287

Анонимен

преди 6 години

Ако намалее посещението на заведението вероятно ще се наложи премахнат артикула "празен стол" от асортимента си. Най-сигурната обратна връзка за такива заведения би бил отлив на посетителите.

286

До: 282

преди 6 години

А теб какво толкова те интересува? И какво общо има със случая? Не е на държавна заплата. Като можеш направи и ти заведение и си карай каквато кола искаш, купувай си имоти и т.н. Проблемът тук е, че е некоректен, а не какво кара.

285

286

преди 6 години

Хаха това с театъра ме трогна дълбоко. Вече като резервирам в ресторант ще питам дали трябва да имам билети, ако са ми дошли двама повече в компанията. Очаквам обаче сервитьорите да ми редят менюто с оперни арии. Има едно желязно правило в индустрията - клиентът винаги е прав. Винаги! Ако кръчмарите не ги кефи, да садят картофи.

284

до б

преди 6 години

Какво значение има каква му е колата и какви имоти има?И откога това каква кола имаш е критерий?Познавам много богати хора, които карат нови автомобили от среден клас - Опел, Тойота, Форд!Познавам и много прошляци, дали последните си пари за стари S класи и A8-ци!Пресен пример - един познат работи в Англия, задели някакви пари и си купи А8-ца за 10 хиляди лева!Няма пари да го поддържа, а смята за *** хора, които са си купили нови Голфове и Астри за 3-4 пъти повече пари! Комплекси!

283

aa1830

преди 6 години

До АнонименEvala !!!

282

до 283

преди 6 години

Длъжни са да пуснат 6,а за останалите 2ма,ако евъзможно.А защо трябва да правите резервация за 6 а да отидете 8.Направете си резервация за 8.Толкова ли е сложно,да правиш това,за което си се уговорил

281

Анонимен

преди 6 години

До LanЕстествено, че винаги може да има причина някой да не отиде и ако и двете страни са грамотни, това никога няма да е проблем. Тъпо е когато със сигурност сте 5 човека, ама резервирате за 10 (за всеки случай), после закъснеете малко... Яко сме некоректни и като клиенти, и като кръчмари. То затова е и толкова посредствен резултатът. Има 10 ресторанта по морето, където ти е кеф да идеш и не си заобиколен или от хора по потници с диагоналки през рамо, или пък от мутри с придворните кифли.

280

До: 283

преди 6 години

Ами като си купиш билети за театър (ако ходиш изобщо) и вземеш някой без билет, при изцяло продадена зала, мислиш ли, че ще влезе? Няма такъв *** спор. Ако има места ще ви вземат естествено, нали пари ще им оставите. Ако няма - не. Ей това е национален спорт в тая държава - празни приказки по безумни теми.

279

Lan

преди 6 години

279Когато резервираш за 6 човека, не знаеш дали на някой жена му не е припаднала, дали някой не се блъснал у някой стълб, дали ти самият не си се подхлъзнал банята и не си изкълчил крак и дали братовчедът от Каспичан не е забравил, че имате сбирка! Това е. За това ресторантът определя дали да сподели отговорността с теб (като ти вземе капаро/куверт) или да поеме изцяло риска от твоето неявяване. А ти щеш не щеш приемаш условията на резервацията каквито са.

278

хахахах

преди 6 години

Ами де да знам... И двете страни са били некоректни и резултатът е 0:0. Като ходиш в ресторанти, пълни с мутри, не мога да те мисля. Аз си ходя на нашето море, в частност в Созопол и района и винаги сме изкарвали страхотно, като не съм стъпвал при тези. Проучвай преди да ходиш. Не мога да изпадам в крайности тука и да примирам по гръцките селяни. Който където иска да си ходи. Нали затова е ваканция - да си я прекараш добре според твоите очаквания, а не според това кой какво мисли.

277

до 279

преди 6 години

значи ако резервацията е за 6, а дойдат 8, няма да ни пуснат в заведението, така ли да разбирам...?

276

б

преди 6 години

Разберете, сезонът е кратък, разходите са ни големи,,,,, оба4е каква ли му е колата?какви имоти има....

275

до НА МОРЕ В БЪЛГАРИ

преди 6 години

Има си още читави места за почивка и в България...номерът е да не е там, където ходят английските и скандинавските прасета!В този ред на мисли - места като Слънчев бряг, Созопол, Свети Влас, Несебър и Златни Пясъци се избягват!И в Крапец бях на почивка, и в Кранево, и в Шкорпиловци - ами чудесно си прекарах, спокойно е, не е толкова скъпо!То голям проблем, че не съм се тагнал от Какао Бийч :D :D :D

274

Анонимен

преди 6 години

и тази година ще пропусна родните курорти.

273

До Тони

преди 6 години

Тончо,когато резервираш за 6 човека,трябва да дойдат 6 човека.В противен случай резервацията е безсмислена..Аман от безхаберници,които една резервация не знаят какво означава,а да дават мнение ги бива

272

Некъф луд

преди 6 години

Случая има и две страни. Тоя ресторантьор си е нагляр ама не се знае и клиентката каква наглярка и гевезе е била.

271

Jon

преди 6 години

Кажете името на заведението за да знаят хората къде да не се ходи. По този начин заведението ще е вечно празно и за няколко месеца ще фалира.

270

НА МОРЕ В БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

Как да не отидем на море в БГ? Безплатните неща които получава всеки турист - бубулечки, фасове, стъкла и др *** заровени от бай тошово време , люпене на семки (звук и светлина), псувня през 2 мин по всякаква тема, черните братя с царвевицата и гевреците и тн, та сега и ТАКСА СТОЛ! :) Другия път може да е 1000 лв таксата стол, а може и 10 000, зависи накъде ще е наклонено пардесюто на кръчмаря, все пак сезонЯ е крив, а бай *** гледа да припечели ;)

269

Анонимен

преди 6 години

A в Хепи и др. заведения начисляват такса сервиз. Там обаче всички си "бодват" и мълчат. Самият факт, че автора на публикацията във FB мълчи и не застава с лице зад думите си, ме кара да мисля, че нещата не са точно така, както са написани. Не защитавам нито една от двете страни, но ме може да изтропаш някъде нещо и после да се покриеш като мишка.

268

Нацепен от Сливен

преди 6 години

Ето как никога не е късно да станеш за резил.Незнам според чии норми и компетентно мнение това е най-хубавия ресторант в Созопол,но неприятното чуство си остава като чуеш името му вече.В една каза мед като сложиш една лъжичка гУвно вече си е една каца гУвно на вкус.В крайна сметка не става въпрос за Ники Бийч в Монако,където има и още по-големи странности в менюто.По дяволите та това е селцето Созопол,хайде да не си вярват толкова много ,а????