63

Тоя

преди 6 години

Се е надул като плондер и ще гръмне от лъжи. Те ГЕРБерунгелите,един лъже,друг маже.... Но на всички ни е ясно,че трябва да си ходят.

62

Анонимен

преди 6 години

Стъкмистиката показва...

61

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Този министър е поредната гавра с МВР. Комик !

60

Анонимен

преди 6 години

Тогава следват съкращения в МВр и намаляване на бюджета.

59

бивш полицай

преди 6 години

Г-Н МВР Радев МУ СЕ ЩЕ ТОВА ДА Е ТАКА НО реално не е Как пресъпноста продължава а цифрите намалявали обосновавайки се на СТАТИСТИКАТА която е сбор от не верни числа и по точно СТЪКМИСТИКАПо време на месечните анализи ПУ се надпреварват кой как да излъже с нагласените справки .ОДП пък от своя страна лъжат МВР и така до следващия анализ .Анализаторите водят двойна отчетност.Бургас го сочат с най голяма престъпност а преди време го изкараха национален първенецКак така това а жа ба е възможно .

58

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Намалява, но се концентрира по "етнически" състав. Извършителите на "дребни" престъпления като обиpи, изнасилвания, пoбои, искания на цигари, убийства за пет лева, насилствена пpоституция, телефонни измaми, 12 годишни майки, радикален иcлям, ритнати украинки все циrани се оказват.Случки от типа "протежета на бойко борисов се бият за паркомясто" са изключения вече. А "банки, мобилни оператори, топлофикации, ЕРПта, ЧСИта изнудват и грабят безогледно" не са престъпления, а пазарна икономика.

57

МВР НЯМА ЛИГИТИМНОСТ

преди 6 години

МВР от одавна няма лигитимност в очите на българския гражданин. Както виждате ченгетата са престъпници, взимат поткупи, организират трафик на хора, пълно е с къртици а истината е толкова срамна че се потулва като херпес с червило.

56

Анонимен

преди 6 години

Подават сигнали но висока корупция в МВР и съда и се покрива. Ако е кражба или измама за 50 лева, се закрива и нищо. Ако е глоба за билетче в София, МВР искат глоба и акт за 200 лева.

55

Анонимен

преди 6 години

Следващият пасаж ще бъде - ромите се цивилизоваха, българите озверяха! Само гледайте и слушайте как се редят нещата!

54

Анонимен

преди 6 години

Тоя да не ми говори за неговите фалшиви статистики, ТЕ НЕ ОТРАЗЯВАТ РЕАЛНОСТТА. МВР работи с БХК и потулват и заглушават реалността. Хората не докладват в полицията престъпонстта защото няма никакъв смисал да те моткат някакви търтеи където им е пуснато отгоре да се правят на луди. Ченгетата (МВР като цяло) не се заклеват пред конституцията, а пред шефовете си, такаче каквото им кажат това правят. България се изпразни.ЧЕНГЕТА! ВИЕ СТЕ СЪБОТАЖНИЦИ И НЯМАТЕ ЛИГИТИМНОСТ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРО

53

Анонимен

преди 6 години

Предали сме се, 53! Самият факт, че не реагираме когато някой ни тъпче води до това да се отчита намаление на престъпността. Анализът на тази статистика е - народа се е обезверил и предал. Чудех се дали да го пиша, но щом питаш.....!

52

БГА

преди 6 години

Това е стар трик стъкмистиката и пропагандата. Герб дори не интерпретират, а изпълняват заветите и ползват опита на тошовата пропагандна номенклатура. Бяхме на училище някъде 1981 - 1982 г. и класната обясняваше как престъпността като вредна останка от капитализма вече изчезвала. Някъде работеше радиоточка и по новините в същия момент съобщаваха за отвлечен пътнически самолет някъде над Белоградчик.... Факт и ирония!

51

Анонимен

преди 6 години

Пълна бутавофия, в провинцията ченгетата им е казано да се правят на *** и не разследват престъпността, а ако някои направи грешка да докладва за грабеш на МВР те се правят на *** и те питат какво да пишат че е станало....на роднини от 15 години им обират вилата в Белоградчик, то бе беше покъщина, стъкла, врати, вкарваха и *** в вилата и като за последно откраднаха и керемидите на покрива, ченгето пресметнало че щетите за покрива са за 300лв, нематериално----хаиде в 3та глуха.

50

Анонимен

преди 6 години

Добре бе, толкова разумни, смислени и грамотни коментиращи, умеещи да кажат почти всичко с няколко изречения. Но като стане време за действие - къде сме? Преди година на протеста за по-скъпите винетки бяхме 10автомобила, а коментиращите по форумите - хиляди.Не разбрахте ли, че управлявашщите са умни до толкова, че да знаят че не стават, но и че няма кой да ги махне? Кога ще прелее тази чаша на българина? *** и дълбоката чаша...

49

Анонимен

преди 6 години

Мене ,ако ме возеха в кола на НСО и плътно охраняват навсякъде "пеливаните" им щяхда ги плещя още по бодряшки от тоя.Ама не...тцъ..тцъ

48

Анонимен

преди 6 години

Ако гледаме статистиката, то Гришо и Ивет се представят по добре от Стефка Костадинова и Йорданка Донкова на времето. Поне коментарите на ,,специалистите'' са в тяхна полза.На суперлативи го докарат.....!

47

Анонимен

преди 6 години

Трима младежи пребиха с бухалки мъж пред ДАНС.Роми пребиха 2 момчета на пейка в Добрич.Това са само част от престъпленията само за един ден.А ако статистиката отчете всички?Тогава какви ще ги ръси министъра.

46

Анонимен

преди 6 години

Бе, действително кокошкарските работи може и да са намалели.Преди години крадяха желязо, буркани, мотики, колчета за домати..... Сега на кой му трябва инвентар за работа! Преквалифицираха се, станаха платен електорат, телефонна измама и модерни работи.

45

Анонимен

преди 6 години

Като го гледах как се гърчеше пред ББ на едно правителствено заседание този войн на страха,ми става жал за него.Явно държавната ясла му е по-скъпа от войнската чест и достойнство.Затова НЕ ВИ ВЯРВАМ,Г-Н МИНИСТЪР.

44

Панов

преди 6 години

Софийски районен съд е издал 13 условни присъди за измама на Боби Цанков, като по делата е липсвало съдебна справка,факт! Софийски градски съд. -няма глобено или наказано вещо лице за години. -по дело от 2012 все още няма заключение на експертиза. -всяко дело за ПТП има: швед или bmw или комбинация от двете. Почти всеки швед е освободен от държавна такса, но иска обезщетение 50-100 бона, че сгазили Ачо...