347

Анонимен

преди 6 години

Какво им е виновен ресторантьора, като се правят на тарикати и резервират маса за 10човека, а се настаняват 6.Много е трудно след това да накараш клиенти, да се присламчат към тяхната компания.

346

Анонимен

преди 6 години

В разгара на сезона, това донякъде е нормално. Съвсем по различен начин стоят нещата през месеците май и юни и от 10септември до края на сезона, тогава и 1/един/клиент на маса за 10 е добре дошъл, но тогава ги няма медиите, да питат, как успяват да вържат разходите за месеца.

345

Г

преди 6 години

'Сезона бил кратък'.Защо не си станал тираджия,там сезона е целогодишен.За три месеца милионер ,ще става.Егати циничноста,егати наглостта.

344

Клиент на Милоз

преди 6 години

Ходил съм в това заведение.Като визия е отлично но това се дължи не на Наемателите а на Собствениците които го отдават под наем.Високите цени са оправдани до някъде заради високия наем но качеството на храна е ужасно.Част от рибата е хубава защото се взима директно от рибарите на пристанището останалата е замразена от складовете и неструва.

343

Мена

преди 6 години

Аз бих направила абсолютно същото. Повечето , които сте коментирали против собственикът не сте се сблъсквали пряко с такова отношение. Повечето резервират и не идват ,другите държат много на "е тая маса къде гледа натам , ще си дойдем 10 човека, да" , след което редиш масата и е подготвена за тях , те се настаняват ,след тях още няколко такива и идва една компания от 10 човека , потенциални да ти направят хубава сметка , но уви , няма маса за тях , защото всички са си наседели по хубавите маси.

342

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми каже повече за менюто им ?Арогантни са, но да видим, дали стават за нещо.

341

Анонимен

преди 6 години

До беден работещ м.др.Не резервираш, купе, а направо си го наемаш и си плащаш предварително. Ресторантът, е можел да промени стратегията си, като е искал предварителни поръчки и заплащане. Виждал съм го в много ресторанти. Дават по 15 лева, ние ще ви приготвим нещата, точно, когато се настанявате, за да не чаката за първия курс. Така, ресторанта ограничава загубите си, тези, които са се появили от резервацията, не го отнасят, защото от компанията, някой го е блуъснала кола и всички са доволни!

340

Дингилев

преди 6 години

Много ми е интересно как този мазник на снимката ще ме накара да платя нещо такова, сигурен съм че и мн от вас не биха платили тази сметка

339

беден работещ м.др.

преди 6 години

За първи път да съм съгласен с хотелиер. Във влака ако искаш резервация на цяло купе, плащаш всички места. Като си тарикат и резервираш маса за 6 с 4 празни места, площаш всички. Не може хем да си тарикат, хем да си социален някакъв плачко. Браво на този хотелиер.

338

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Много мазен и нахален тип,с кеф бих му натрошил китарата на такъв ''работодател''.

337

Петърчо

преди 6 години

Ами ако въпросния стане сутрин се почеше по топките и реши че днес масата за 10 човека трябва да му изкара 1000 лева от резервация? Колко трябва да е таксата празен стол ако сметката е 170 лева а дойдат само 6 от 10-те клиента? И то така ще дерем кожата на клиентите зависи как сме станали сутринта. Еми да си ходите вие по тези заведения. Ако не се намери някое което да не прави подобни мизерии тук ето ти Гърция ето ти Турция. Мен пък много ще ме боли оная ми работа за сезонът ви и проблемите ви.

336

БГ

преди 6 години

да резервират пак една маса за 10 човека и да отидат толкова и да си поръчат кафе с вода и да седят цяла вечер

335

булгар,булгаар...

преди 6 години

В Гърция и Турция няма такива емоции като у нас!Там народа е ***!

334

анонимен

преди 6 години

На Дядо Коледа сезона му е съвсем кратък. Каква ли такса ще измисли той?

333

Анонимен

преди 6 години

А може ли, аз и гаджето да резервираме целия ресторант, да седнем на два стола по средата и целия персонал само нас да обслужва? И още нещо: защо Държавата събира патентен данък на място за сядане в заведенията? Това не е ли същата лоша практика?

332

Анонимен

преди 6 години

Какво ревете,че ви бил малък сезона?България има ракошен климат,нито горещо,нито студено!В България около 6-7 месеца времето е добро за летен туризъм,не ни правете на балами!Работниците и туристите ви виновни,че от алчност,не можете и през Януари да работите и ги ограбвате.Зимата си създайте или търсете друга работа!Ако не ви беше изгодно,щяхте ли да бетонирате цялата ивица,заедно със солниците и дори защитените дюни,които унищожихте?

331

Анонимен

преди 6 години

Ами как няма да са големи разходите - петнайсететажни хотели, седящи празни през повечето време... Няма страшно - пазарът е регулатор. Който не може да прави бизнес, ще си ходи.

330

Помияр

преди 6 години

като онези мутри в Тропикана в Морската на Бургас, които искат 100 лв капаро за да са сигурни, че сметката ти ще е поне толкова. И, разбира се, ако не отидеш капарото "не се връща, щот така каза шефа". Ей затова българите бягат в Гърция.

329

Аз

преди 6 години

Манолски, е за това е такова дереджето у БГ-то. В БГ мушморока има власт - пуска снимката във Фейсбук, ни лук ял, ни лук мирисал и няколко дена по-късно мушморока министър глобява собственика на заведение, понеже е решил да предприеме мерки срещи мушморока..... И най-лошото е че мушморока премиер го е одобрил това. Всъщност по-лошото е че всички кандидат мушмороци за премиер биха направили абсолютно същото. И докато БГ-то не се отърве от мушмороци, няма да се оправи!

328

Манолски

преди 6 години

човека ги е таксувал за пропуснати ползи от празните столове дето мутреят един файтон мушмороци за по една лимонада на голямата маса