те ГЕРБ по принцип си живеят в паралелна вселена.Дето и заплатите растяли, и суджуци има и т.н.

89

АЗ

преди 6 години

До 82 Смърт за ГЕРБаз гласувам за ГЕРБ бе ***,а на теб кремъл отдавна ти е исушил мозъка бре "млади" пролетариате

88

Анонимен

преди 6 години

И кой според вас ще си признае, че е некадърен в работата си?

87

Анонимен

преди 6 години

Министър Буратино.

86

Боко Тиквунделов

преди 6 години

Ако някой не е мазен *** не бих го сложил за министър. Само публични издънки да не правят ми е условието.

85

СТОП

преди 6 години

Този Министър на МВР трябва да си подаде сам Оставката .Не за Престъпления а за СТРАХ - Уволниха Полицая пуснал Видеоклипа и Началника му , заради един заекващ от пиене Мафиот който Отговаря за ОХРАНАТА на АЕЦ Козлодуй .ИДИЛ вече имат Пробойна в Европа .ДАНС трябва да се намеси .

84

Анонимен

преди 6 години

На тоя,само като му видя слагаческата физиономия и разбирам,че не става за това за което е назначен.Изглежда падишаха нарочно си избира послушковци,за да може лесно да ги командори и налага волята си.А такива като тоя,кога ли са мечтали да бъдат министри и да гребат с пълни шепи от държавната софра.Имало престъпност?Неееее,няма такова нещо.