48

Българите

преди 6 години

И ние не искаме с македонците. Не искаме и с НАТО, и с ЕС не искаме. Ама не ни питат. А Сърбите не искаха НАТО да ги бомбардира, ама и тях не ги питаха.

47

ЦАР САМУИЛ

преди 6 години

мАКЕДОНАЛДСКИТЕ интелектуалци" , есетствено такова нещо няма... при такава простотия ... като протестират с/у добросъседството ЩООО не започнат военнен поход с/у БГ?....този който е против мира ... обикновено е за война !! селски *** !..

46

Даме Яне

преди 6 години

Македонско самосъзнание е като магаре и космос.Нема ...

45

Анонимен

преди 6 години

България официално призна Македония за своя провинция. Браво.

44

Анонимен

преди 6 години

Абе,съседи,недейте така,бе,как ще го преживее това нашия Бог.Той е свикнал да го прегръщат,целуват,хвалят,а вие нанасяте удар на егото му.Не ,че няма да продължи да се хваля,колко много е допринесъл за Македония,но друго е да го посрещнете с целувки.

43

Бдинец

преди 6 години

До 31Остави Нас българите, я виж, какво казва бившият председател на макед. Собрание Стоян Андов, както ии В. Каназуров, Л. Георгиевски и др. които са родени във Вардаско, и са чели нефалшифицирани документи от времето на Илинден, и защо илинденци са развявали бълг. знамена,след като не са българи, документи от въстаниците, също на български език. Защо ли?

42

do 36

преди 6 години

Кой е в калта бре . Българите са най бедните на европейския континент,най нещастнинай корумпирани най бързо изчезващи Като пишеш като разпран , поне си измий муцката със *** и се прекръсти ако имаш малко вяра в Бог

41

Анонимен

преди 6 години

македонските интелектуалци са като извънземните- всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал :)

40

до шматката

преди 6 години

Какво ще си върнеш бре . Ти си голям *** . Със подписването на договора България признава македонците като отделна нация със свой език . По скоро губиш както винаги когато мръсните ръчички са протягали винаги към Македония и винаги са губили . Защото не се гаси туй що не гасне ,а именно македонското самосъзнание

39

Анонимен

преди 6 години

Намерете ми едно знаме на ВМОРО което вместо българското "Свобода или смърть" пише на псевдо македонскиот jезик "Слобода или смрт"

38

Али Кемал

преди 6 години

До 32 един македонец кат се искапел си мясал на чист Българин

37

Карл-Хайнц

преди 6 години

Сърбите ще влязат в ЕС само като част от територията на България. Навремето ги пощадихме и им оставихме държавата. После те не върнаха жеста, затова следващия път път няма да сме толкова бели и добри.

36

smej

преди 6 години

Македония е провниция на България и исторически Дидниленд за Европа. Няма такава държава и това, че подписваме договор като с държава ви е много. Най-добре ви е намерила цаката Гърция.

35

Анонимен

преди 6 години

Целият свят знае, че Българите са най старото племе . Най старата държава и най старото злато. Вие макетата и сърбите какво мислите никой не му пука. За това сте в калта и двете държави. Изолирани от света, за да служите на русите.

34

Това е политика

преди 6 години

Обикновените сърби смятат македонците за българи.

33

ДА

преди 6 години

Абе,македонци!!Като не искате да сте с България-ще бъдете с Албания-шиптари ще станете-помнете!

32

Анонимен

преди 6 години

До 10 Всичко се връща, албанците също ги мразят безплатно. Сърбите, които първи пуснаха теорията за македонизма, чрез своя учен и консул в Солун С. Новакович, сега им се налага да гледат , как най-чистите сърби, черногорците, не искат да са заедно с тях. Сърбите във Войводина са двигателя за повече автономия, и ще бъде забавано, тази най-плодородна и икономически добра заСърбия област, вземе и се отдели, сърбите от Шумадия това заслужават.

31

Анонимен

преди 6 години

Ali evala za prikaskite det im gi kaza

30

Анонимен

преди 6 години

Свети Илия да ви съди утре, Гръм да ви удари българи щом вие срам нямате . Четете, четете бре племе и мислите кой има право да говори за Илинден . Вие ще мълчите .Ясно .

29

Анонимен

преди 6 години

Този Blic да се преименува на Виц